Spring naar bijdragen

Boswijk Posse

Leden
 • Aantal bijdragen

  362
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Boswijk Posse

 • Verjaardag 10-05-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 60Cx, Garmin Colorado
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.boswijkposse.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1975 profielweergaven
 1. Denk er wel aan dat bij foto's van de Oregon en Smartphone, geotag informatie is opgeslagen en die ook wordt geupload op gc-com als je de foto toevoegd aan een log. Als je dus een foto van het eindpunt van een multi of puzzel maakt, is het soms nodig om de geotag informatie uit de EXIF informatie te strippen om niet onbewust een spoiler te plaatsen.
 2. In principe verkocht. Draadje kan dicht.
 3. Dag Boswijk Posse,

  Ik zie je aanbod voor een 60cx op het forum. Mocht je er met Emmie72 niet uitkomen dan ben ik ook wel geinteresseerd.

  Groet, Bram (team fietspomp).

 4. Aangeboden: Garmin GPSmap 60Cx Specificaties: SirfStar II GPS 12 kanaals ontvanger Scherm 160x240 pixels TFT scherm met 256 kleuren Inclusief riemclip. 512Mb mini-SD kaart+adapter Vraagprijs 100 Euro (excl. verzendkosten).
 5. En dat alles wordt gepost op 1 April..... Ja echt waar; Scouting Erica was blij dat iemand het stokje over wilde nemen. En dat zal plaats vinden op: Delftlandhoeve
 6. Ach, voor het cachen draait het uiteindelijk om geocaching.com. Al de andere sites, inclusief geocaching.nl zijn leuke hobbyprojektjes maar voegen buiten een forum over het algemeen weinig toe.
 7. Blijkbaar ben je een computer analfabeet, dus als alles werkt en je geen problemen hebt met je Garmin dan zou ik het lekker laten zoals het is.
 8. Boswijk Posse

  Nieuwe Topokaart

  Je kan toch gewoon de tripteller aanzetten en een track laten aanmaken?
 9. Ik heb ook problemen met het verbinden van de Colorado met Mapsource. Met de oude versie 5 van Mapsource wordt de GPSr door Mapsource herkend als ik de GPSr niet in USB Mass Storage mode zet, maar in gewonen GPS mode. Eenmaal naar de allerlaatste versie van Mapsource, met de nieuwste Garmin USB driver lukt het niet meer. Ik laat Mapsource zoeken naar de GPS, maar die wordt niet gevonden...mapsource blijft in die zoekfunktie hangen en reageert niet meer. Afsluiten dus. Ik heb dit geprobeerd met de GPS in USB Storage mode,als in normale GPS mode. Voor de volledigheid: de GPS wordt wel gevonden via Garmin Communicator bij het downloaden van caches vanaf GC.com. Ook werkt de communicatie met GSAK prima. Ik heb ook nog de USB poort verwisseld maar helaas. O ja, Windows Vista. Iemand enig idee???
 10. Ik werkt met Vista en via Google Update lukt het me niet op versie 5 te installeren. Ook de volledige versie geprobeerd te downloaden. Ik krijg een file van slechts 501 kB; als ik die opstart dan gebeurt er niet. Voorlopig maar de oude versie gebruiken.
 11. Ook dit is natuur! Hint: onder stenen Jebel Hafit Travel Bug Hotel
 12. Misschien een domme vraag, maar op de website van de geocoinrace kan ik nergens iets vinden over inschrijving voor de volgende race (dus niet het event). Hoe/waar kan ik mij met wat munten inschrijven?
 13. Boswijk Posse

  Anderstalige caches

  Met Google Translate kan je complete pagina's in 1 keer vertalen. Misschien is het resultaat grammaticaal soms wat krom, maar vaak genoeg om te begrijpen wat er bedoeld wordt.
 14. Boswijk Posse

  GPS-ontvanger

  Een bekende Leidschendamse HCT cacher heeft met zijn eenvoudige Garmin Geko inmiddels ruim 2000 caches gevonden! Zelf deel ik de mening van de Casteleintjes; na te zijn begonnen met de kaartloze GPS60 ben ik snel overgestapt naar een GPS met kaart (GPS60Cx) die ook een veel betere ontvangst had. Een eenvoudige Garmin Geko of Etrex koop je nieuw voor nog geen 90 Euro; Op marktplaats staan ze voor 45 Euro. Met kaart ga je snel naar 200 Euro nieuwprijs. Overigens is het nog steeds interessant om te importeren vanuit de VS. Hier zijn al diverse draadjes aan gewijdt mbt leveranciers etc.
 15. Je hebt een duidelijker overzicht met veel caches en omgeving en de ruimte heb ik toch beschikbaar. Da's waar! Goed punt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...