Spring naar bijdragen

maxxie

Leden
 • Aantal bijdragen

  30
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

-1 Matig

Over maxxie

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 28-01-1971

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Vista HCx / Mio168
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-01-2010 / 01-10-2006
 • Lengtegraad
  4.53472
 • Breedtegraad
  51.95548

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.maxxie.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Rotterdam
 1. maxxie

  Lege Fotorol

  Gebruik PETling's die zijn prima waterdicht en er kunnen 100 logs op een boekje. Wel even een nietje door het boekje knallen anders vallen de blaadjes er na 10 logjes uit. Ik gebruik ze volop en bevalt prima.
 2. maxxie

  Geocaching Live

  Helaas, 1 mei heerlijk de Powertrail van Zuurtje opgeraapt, hierna stopte Live ermee. Starte ook niet meer op, na de-installeren krijg ik hem ook niet meer geinstalleerd. Bij het installeren krijg ik de melding "certificaat fout" en einde verhaal. De beta kan ik wel installeren maar daarmee kun je niet meer je founds versturen naar de server, gelukkig wel cache. Heeft iemand er ervaring mee?
 3. maxxie

  Geocaching Live

  Dat ik mooi te horen dat het je 3 keer overkomen is tot op heden, bij mij ook dus nu moet het over zijn toch. Wie weet gaat het goed komen, verder werkt het wel fijn.
 4. maxxie

  Geocaching Live

  inmiddels werk ik een paar maanden met Geocache live op mijn Nokia E72 maar regelmatig geeft hij aan dat de database corrupt is en de applicatie gesloten word, jammer voor de caches maar nog carambaliger voor de logjes die nog niet naar de server waren vestuurd. Zijn er gebruikers die daar ook last van hebben?
 5. maxxie

  Loggen 'eigen Cache(S)'?

  Nee je eigen cache loggen als found, nee dat kan echt niet. Je kan hem natuurlijk wel na een rip als NOT-found loggen, daar is natuurlijk niets mis mee.
 6. maxxie

  Owner Maintainance

  of de eigenaar is het rode kruis nog even niet opgevallen. (ervaring ])
 7. Kom je in Gent dan moet je deze doen: Tocht door Gent, Keizer Karels "enfant terrible" Heeft een leuk einde.
 8. och, als owner heb ik de mogelijkheid deze niets zeggende logs te verwijderen en zie ik deze dan ook als spam dus weg ermee Respectloze loggers verdienen het niet om langs te komen.
 9. Ik kwam er ook achter nadat ik lege logjes kreeg, de dader een bericht gestuurd dat dit niet gewaardeerd werd. Nu zijn ze netjes gevuld. Ik heb in mijn serie veel werk zitten (en nog steeds) en daar mag best een logje voor terug komen. De reden die werd aangegeven was: I prefer to howl ;-) No, kidding, it's just that I logged this serie for the first time with my iphone and i didn't figure out how to type me logs. :-) Ik denk dat ik niet loggers een week geef en anders de lege log maar verwijder, uiteraard ook zonder bericht.
 10. Ik had blijkbaar iets fout gedaan.

  Ik had namelijk al eerder gereageerd dat als jij het naar Stiho kunt krijgen dan zou dat heel fijn zijn. Wendy haakt namelijk af voor de 28ste.

  Ik hoop van je te horen.

  Viola

 11. maxxie

  Munitiekistjes Te Koop

  Momenteel heb ik nog 8 munitiekistjes staan die voor 5 euro stuk weg mogen. Alle 8 mogen voor 35 euro weg. Het gaat om de smalle versie HxBxD: 18x28x7 Maxxie01 Alles is verkocht.
 12. maxxie

  Geocaching Live

  Wat ik wel omslachtig vind is het loggen, je dan direct bij een gevonden cache een logje schrijven (een paar regeltjes). Aan het einde van de dag open je de lijst met logjes en stuur je naar de server. Vervolgens moet je naar de website http://live.geocaching.com om daar de logs door te sturen naar geocaching.com. nee dan ben je er nog niet, daar moet je (na een tijdje wachten) op Geocaching.com de logjes bevestigen om te loggen. Oke dan krijg je ook de tekst die je getiept heb in je logje. Het is even doorklikken maar het werkt wel.
 13. Eigenlijk is het plaatsen van Traditionals ook het ruilen van coördinaten met andere Cachers. Immers wil je ook Traditionals van andere leggers zien. Bovenstaande opmerking komt natuurlijk vanzelf maar is een oorzaak van het weer Met lekker weer was ik wel een leuke multi gaan doen, en nee niemand zou dan het eind coordinaat van mij krijgen. Echt niet
 14. Als een cache geript wordt dan heb je geen fysieke controle meer van de logrol dus zouden alle logs ook van de site verwijderd moeten worden. Nou hebben we het ook meegemaakt dat er een stuk van een logrol was afgescheurd, de cachers die op het afgescheurde stuk stonden hebben dan dus pech, ook weg van de site. Ik denk dat je als leggen dan best een dikke huid moet hebben en al helemaal geen cache in je achtertuin.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...