Spring naar bijdragen

Diafragma

Leden
 • Aantal bijdragen

  170
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Legend CX
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Amsterdam
 1. Waarom niet simpel 1 Tessalonicenzen 2: 1
 2. Wellicht mag het wel maar... - wat doet een zorgverzekering als je zwaar letsel oploopt? Een bergsportverzekering zoals je die via de NKBV kan afsluiten zal hier vast niet van toepassing zijn! - als je in loondienst werkt: wat doet een werkgever als je letsel oploopt waardoor je langere tijd niet kan werken. Eigen schuld wordt steeds vaker aangerekend! Ps. dat lantaarn uittrappen komt me bekend voor. Deze vorm van vernieling is gelukkig verjaard!
 3. Aangezien ik schijnbaar de indruk heb gewekt dat ik op de man zou spelen nog even een reactie . De intentie heb ik never nooit gehad. Ben wel gewend dat anderen dat wel doen zoals in de voorafgaande post. Ik betreur het zeer als andere het idee hebben gehad dat ik het wel heb gedaan en bied mij hiervoor oprechte excuses aan. Een moderator mag van mij alles weghalen als er sprake zou kunnen zijn dat ik mensen persoonlijk aanval!
 4. Tjsa, daar hadden we, oude CO en adoptie-CO het gisteravond ook over! Belachelijk hoeveel energie gestopt in dit forum en in aardige mailtjes naar het Team om tot een oplossing te komen. En dat Team rent wel naar Geoguy maar reageert gewoon niet op mijn mails! Gisteravond moesten we gewoon om alles flink lachen. En gewoon gesteld dat ik op ga houden om te posten bij dit draadje. Pure ballorigheid van dat biertje! We gaan er echt niet vanuit dat er serieus op in wordt gegaan. En dan komt er nog zo een serieuze reactie van Sivota .......... De ballen, zeiden we vroeger altijd als afscheid!!
 5. Voor wie twijfelt aan de juistheid van mijn opmerkingen dat het betreffende team niet op de juiste plek is geweest toen ze dachten de verstopplek te hebben gevonden een aanbod: kom naar de cache *********, dan gaan we een lekker biertje ( de eerste op mijn kosten) drinken op een steenworp afstand en dan kan ik iedereen met gemak overtuigen!!! Mail me vooraf, desnoods 10 minuten vooraf want ik woon op ongeveer 100m afstand van de cache waar ik vrijwel dagelijks langs kom! Het aanbod van bier geldt voor maximaal 20 posters van dit draadje!
 6. Als je post #44 leest dan snap je dat het niet enkel on een onterechte Found gaat!
 7. Dat gaat ze aan Geoguy vragen want zij heeft niet meer de rechten van een eigenaar.
 8. Ik heb vernomen dat GeoGuy de log heeft teruggezet en je een meel heb toegedaan, Barny Klopt! Geoguy heeft de log teruggezet omdat hij stelt dat bij het plaatsen van de log ik de cache nog niet had geadopteerd. Hij heeft niet geoordeeld over het feit of er sprake is van een onterechte log, maar stelt simpel dat ik het recht niet heb om die wijziging aan te brengen. Daarbij houd hij geen rekening met de afspraken die ik met de vorige CO heb gemaakt bij de adoptie! Onder andere: verwijderen van de log die onterecht is geplaatst! Wordt dus vervolgd!
 9. Wel erg makkelijk om te kiezen voor geloofwaardigheid als je een ander team goed kent! Wat gedacht dan van het volgende: het team beweert o.a. in hun logje dat de cache niet meer gelogd kan worden omdat er een bankje is verdwenen! Als je dan als familielid van de vorige CO betrokken bent geweest bij de cache vanaf het ontstaan van het idee, meegeholpen hebt om de cache op de verstopplek te bevestigen, dan is het niet moeilijk om te concluderen dat het betreffende team niet op de stashplek is geweest. Omdat er nooit een bankje heeft gestaan!!! Dan mag je toch een CO wel geloven dat je op verkeerde plek bent geweest! Voorts wordt er nog een andere onjuistheid in de log genoemd, dat ik hier niet vermeld en ook niet op de cachepagina/logs wil hebben omdat het te veel misleidende spoilerinformatie geeft over de verstopplek. Ik ben het met Sivota voor het grootste gedeelte eens dat het heel zinnig kan zijn on alle logs te laten staan omdat ze een geschiedenis weergeven. Dat ik in dit geval hierboven wel iets schrijf over een bankje en niet over een andere onjuistheid illustreert dat er situaties zijn waarin het concept van de cache "schade" kan oplopen bij het laten staan van een log! Ik zie met vertrouwen de mail van Geoguy tegemoet.
 10. Dat is op zich een goed idee. Misschien kun je dat alsnog doen? Passief me opstellen en niet bemoeien met onterechte logjes heb ik niet zo'n moeite mee, maar actief meewerken aan een onterechte Found .........
 11. Even een aanvulling op mijn laatste post: Ik ben echt niet de persoon die bij elk vermoeden van een onterechte Found de log gaat verwijderen. Vrijwel altijd laat ik het aan mij voorbijgaan. Mensen moeten maar zelf weten als ze sjoemelen met puntjes. In het vermelde geval gaat het mij niet alleen om een onterechte log, maar vooral om de volkomen onjuiste informatie die er in de log staat. Die kan toekomstige belangstellenden afschrikken en schept volkomen verkeerde verwachtingen. En vooral een misplaatste opmerking over de noodzaak om de cachepagina aan te passen is ongewenst. Had ik aardiger moeten zijn en aan het Team moeten vragen om een log te schrijven zonder onjuiste informatie?
 12. Ik heb een cache geadopteerd. Aangezien de oude CO de cache verwaarloosd had ben ik even goed gaan renoveren. De nano die ik bij het ontstaan van de cache mee heb helpen bevestigen was verdwenen. Nu heb ik bij het renoveren geconstateerd dat de laatste logger van een Found onmogelijk de cache kan hebben gelogd. Hun log geeft mij daar uitgebreid informatie over. Zij geven nb ook toe dat ze de nano niet hebben gevonden en beweren dat ze zelf een zakje hebben achtergelaten met een logbriefje. Alles wijst erop dat zij dat hebben gedaan op een andere plek dan de verstopplek! Afgelopen zondag heb ik aan het Team per mail aangegeven dat er sprake is van een onterechte Found. Vervolgens heb ik de log conform de regels van GS verwijderd. Het betreffende Team reageerde furieus! Zij schreven dat ik dit absoluut niet kon maken, dat ze nog nooit de boel belazerd hebben, dat ze de log elke keer na verwijderen opnieuw zullen plaatsen en zonodig de reviewer zullen inschakelen. Vervolgens heb ik hun gemeld dat ik vind dat het 100% klopt dat de log niet geldig is en dat ik ze niet beschuldig van vals spel! Ik heb simpelweg alleen geconstateerd dat ze niet geldig hebben gelogd op de verkeerde plek gezocht! En dat ik er absoluut niet mee zit als ze een reviewer inschakelen! Zonet heb ik geconstateerd dat het Team de log opnieuw heeft geplaatst! Heb weer de log verwijderd. Maar wat doe ik hier nu mee als ze keer op keer blijven herplaatsen?
 13. Diafragma

  Challenges

  Of we nu echt zo blij mogen zijn met de aanvullende "regels" voor challenges. Het is allemaal zo wijd te interpreteren! Reviewers hebben het nu al moeilijk met de caches te beoordelen; mogen ze heel blij zijn dat ze geen challenges hoeven te reviewen.
 14. Diafragma

  Challenges

  Ben verbaasd over de motivatie van Jeremy van GS voor het introduceren van challenges. In een antwoord op losbarstende kritiek schrijft hij: I'm someone whose goal is to inspire outdoor play. Nou daar begrijp ik dus niets van! Volgens mij bevordert challenges vooral het achter je computer thuis zitten! Om maar een voorbeeld te noemen: zonet gezien dat er ook een challenge is over Ground Zero in New york. En weinig creatief hoe je alleen een foto van Ground Zero moet uploaden. Hoef je zelf nog niet eens op te staan. Als zo velen die daar in de afgelopen jaren zijn geweest kan ik nu even in mijn foto-archief de juiste prent opzoeken! Voor zoiets hebben de Amerikanen een goede typering: Bullshit! Ps. een slim bedrijf doet eerst uitgebreid onderzoek onder potentiële clientèle of er behoefte is aan een bepaald nieuw product!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...