Spring naar bijdragen

DSprenger

Leden
  • Aantal bijdragen

    129
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door DSprenger geplaatst

  1. DSprenger

    Iplunder Hd

    Leandraakje, inmiddels iPlunder al geprobeerd? Ik ben zelf op zoek naar een app voor de iPad voor het bekijken van cacheinformatie. Voor het cachen zelf gebruik ik (naar alle tevredenheid) de iPhone. "Maar daar kun je toch ook cacheinformatie mee inzien?!" Ja.. dat klopt. De iPad zou ik willen gebruiken om vooraf met elkaar te bekijken welke caches de moeite waard zijn om te bezoeken. Een groot iPad scherm werkt toch net wat makkelijker om met een aantal mensen tegelijk te bekijken dan een kleine iPhone. Ik heb inmiddels wel de gratis app Geo Bucket bekeken en die werkt opzich wel. Het werkt allemaal niet soepel maargoed, het is gratis..
  2. iPhone app versie 4.1.3 is uit!

  3. DSprenger

    Gps Advies Gevraagd

    Al wordt hij hier niet echt gezien als volwaardige GPSr: iPhone. Verreweg de beste 'paperless' mogelijkheden en de GPS zelf heeft naar mijn ervaring meer dan voldoende precisie om serieus met deze hobby bezig te zijn. Qua prijs is 'ie het natuurlijk wel alleen waard als je ook gebruik maakt van de vele andere functionaliteiten..
  4. Ik ben een zakelijke rijder dus zal er vermoedelijk weinig tot niets van merken..
  5. Grappig idee! Ben benieuwd hoe dit zich gaat ontwikkelen...
  6. KLopt het dat de prijzen die hier opstaan, exclusief btw zijn. Had net een lampje voor usb, kwam ineens ruim 3 euro bij. Als het goed is is alles inclusief BTW maar wel exclusief verzend- en transactiekosten. Dat zou mogelijk de 3 euro extra kunnen zijn?
  7. Ik weet niet zeker of ik mag linken hier maar DEZE website bundelt al dit soort websites voor dagaanbiedingen. Komen af en toe best leuke dingen voorbij (rugzakken e.d.)..
  8. Goede tip! Hij kan denk ik niet tippen aan m'n huidige Fenix maar hij kan mooi de huidige zaklamp van m'n vriendin vervangen! Dan ben ik meteen van de "met jouw zaklamp is mijne helemaal niet meer nodig.."-opmerkingen af tijdens nachtcaches
  9. Er is weer een nieuwe release van de Groundspeak Geocaching app voor de iPhone. In deze versie (2.3.1.) is het zoeken op caches nabij een adres weer mogelijk. Verder heb ik inmiddels een stuk of 30 caches gevonden met deze app en eerlijk gezegd heb ik de laatste 25 caches mijn Garmin nieteens meer mee als ik op pad ga. Ben er uitermate tevreden over! Wat betreft het offline opslaan, je kunt in ieder geval meerdere PocketQueries inladen á 500 caches per stuk. Ik heb er voor een vakantie 3 ingeladen en dat ging prima (ook qua prestaties).
  10. Op gc.com zouden je founds sowieso smilies moeten worden ongeacht of je premium member bent toch?
  11. DSprenger

    prikstok gezocht

    Had niet verwacht dat er nog cachers zijn die denken dat hun GPS te traceren is.... het is en blijft toch echt alleen een ontvanger. (Tenzij je een Iphone of iets dergelijks gebruikt natuurlijk) Er wordt ook gesproken over een 'nieuw type GPS' dus ik denk dat lieuwe weet dat dat met de huidige standaard ontvangers niet het geval is
  12. Mijn collega vertelde mij over zijn hobby geocaching omdat ik hem vertelde veel in de natuur te zijn omdat wij paarden hebben. Toen hij mij liet zien hoeveel van deze verstopte objecten er in mijn directe omgeving lagen kon ik mijzelf niet beheersen om in het directe weekend erna meteen zelf op pad te gaan met mijn auto navigatie (Garmin Nüvi 250) op de loopstand. Na een aantal succesjes met de autonavigatie overgestapt op een Garmin GPS12 en sindsdien enthousiast cacher. Geocachen is zo besmettelijk dat nu een deel van mijn vriendenkring en familie ook aan de gang zijn..
  13. Een PayPal account is gratis aan te maken en te gebruiken met een gewone bankrekening. Ik zie het probleem dus niet
  14. DSprenger

    Prikstok

    PM verstuurd.
  15. DSprenger

    Prikstok

    Die prijs ligt inderdaad véél te hoog.. Ik heb de mijne (nieuw) voor €15,- inclusief verzendkosten kunnen kopen. Als je wil kan ik je het emailadres geven van de persoon waarvan ik hem heb gekocht. Wellicht heeft of krijgt hij er nog meer.
  16. De hele 'geef-ze-een-hengel-in-plaats-van-een-vis' instelling ben ik zeker voor. En ik geloof ook echt wel dat je een sympathiek persoon bent. Mijn punt is alleen dat ik mij afvraag of de manier waarop je momenteel mensen (met vragen) benaderd werkt. Ik denk eerlijk gezegd van niet. Misschien is (ook hier) de gulden middenweg 'the way to go'. Alvast een vis voor de honger van nu en een hengel voor de volgende keer Ondanks dat ik niet verwacht dat er een wereld voor mij open zal gaan lijkt het mij gezellig een keer een biertje te drinken bij een event .
  17. Of eens de rust memen om te kijken waarvoor al die knopjes en dingetjus op en rond de pagina de mensheid het makkelijker maken............ alhoewel alles meteen blind vragen is eigenlijk nog makkelijker:) Barny [OFFTOPIC] Barny, ik vraag mij toch af wat er met jou aan de hand is dat je altijd zo verschrikkelijk negatief bent. Ik snap niet dat jij niet inziet dat niet iedereen hetzelfde niveau van ervaring heeft met (in dit geval) bijvoorbeeld het gebruik van computers of fora. Iemand stelt gewoon een normale vraag en jij hebt altijd de sterke behoefte erop te reageren alsof de hele wereld dommer is dan jij bent. Wanneer je op een forum met bijv. IT-professionals kan ik mij voorstellen dat je ervanuit gaat dat mensen zelf weten hoe om te gaan met onbekende programmatuur/applicaties. Op dit forum zijn de bezoekers echter zeer divers qua leeftijd en bijvoorbeeld computerervaring en vind ik jou reactie vervelend. Als jij het antwoord op een vraag als dusdanig vanzelfsprekend ziet stel ik voor dat je voortaan dit soort vragen aan je voorbij laat gaan.. [/OFFTOPIC] Miniatuur, prima vraag hoor.
  18. Ik denk dat dit komt doordat Nederland dusdanig klein is qua km². Hierbij ga ik er bijvoorbeeld vanuit dat België ook geen regio's heeft?
  19. Voor zover ik weet kan (en misschien zelfs mag?) dat niet..
  20. Ah, dat is een optie. Hoelang kun je het dan ongeveer uithouden?
  21. Inmiddels de iPhone met Groundspeak app ook gebruikt zónder mn Garmin bij de hand. Ik ben onder de indruk van de prestaties en ga deze dan ook zeker vaker gebruiken! Naar mijn mening is hét grote nadeel in deze de accuduur van de iPhone. Een lange tocht lopen met de iPhone als navigator is hierdoor simpelweg geen optie omdat je niet even je batterijen kunt vervangen. Voor korte caches ! Voor lange caches toch nog gewoon met de Garmin. Ik ben er in ieder geval wel erg tevreden over! <OFFTOPIC> Wat mij trouwens opviel was dat waar mijn oudere Garmin GPS60 geen verbinding meer had in het bos mijn iPhone nog wel een goede verbinding had.. SiRF-star III? </OFFTOPIC>
  22. Ik heb de applicatie nu sinds een weekje op mijn iPhone staan en het werkt aardig. Mijn bevindingen/mening: Ik zoek in zo'n applicatie puur het inzien van informatie en dat doet deze applicatie meer dan goed! Voor het navigeren naar de cache zelf heb ik gewoon mijn oude trouwe Garmin dus daar heb ik hem nog niet voor gebruikt. Ik zal binnenkort eens ergens op een locatie op zoek gaan naar een lokale traditional om te zien hoe dat gaat. Voor het gebruik van 'paperless' cachen vind ik dit prima werken. Hierbij moet ik zeggen dat ik onder paperless versta: het caches zonder telkens te moeten printen. Een kladpapiertje bij je hebben om informatie on-the-way op te schrijven heb ik geen enkele moeite mee.. Betreft de problematiek rond het opslaan voor offline gebruik. Wanneer je een iPhone gebruikt is wat mij betreft een data-abonnement onvermijdelijk. Hiermee is de offline optie wat mij betreft overbodig omdat de verbinding (in ieder geval in Nederland) praktisch overal wel beschikbaar is. Al met al ben ik er dus aardig tevreden over!
  23. Een (voor geocaching) betere versie van de iPhone? Garmin Smartphone wordt gelanceerd
  24. Dit lijkt mij een geldige tip
×
×
  • Nieuwe aanmaken...