Spring naar bijdragen

gr2

Leden
 • Aantal bijdragen

  861
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over gr2

 • Rang
  Normale Poster

Recente profielbezoeken

1256 profielweergaven
 1. gr2

  Onze honden

  Ja tnx. Arm beest.
 2. gr2

  Onze honden

  Tnx Peetee en @Rend. Tommie heeft ons vanaf 2001 trouw vergezeld op onze cache- en wandeltochten. In zijn 15 levensjaren heeft hij alle hoeken en gaten van NL bezocht. Hij heeft een mooi leven gehad.
 3. gr2

  Onze honden

  RIP brave geohond Tommie de cairn.
 4. Hoe kan de politie nu eisen dat een cache wordt weggehaald van iemand die helemaal de eigenaar niet is. Ze kan hooguit vriendelijk verzoeken de gegevens niet te publiceren.
 5. Een bedrag in rekening brengen om het kaf van het koren te scheiden is prima. Geeft ook ruimte voor het ontstaan van gratis alternatieve cachesites. Levert een verfrissende verbreding op.
 6. gr2

  "bewegende" tb's

  De autosloopregeling, waarbij consumenten een premie krijgen als ze een oude auto inleveren en een nieuwe wagen kopen, gaat in Nederland ook gelden voor bestelbusjes. Nederland voert vermoedelijk eind deze week als economische stimuleringsmaatregel een sloopregeling in
 7. Iedereen moet zelf weten hoe hij logt. Wees blij dat iemand de moeite heeft genomen je cache te zoeken. Het zou een rare zaak worden als we in onze logs rekening moeten houden met de tere egootjes van de cacheleggers omdat ze anders misschien worden weggegooid.
 8. Hulde voor het zuiveren van het persbericht. Opgemerkt moet ook worden dat deze commerciele activiteit bij de cache heeft geleid tot de illegale aanwezigheid van voedingsmiddelen in de box. Mogelijk zitten die er nog steeds in, want ik kan me niet voorstellen dat deze brandweerman Laseroms gelijkwaardige ruilgoodies bij zich had.
 9. Wageningen, 12 december 2008 1e exemplaar thriller d3Zusjes gevonden Vrijdag 12 december is het eerste exemplaar van de thriller d3Zusjes door Johan Lasaroms gevonden in de bossen van de Veluwe. Met behulp van zijn gps wist hij het kistje te traceren waarin het boek zat. Op deze originele manier kreeg hij de debuutroman van de Ina Enssr in handen. De ‘d3Zusjes’ gaat over de verdwijning van Paul Bos. Als hij na twee maanden nog steeds spoorloos is, neemt zijn vrouw contact op met onderzoeksjournaliste Kristie Beekman. Al snel krijgt zij het vermoeden dat Pauls verdwijning te m
 10. Ik denk dat we geen drama moeten maken van een schroefje in een boom. Hier bij Zeist gaat een heel bos (tot voor kort 'beschermde natuur') tegen de vlakte voor een autoboulevard. En in het aanpalende Panbos worden er telkens complete woudreuzen omgehakt als de beheerder op het idee komt om weer eens een paar paden ontoegankelijk te maken.
 11. Het betere werk. Handleiding graag. Een 20-jarige man uit Sint-Oedenrode is zondagavond in de Pastoor Teurlingsstraat aangehouden voor oplichting. De man zat in een auto met naast zich een laptop. Vanuit de wijk waren er verschillende meldingen binnengekomen over een verdachte auto die er vaak rondreed. Ook hadden meerdere mensen in de wijk een opvallend hoge telefoonrekening gekregen naar telefoonnummers die ze zelf zeker niet gebeld hadden. Door die twee feiten vermoedde men dat de man via draadloze netwerken belde. De politie is in de wijk gaan zoeken en trof de auto aan met de verdacht
 12. De vraag rijst ook waarom je midden op het pad een kuil graaft als je struikeldraden wilt spannen. Zelf doe ik dat altijd zonder schep. Misschien toch nog even doorrechercheren.
 13. gr2

  GPSMAP 76CSx of 60CSx???

  De fietshouder voor mijn 76S is een plat bakje waar je de gps in schuift. De rubberen lijst van de gpsr heeft van dat schuiven wel te lijden gehad. Ondanks jarenlang intensief gebruik van mijn 76S heb ik nooit problemen gehad met de batterijhouder. Die batterijklemmetjes zijn toch, vreemd genoeg, een zwak punt bij de (dure) Garmin-gpsr's. Bij mijn GPS V zitten de batterijen te los, met uitvallen tot gevolg, en ik lees ook over veel batterijhouderproblemen bij Garmin 60's. Dit terwijl het eerste het beste piepbeertje van 1,50 euro doorgaans feilloos functionerende batterijklemmetjes heeft. N
×
×
 • Nieuwe aanmaken...