Spring naar bijdragen

MiepMiep...Zzzoefff...

Leden
 • Aantal bijdragen

  141
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over MiepMiep...Zzzoefff...

 • Rang
  Normale Poster
 1. Wat een leuk idee dit event! En bedankt voor de uitnodiging. Het zou ons eerste event geworden zijn, maar helaas zit het er deze keer weer niet in. Nederland ligt voor ons iets te ver weg om effe langs te komen. Veel plezier en groetjes van deze "ouwe stompen" (alhoewel we op gebied van caches leggen en events toch wel echte newbies zijn )
 2. Wij nemen het terug!!! Eindelijk ook zwijnen gezien. Eerst 1 en daarna nog 2, en ja ze liepen op 4 poten. Geweldig, dat dat zomaar kan in Nederland. Zomaar bij Apeldoorn een echte Success Story.
 3. Chips, wij komen nu net bij die cache vandaan. Geen zwijn gezien, en we hebben nog wel zo goed om ons heen gekeken. Trouwens, in al die jaren dat we in Nederland lopen zijn er we er nog nooit een in het wild tegengekomen. Wij twijfelen dan ook sterk aan het bestaan van deze beesten, en vragen ons af of dit een broodje aap verhaal is.
 4. Deze batterijen kookte echt (originele GP2300 batterijen)...als in er kwam een sissend geluid uit en bij de + pool kwamen de ingewanden van de batterij. Warm is warm maar als je je hand verbrand is het m.i. heet....er is gewoon iets verkeerd gegaan. Nickx <{POST_SNAPBACK}> Dat lijkt me niet goed. Of de batterijen zijn niet goed, maar waarschijnlijk heb je een lader die niet overschakelt naar druppelladen als de batterijen al vol zijn. Er zijn ook snelladers met een ingebouwd ventilatortje. Een half uur lader heeft een laadstroom van ongeveer 4 Ampere en dat is net
 5. Geweldig............. alleen spaans ? Dat ging ik in Guatemala leren.
 6. Weet iemand waar we kaarten kunnen vinden van: - Mexico - Peru - Ecuador - Belize - Guatemala - Chili
 7. Cachen vanuit de luie stoel? Dat kan o.a. met deze originele cache Where's In A Name. Dan moet je wel het voortouw nemen.
 8. Precies. Of het nu geocaching, GPSzoeken of pijllopen heet maakt mij niet zoveel uit. Wel vind ik het vervelend als iets wat in de hobby-sfeer gedaan wordt (bv logje schrijven) vervolgens bedrijfsmatig wordt gebruikt. Hier voel ik mij nogal door gefopt.
 9. Dat je commercieel gebruik van geocaching niet kan uitsluiten lijkt wel duidelijk. Maar is het wel mogelijk om een strikte(re) scheiding tussen commerciële en hobby caches te maken? Dan denk ik bijvoorbeeld aan het verwijderen of archiveren van caches die commercieel gebruikt worden. Bij deze zou ik dan ook willen voorstellen de cache "de drie zusjes" van Jati te archiveren, tenminste als Jati deze cache commercieel wil blijven gebruiken.
 10. Kabouter eigenaren opgelet! Tijdens een avondje doelloos rondzoefen op het internet ben ik op de geocacher site het volgende tegengekomen. Mijn oog viel op iets wat Geokabouterbevrijdingsfront heet. Na wat doorklikken kwam ik al snel foto's tegen van Kabouter Bob (GCD72B) die hoort bij Blokhut, een traveler die ikzelf alleen maar ken van horen, niet van zien. Wie zit er achter het GKBF? Ikzelf denk dat het een publiciteitsstunt is. Kijk maar eens op http://gkbf.geocacher.nl en denk het er uwen van. Het moet niet gekker worden, voor je het weet wordt er ook een MCBF opgericht om micro
 11. MiepMiep...Zzzoefff...

  Geocoin

  Ik wil je wel wat verklappen hoor. In De Dwaalspoor-route ligt sinds 4-4-4 Hendrika Wilhelmina. Je slaat dan twee vliegen in 1 klap: een geocoin en een geweldige cache! Maar eh... kijken, vasthouden en daarna wel weer netjes in een cache stoppen hè!
 12. Gaan jullie gratis feest-events voor de geocachers organiseren of gaan jullie onze hobby commercieel gebruiken?
 13. Van het ANP: A4 afgesloten door verdacht pakketje Uitgegeven: 24 maart 2004 10:55 Laatst gewijzigd: 24 maart 2004 10:57 RIJSWIJK - De politie heeft woensdagmorgen de A4 ter hoogte van Rijswijk afgesloten in verband met de vondst van een verdacht pakketje. Het treinverkeer tussen Den Haag Hollands Spoor en Delft ligt sinds 10.10 uur eveneens stil. Dat meldden woordvoerders van de politie en ProRail verkeersinformatie. Lag hier niet een cache?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...