Spring naar bijdragen

Lady Cachetta

Leden
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Lady Cachetta

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 01-05-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Magellan Sportrak Pro
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2004

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.fixeer.nl/bionda
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Delft
 • Interesse
  Sporten: skeeleren, schaatsen, wielrennen, hardlopen. Verder zeevissen, (web)design, lezen, klussen en knutselen.<br>Interesses: vogels (met name kraaiachtigen), anatomie/fysiologie van mens en dier, Mozart, Italiaanse en Turkse taal, Macromedia Studio, Photoshop, psychologie, voortplanting van de mens, literatuur, beeldende kunst (met name impressionisme) en altijd in voor nieuwe dingen.
 1. Zurb, Zorb, Zirx en Eddy wachten op je in Rijswijk. Ze zijn een tijdje weggeweest, maar weer terug en goed vindbaar dankzij nieuwe groene ectoplasma sporen. Aliens!
 2. Inmiddels ben ik er uit. Na zoveel steun ziet de geocache-wereld er weer wat zonniger uit. Gearchiveerd zijn: * Duizend! * Van Gorilla tot Leeuw (Delft Jungle Tocht) * mikronkel 1 (doorgedraaid) en mikronkel 2 (piramide) * mikronkel 3 en mikronkel 4 zijn nu nog actief, maar zullen binnenkort gearchiveerd worden Geadopteerd zijn (worden) * Poezie (Willxii Carrotte) * Williii's verjaardag (Willxii Carrotte) * Toets gemene webloglokker (Willxii Carrotte) * Tussen de bedrijven door (Willxii Carrotte) * Met blijdschap geven wij kennis (pyne) * Ruyven (GO Jane of Saffier) Alle Skeelerrondjes blijven in mijn eigen beheer, net als Pink Lady. En tot slot: * Op veler verzoek zal ik komende zomer Aliens! opnieuw (en verbeterd) actief maken EN * Braaf komend voorjaar opnieuw actief maken (Het gejuich dat u nu ergens in de verte hoort is waarschijnlijk afkomstig van Biertje) Zo kwam alles toch nog goed. Bovendien heb ik inspiratie gekregen voor een nieuw te leggen cache, maar dat zal ook nog wel even duren. Er komt géén afscheids-cache en géén afscheidsevent. Kom nou! Heel erg bedankt allemaal en wie weet tot ziens. Groetjes van Lady Cachetta (Bionda ofwel Toet)
 3. Hartverwarmend alle reacties! Na overleg met Pappie besloten dat hij er vier adopteert, twee gaan naar iemand anders (die zich heeft aangeboden als adoptie-ouder), de skeelerrondjes zullen de hele zomer actief zijn en een paar zal ik archiveren. Degenen die zich als adoptie-ouder hebben aangeboden zal ik persoonlijk nog berichten. In ieder geval al heel hartelijk bedankt voor het aanbod. Of ik zelf blijf cachen: heel af en toe met Willxii Carrotte. En mensen die van LC-caches de puzzels hebben opgelost, maar de cache nog niet zijn gaan zoeken kunnen me mailen tot wanneer ze de tijd hebben om te gaan zoeken en loggen. Het beleid zal soepel zijn...
 4. Het leek me wel netjes om het even zo te melden: al mijn caches die op dit moment tijdelijk "temporarily unaivalable" zijn ga ik archiveren en alle overige zal ik Willxii Carrotte vragen te adopteren. Ik vind het heel jammer, maar door grote drukte op andere gebieden (werk o.a.) heb ik geen tijd om alle caches bij te houden, iets wat ik erg belangrijk vind. Ik hoop dat iedereen ze met plezier blijft zoeken, maar mijn kindjes gaan naar een andere pappa. En wie weet, mocht ik een briljant idee hebben, dan komt die heus nog wel in de listings te staan! Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die de afgelopen jaren de moeite heeft genomen mijn puzzels op te lossen en caches te vinden. Met hartelijke groet, Lady Cachetta (Toet) (Bionda)
 5. Beste Adriaan, op dezelfde dag is onze moeder overleden. Veel sterkte met wat er nu allemaal op je afkomt. Lady Cachetta (Bionda)
 6. Lady Cachetta

  Ook vermist

  Zo heb ik eens uren gezocht naar mijn valkparkiet - ik wist toch zéker dat hij in huis moest zijn, of had ik toch per ongeluk het raam...? Alle kamers drie tot tien keer grondig nagelopen en wel wat andere zaken opgedoken die ik al een tijdje kwijt was, maar geen vogel. Roepen hielp niet, met voederbakje rammelen hielp niet en ten einde raad kwamen de tranen - je raakt toch gehecht aan zo'n beestje, vooral omdat het zo verschrikkelijk tam was. In de spiegel wilde ik mijn ongetwijfeld uitgelopen make-up bijwerken. Ja, daar zat dus de vogel op mijn hoofd (ik had een baseball-petje op). Verbaasd waarom ik al die tijd naar hem zat te roepen. Hij was er toch gewoon al? Zo had ik dus mijn huis een keer of twintig doorkruisd met het gezochte onderwerp Pimmetje meeliftend op mijn pet. Dat ik de vogel later maar heb weggegeven, omdat Williii Carrotte toch wat moeite had met de exotische geluiden die de kromsnavel produceerde is weer een ander verhaal.
 7. Wat een nachtmerrie moet dat zijn voor Marielle en Joseph. Delft is niet zo ver van Rotterdam. Ik heb de foto in mijn geheugen geprent en zal goed opletten.
 8. Hallo allemaal, fijn dat er nog steeds reacties binnenkomen. Het laatste nieuws is nog steed ste volgen op fixeer.nl/willem. Willem heeft me de volgende tekst gedicteerd en gevraagd deze op het forum te zetten: Hallo allemaal, Dank, dank, dank voor jullie goede wensen. Het doet me heel goed zo veel medeleven te ontvangen. Zelf ben ik erg optimistisch over mijn herstel. Door de medische wereld fantastisch goed geholpen. Alleen maar lof. Op de ambulance-race van Delft naar Den Haag om alsaar gedotterd te worden zag ik door de achterruiten dat we geflitst werden. Deze cache heb ik echter al gelogd... Van groot belang is te weten welke klap mijn hart heeft gehad. Dat weten we nog niet. Moet uitgezocht worden volgende week. Vanwege het snelle ingrijpen heb ik goede hoop dat alles nog intact is en ik dus volgend jaar weer vrolijk door het struweel struin op weg naar mooie caches. Mijn eigen caches laat ik een maandje voor wat ze zijn. Ik heb begrepen uit de mails dat men daar volop begrip voor heeft. Waarom een maand? Ik heb gelezen dat je officieel 1 maand niet mag autorijden na een hartinfarct. Natuurlijk wordt dat niet gecontroleerd, maar als je brokken maakt in die tijd weet de verzekering je te pakken! Uiteraard gaat de Carrotte Coörd Service gewoon door. Als ik weer thuis ben laat ik het weten en kan er ook weer gemaild worden. Ik heb hier geen beschikking over internet, maar Bionda, de liefste dochter die je je kunt wensen, zal het voor mij op internet zetten. Groeten aan iedereen van Williii Carrotte
 9. Ja hoor, Williii heeft zijn eerste cache in het ziekenhuis gevonden. Achtbaangek bracht een hitchhiker mee. Williii's ogen begonnen weer te glanzen. Alleen de GPSr mag helaas niet aan. Die stoort op alle medische metertjes die Willem nu bij zich moet dragen. Hij was erg blij met alle reacties die ik had uitgedraaid en meegenomen. Heel erg bedankt! Laatste nieuws en foto's op fixeer.nl/willem. Persoonlijk stel ik alle (vele!) hartverwarmende reacties ook erg op prijs. Groetjes van Lady Cachetta
 10. Heel erg bedankt voor alle meelevende reacties! Ik ga zo weer naar het ziekenhuis en ik zal alles voor hem uitdraaien en meenemen. Ik weet zeker dat dat hem goed zal doen. De URL van de website met het laatste nieuws over Williii is www.fixeer.nl/willem Kl ik hier om daar naar toe te gaan. Groetjes, Lady Cachetta
 11. Op donderdagochtend 25 november heeft Willem (Williii Carrotte) een hartinfarct gehad. Geheel onverwacht, daar hij verder kerngezond is. Hij is meteen goed geholpen door huisarts, ambulance en dokters en meteen geopereerd, dus het gaat nu weer redelijk met hem. Op het moment dat ik dit schrijf (donderdagavond) ligt hij nog op de intensive care en het ziet er naar uit dat hij voorlopig nog wel even in het ziekenhuis moet blijven. Daarom kunnen zijn caches de komende vier weken niet goed onderhouden en bijgehouden worden. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van Willem heb ik een site geopend met het laatste nieuws. Klik hier. Je gaat dan naar www.fixeer.nl/willem. Eventuele beterschapswensen kunnen naar mij biondah@hetnet.nlgestuurd worden, zodat ik ze uit kan draaien en aan hem geven in het ziekenhuis. We rekenen op jullie begrip wat betreft de caches (hij maakte zich er erg zorgen om). Groetjes van Bionda (Lady Cachetta)
 12. Bij de copyshop hier in Delft verkopen ze in de zaak zélf de etiketten, in alle vormen en maten. Dan sla je twee vliegen in één klap, want die zijn ook geschikt om op te kopieëren (dat zijn namelijk niet alle etiketten, sommigen ontsnappen van het vel door de warmte van het kopieerapparaat en vestigen zich vervolgens in het inwendige van het apparaat. Daar zijn ze bij de copyshop dan niet zo blij mee.) Succes en maak er wat moois van!
 13. Lady Cachetta

  Slangenbeet?!

  Beste Prof., ik heb een paar keer flink in een cactus geknepen. Maar dat is toch weer een heel ander gevoel...
 14. Lady Cachetta

  Slangenbeet?!

  Beste Twinlife, bedankt voor de belangstelling. Vingertje is weer helemaal ok. Wat de oorzaak is geweest blijft vooralsnog een raadsel.
 15. Lady Cachetta

  Slangenbeet?!

  Dit is natuurlijk heel interessant , maar de vraag ging eigenlijk over slangenbeten in Nederland. Bovendien heeft nog steeds niemand me kunnen vertellen of het wel daadwerkelijk om een SLANGENbeet gaat, en niet bijvoorbeeld om een simpele spin. Het was in ieder geval geen prikkende plant, want er vond zeer duidelijk een bijting plaats, compleet met geschrokken gil (van mij). Iemand ervaring met bijtende spinnen met een gebitsomvang van +/- 5 mm?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...