Spring naar bijdragen

Lady Cachetta

Leden
  • Aantal bijdragen

    47
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Lady Cachetta geplaatst

  1. Zurb, Zorb, Zirx en Eddy wachten op je in Rijswijk. Ze zijn een tijdje weggeweest, maar weer terug en goed vindbaar dankzij nieuwe groene ectoplasma sporen. Aliens!
  2. Inmiddels ben ik er uit. Na zoveel steun ziet de geocache-wereld er weer wat zonniger uit. Gearchiveerd zijn: * Duizend! * Van Gorilla tot Leeuw (Delft Jungle Tocht) * mikronkel 1 (doorgedraaid) en mikronkel 2 (piramide) * mikronkel 3 en mikronkel 4 zijn nu nog actief, maar zullen binnenkort gearchiveerd worden Geadopteerd zijn (worden) * Poezie (Willxii Carrotte) * Williii's verjaardag (Willxii Carrotte) * Toets gemene webloglokker (Willxii Carrotte) * Tussen de bedrijven door (Willxii Carrotte) * Met blijdschap geven wij kennis (pyne) * Ruyven (GO Jane of Saffier) Alle Skeelerrondjes blijven in mijn eigen beheer, net als Pink Lady. En tot slot: * Op veler verzoek zal ik komende zomer Aliens! opnieuw (en verbeterd) actief maken EN * Braaf komend voorjaar opnieuw actief maken (Het gejuich dat u nu ergens in de verte hoort is waarschijnlijk afkomstig van Biertje) Zo kwam alles toch nog goed. Bovendien heb ik inspiratie gekregen voor een nieuw te leggen cache, maar dat zal ook nog wel even duren. Er komt géén afscheids-cache en géén afscheidsevent. Kom nou! Heel erg bedankt allemaal en wie weet tot ziens. Groetjes van Lady Cachetta (Bionda ofwel Toet)
  3. Hartverwarmend alle reacties! Na overleg met Pappie besloten dat hij er vier adopteert, twee gaan naar iemand anders (die zich heeft aangeboden als adoptie-ouder), de skeelerrondjes zullen de hele zomer actief zijn en een paar zal ik archiveren. Degenen die zich als adoptie-ouder hebben aangeboden zal ik persoonlijk nog berichten. In ieder geval al heel hartelijk bedankt voor het aanbod. Of ik zelf blijf cachen: heel af en toe met Willxii Carrotte. En mensen die van LC-caches de puzzels hebben opgelost, maar de cache nog niet zijn gaan zoeken kunnen me mailen tot wanneer ze de tijd hebben om te gaan zoeken en loggen. Het beleid zal soepel zijn...
  4. Het leek me wel netjes om het even zo te melden: al mijn caches die op dit moment tijdelijk "temporarily unaivalable" zijn ga ik archiveren en alle overige zal ik Willxii Carrotte vragen te adopteren. Ik vind het heel jammer, maar door grote drukte op andere gebieden (werk o.a.) heb ik geen tijd om alle caches bij te houden, iets wat ik erg belangrijk vind. Ik hoop dat iedereen ze met plezier blijft zoeken, maar mijn kindjes gaan naar een andere pappa. En wie weet, mocht ik een briljant idee hebben, dan komt die heus nog wel in de listings te staan! Hierbij wil ik ook iedereen bedanken die de afgelopen jaren de moeite heeft genomen mijn puzzels op te lossen en caches te vinden. Met hartelijke groet, Lady Cachetta (Toet) (Bionda)
  5. Beste Adriaan, op dezelfde dag is onze moeder overleden. Veel sterkte met wat er nu allemaal op je afkomt. Lady Cachetta (Bionda)
  6. Lady Cachetta

    Ook vermist

    Zo heb ik eens uren gezocht naar mijn valkparkiet - ik wist toch zéker dat hij in huis moest zijn, of had ik toch per ongeluk het raam...? Alle kamers drie tot tien keer grondig nagelopen en wel wat andere zaken opgedoken die ik al een tijdje kwijt was, maar geen vogel. Roepen hielp niet, met voederbakje rammelen hielp niet en ten einde raad kwamen de tranen - je raakt toch gehecht aan zo'n beestje, vooral omdat het zo verschrikkelijk tam was. In de spiegel wilde ik mijn ongetwijfeld uitgelopen make-up bijwerken. Ja, daar zat dus de vogel op mijn hoofd (ik had een baseball-petje op). Verbaasd waarom ik al die tijd naar hem zat te roepen. Hij was er toch gewoon al? Zo had ik dus mijn huis een keer of twintig doorkruisd met het gezochte onderwerp Pimmetje meeliftend op mijn pet. Dat ik de vogel later maar heb weggegeven, omdat Williii Carrotte toch wat moeite had met de exotische geluiden die de kromsnavel produceerde is weer een ander verhaal.
  7. Wat een nachtmerrie moet dat zijn voor Marielle en Joseph. Delft is niet zo ver van Rotterdam. Ik heb de foto in mijn geheugen geprent en zal goed opletten.
  8. Hallo allemaal, fijn dat er nog steeds reacties binnenkomen. Het laatste nieuws is nog steed ste volgen op fixeer.nl/willem. Willem heeft me de volgende tekst gedicteerd en gevraagd deze op het forum te zetten: Hallo allemaal, Dank, dank, dank voor jullie goede wensen. Het doet me heel goed zo veel medeleven te ontvangen. Zelf ben ik erg optimistisch over mijn herstel. Door de medische wereld fantastisch goed geholpen. Alleen maar lof. Op de ambulance-race van Delft naar Den Haag om alsaar gedotterd te worden zag ik door de achterruiten dat we geflitst werden. Deze cache heb ik echter al gelogd... Van groot belang is te weten welke klap mijn hart heeft gehad. Dat weten we nog niet. Moet uitgezocht worden volgende week. Vanwege het snelle ingrijpen heb ik goede hoop dat alles nog intact is en ik dus volgend jaar weer vrolijk door het struweel struin op weg naar mooie caches. Mijn eigen caches laat ik een maandje voor wat ze zijn. Ik heb begrepen uit de mails dat men daar volop begrip voor heeft. Waarom een maand? Ik heb gelezen dat je officieel 1 maand niet mag autorijden na een hartinfarct. Natuurlijk wordt dat niet gecontroleerd, maar als je brokken maakt in die tijd weet de verzekering je te pakken! Uiteraard gaat de Carrotte Coörd Service gewoon door. Als ik weer thuis ben laat ik het weten en kan er ook weer gemaild worden. Ik heb hier geen beschikking over internet, maar Bionda, de liefste dochter die je je kunt wensen, zal het voor mij op internet zetten. Groeten aan iedereen van Williii Carrotte
  9. Ja hoor, Williii heeft zijn eerste cache in het ziekenhuis gevonden. Achtbaangek bracht een hitchhiker mee. Williii's ogen begonnen weer te glanzen. Alleen de GPSr mag helaas niet aan. Die stoort op alle medische metertjes die Willem nu bij zich moet dragen. Hij was erg blij met alle reacties die ik had uitgedraaid en meegenomen. Heel erg bedankt! Laatste nieuws en foto's op fixeer.nl/willem. Persoonlijk stel ik alle (vele!) hartverwarmende reacties ook erg op prijs. Groetjes van Lady Cachetta
  10. Heel erg bedankt voor alle meelevende reacties! Ik ga zo weer naar het ziekenhuis en ik zal alles voor hem uitdraaien en meenemen. Ik weet zeker dat dat hem goed zal doen. De URL van de website met het laatste nieuws over Williii is www.fixeer.nl/willem Kl ik hier om daar naar toe te gaan. Groetjes, Lady Cachetta
  11. Op donderdagochtend 25 november heeft Willem (Williii Carrotte) een hartinfarct gehad. Geheel onverwacht, daar hij verder kerngezond is. Hij is meteen goed geholpen door huisarts, ambulance en dokters en meteen geopereerd, dus het gaat nu weer redelijk met hem. Op het moment dat ik dit schrijf (donderdagavond) ligt hij nog op de intensive care en het ziet er naar uit dat hij voorlopig nog wel even in het ziekenhuis moet blijven. Daarom kunnen zijn caches de komende vier weken niet goed onderhouden en bijgehouden worden. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in de gezondheid van Willem heb ik een site geopend met het laatste nieuws. Klik hier. Je gaat dan naar www.fixeer.nl/willem. Eventuele beterschapswensen kunnen naar mij biondah@hetnet.nlgestuurd worden, zodat ik ze uit kan draaien en aan hem geven in het ziekenhuis. We rekenen op jullie begrip wat betreft de caches (hij maakte zich er erg zorgen om). Groetjes van Bionda (Lady Cachetta)
  12. Bij de copyshop hier in Delft verkopen ze in de zaak zélf de etiketten, in alle vormen en maten. Dan sla je twee vliegen in één klap, want die zijn ook geschikt om op te kopieëren (dat zijn namelijk niet alle etiketten, sommigen ontsnappen van het vel door de warmte van het kopieerapparaat en vestigen zich vervolgens in het inwendige van het apparaat. Daar zijn ze bij de copyshop dan niet zo blij mee.) Succes en maak er wat moois van!
  13. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Beste Prof., ik heb een paar keer flink in een cactus geknepen. Maar dat is toch weer een heel ander gevoel...
  14. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Beste Twinlife, bedankt voor de belangstelling. Vingertje is weer helemaal ok. Wat de oorzaak is geweest blijft vooralsnog een raadsel.
  15. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Dit is natuurlijk heel interessant , maar de vraag ging eigenlijk over slangenbeten in Nederland. Bovendien heeft nog steeds niemand me kunnen vertellen of het wel daadwerkelijk om een SLANGENbeet gaat, en niet bijvoorbeeld om een simpele spin. Het was in ieder geval geen prikkende plant, want er vond zeer duidelijk een bijting plaats, compleet met geschrokken gil (van mij). Iemand ervaring met bijtende spinnen met een gebitsomvang van +/- 5 mm?
  16. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Vinger ziet er ok uit, maar gewricht ging opeens weer zeer doen. Ik ben vergeten te vragen of de slang een tetanus-injectie heeft gehad.
  17. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Eén foto zegt meer dan duizend woorden, dus hierbij de betreffende getroffen vinger: Ik moet zeggen dat t erg lastig is op je eigen vinger te tekenen en er dan een foto van te maken...
  18. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Ik dacht eerst helemaal niet aan een slang. Pas vandaag zag ik dat er precies twee kleine gaatjes op die plek zitten. Bovendien vind ik dat je niet voor ieder wissewasje naar de dokter/ehbo moet rennen en als het vandaag beter gaat dan gisteren, dan zal het morgen nog beter zijn. Het leek in eerste instantie meer op een wespensteek en daar ga je toch ook niet mee naar de dokter?! De naam van de cache (is trouwens al vermeld) is BMC # 50 Simon says THAT simple, van Boudewijn. Ik heb inmiddels van een andere kenner vernomen dat adders overál in Nederland voorkomen. Restklachten zijn niet van necrotische aard, (dan had ik uiteraard wel actie ondernomen). Er waren geen flebitis-achtige verschijnselen (dan had ik wel afgetekend op de vene), primair inflammatoir (wat duidt op een goede afweer, toch?) en niet aggresief-progressief. Er was vooral sprake van jeuk en subcutaan oedeem. Ik vertrouw in eerst instantie op de lichaamseigen antibiotica, voordat ik wat dan ook ga slikken. Doorbloeding was steeds prima. Bovenstaande is een hoop medisch gewauwel , maar ik denk dat GeoGerard wel begrijpt wat ik bedoel. Twee jaar geleden ben ik in Italië ook door een slang gebeten in mijn arm en toen ontstond er de volgende dag wél flebitis, die ik netjes heb afgetekend (progressie: 2 cm/30 min.) waarvoor ik me uiteraard meteen heb laten behandelen. Maar dat was geen adder, maar een vogelslang. Het restverschijnsel dat ik nu heb is pijn en stijfheid in mijn pols en in het tweede gewricht, wat nogal lastig is, aangezien het de middelvinger betreft. (Maar wel weer handig in het verkeer.)
  19. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Jezelf antibiotica voorschrijven, ben je arts dan ? Een soort van. Verloskundige, met een goede basisopleiding. Ben dus erg gewend mijn vingers in allerlei toestanden te steken. Maar meestal wordt er niet gebeten.
  20. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Lieve Pappie, natuurlijk kan ik je dat zeggen. Ik zou niet willen dat je in een gevaarlijke situatie terecht zou komen. De cache ligt op N52&^%#@#+= (hee wat doet mijn toetsenbord opeens gek). O, nu werkt alles weer goed. Ik wijs er nu even naar: daar ligt-ie. Je Prinsesje
  21. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Voor de volledigheid kan ik er wel bij vertellen dat ik al een uur lang vloekend en tierend door het moeras liep, onder iedere boomwortel heb gevoeld en met Borboda's mega-schroevendraaier in elk gat heb zitten prikken. Het had net heel hard geregend (en veel) en mijn GPS had een EPE van 150 m. Dan wil je wat wat lawaai maken. De vermeende adder wist dus al ruimschoots vantevoren dat ik er aan kwam (ik werkte iedere boom op dezelfde manier af en werkte stelselmatig in zijn richting). Ik vind het dan toch een beetje flauw om te gaan bijten. Bovendien verwacht je zo'n beest onder het gras.
  22. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Uiteraard is de cache gevonden! Daar had ik ook wel een slangenbeet voor over! (Het ging om BMC # 50: Simon says THAT simple, van Boudewijn, die tot op heden door slechts drie mensen is opgelost. De beet past wel in het kader van het hele verhaal, bedenk ik me nu...) En wat moet ik bij die dokter doen dan? Nog een ding dat ik niet begrijp: hoe kun jij een uurtje googelen als dit onderwerp slechts een half uur op het forum staat? Je bent niet alleen jongleur, goochelaar en googelaar, maar ook nog eens clairvoyant!
  23. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    TeQuila, bedankt voor je reactie, Ik zou ook wel naar de dokter gaan, als ik er van overtuigd zou zijn dat hij hier wat aan kan doen. Maar dat betwijfel ik. Ik kan mezelf ook wel antibiotica voorschrijven. Maar ik wil graag weten of er ervaring mee is onder geocachers. En waarom het Havenziekenhuis? Zo diep was het moeras nou ook weer niet...
  24. Lady Cachetta

    Slangenbeet?!

    Twee weken geleden werd ik tijdens het graaien naar een cache onder de wortels van een boom in een moerassig gebied, gebeten door een beest. Ik kon het betreffende dier zelf niet zien. Het getroffen lichaamsdeel was mijn rechter-middelvinger. Het deed flink pijn, zoals een wespensteek. Daarop zwol de betreffende vinger op en kreeg een interessante rood-blauwe kleur. Het geheel ging gepaard met een pijnlijke jeuk, vooral 's nachts. Na enkele dagen werd de zwelling minder en dacht ik dat het allemaal over was. Sinds vandaag wordt het echter weer erger en nu doet niet alleen mijn vinger, maar mijn hele hand pijn. Er zijn duidelijk twee gaatjes te zien in de vinger, op ongeveer 1/2 cm. afstand van elkaar. Heeft iemand hier ervaring mee? Betreft dit inderdaad een slangenbeet? En zo ja, hoe lang heb ik dan nog? Alle advies is welkom, want ik heb mijn vinger hard nodig voor mijn werk.
  25. Ik kan dit per e-mail naar Menno mailen maar ik heb GEEN idee hoe ik delen van een PDF-file op het forum kan zetten. SORRY Maar ik zal jou ook even de file per mail opsturen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...