Spring naar bijdragen

DSprenger

Leden
 • Aantal bijdragen

  129
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over DSprenger

 • Verjaardag 15-03-1985

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Iphone 3G
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Landsmeer
 1. DSprenger

  Iplunder Hd

  Leandraakje, inmiddels iPlunder al geprobeerd? Ik ben zelf op zoek naar een app voor de iPad voor het bekijken van cacheinformatie. Voor het cachen zelf gebruik ik (naar alle tevredenheid) de iPhone. "Maar daar kun je toch ook cacheinformatie mee inzien?!" Ja.. dat klopt. De iPad zou ik willen gebruiken om vooraf met elkaar te bekijken welke caches de moeite waard zijn om te bezoeken. Een groot iPad scherm werkt toch net wat makkelijker om met een aantal mensen tegelijk te bekijken dan een kleine iPhone. Ik heb inmiddels wel de gratis app Geo Bucket bekeken en die werkt opzich wel. Het werkt allemaal niet soepel maargoed, het is gratis..
 2. iPhone app versie 4.1.3 is uit!

 3. DSprenger

  Gps Advies Gevraagd

  Al wordt hij hier niet echt gezien als volwaardige GPSr: iPhone. Verreweg de beste 'paperless' mogelijkheden en de GPS zelf heeft naar mijn ervaring meer dan voldoende precisie om serieus met deze hobby bezig te zijn. Qua prijs is 'ie het natuurlijk wel alleen waard als je ook gebruik maakt van de vele andere functionaliteiten..
 4. Ik ben een zakelijke rijder dus zal er vermoedelijk weinig tot niets van merken..
 5. Grappig idee! Ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen...
 6. KLopt het dat de prijzen die hier opstaan, exclusief btw zijn. Had net een lampje voor usb, kwam ineens ruim 3 euro bij. Als het goed is is alles inclusief BTW maar wel exclusief verzend- en transactiekosten. Dat zou mogelijk de 3 euro extra kunnen zijn?
 7. Ik weet niet zeker of ik mag linken hier maar DEZE website bundelt al dit soort websites voor dagaanbiedingen. Komen af en toe best leuke dingen voorbij (rugzakken e.d.)..
 8. Goede tip! Hij kan denk ik niet tippen aan m'n huidige Fenix maar hij kan mooi de huidige zaklamp van m'n vriendin vervangen! Dan ben ik meteen van de "met jouw zaklamp is mijne helemaal niet meer nodig.."-opmerkingen af tijdens nachtcaches
 9. Er is weer een nieuwe release van de Groundspeak Geocaching app voor de iPhone. In deze versie (2.3.1.) is het zoeken op caches nabij een adres weer mogelijk. Verder heb ik inmiddels een stuk of 30 caches gevonden met deze app en eerlijk gezegd heb ik de laatste 25 caches mijn Garmin nieteens meer mee als ik op pad ga. Ben er uitermate tevreden over! Wat betreft het offline opslaan, je kunt in ieder geval meerdere PocketQueries inladen á 500 caches per stuk. Ik heb er voor een vakantie 3 ingeladen en dat ging prima (ook qua prestaties).
 10. Op gc.com zouden je founds sowieso smilies moeten worden ongeacht of je premium member bent toch?
 11. DSprenger

  prikstok gezocht

  Had niet verwacht dat er nog cachers zijn die denken dat hun GPS te traceren is.... het is en blijft toch echt alleen een ontvanger. (Tenzij je een Iphone of iets dergelijks gebruikt natuurlijk) Er wordt ook gesproken over een 'nieuw type GPS' dus ik denk dat lieuwe weet dat dat met de huidige standaard ontvangers niet het geval is
 12. Mijn collega vertelde mij over zijn hobby geocaching omdat ik hem vertelde veel in de natuur te zijn omdat wij paarden hebben. Toen hij mij liet zien hoeveel van deze verstopte objecten er in mijn directe omgeving lagen kon ik mijzelf niet beheersen om in het directe weekend erna meteen zelf op pad te gaan met mijn auto navigatie (Garmin Nüvi 250) op de loopstand. Na een aantal succesjes met de autonavigatie overgestapt op een Garmin GPS12 en sindsdien enthousiast cacher. Geocachen is zo besmettelijk dat nu een deel van mijn vriendenkring en familie ook aan de gang zijn..
 13. Een PayPal account is gratis aan te maken en te gebruiken met een gewone bankrekening. Ik zie het probleem dus niet
 14. DSprenger

  Prikstok

  PM verstuurd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...