Spring naar bijdragen

druiventuin

Leden
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over druiventuin

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPS V van Garmin. (Perfect apparaat).
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds januari 2003.

Contact Methods

 • Website URL
  http://druiventuin.geocacher.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Rijnmond
 • Interesse
  Diversen.
 1. druiventuin

  Geocaching n Frankrijk

  Zelf even in/uitzoomen
 2. druiventuin

  zoeken op regio

  Kijk/Klik hier eens.
 3. http://www.kanalenkiezer.nl/ http://www.tvtijd.nl/
 4. Foto's gemaakt met de wegwerpcamera uit de cache "GCHFV Gorzengriend aan de Noord" zijn ontwikkeld en afgedrukt. Wie herkent zichzelf of herkent een medecacher? Grotere versie van de foto's: hier Tevens is de cache weer actief.
 5. Niets is nodig, maar... De Internationale? Is die er dan? Men verzint ze toch zelf? Er zijn nog meer inter(nationale) als je het zo bekijkt. Zoek eens in Browse other maps bijvoorbeeld met "geocach". Je zult zien dat er dan nog veel meer geocachers één gestart zijn. Zoals o.a.: New York, Winsconsin, North Carolina, Georgia en New Zeeland. Overigens kun je er ook één voor Groningers maken, of België. Je hebt toch ook de Internationale .com site? Maar tevens bestaat ook de .nl en de .be geocaching sites en forums. Succes verder.
 6. Hier kunnen geocachers laten zien waar ze zich bevinden op de aardbol. Kijk maar eens op deze site. ----- Trouwens ook één voor "The Dutch Geocachers" aangemaakt. Dutch Geocachers, klik hier.
 7. Wisten jullie het bestaan van: Flashearth al? Surf eens met deze link direct naar de Euromast in Rotterdam toe. Tegenwoordig heb je geen software meer nodig.
 8. druiventuin

  Cachen in Frankrijk

  Ik hou mij ook erg aanbevolen als iemand zo'n GPX file (of LOC file) heeft van alle caches in Frankrijk.
 9. Foto's gemaakt met de wegwerpcamera uit de cache "GCHFV Gorzengriend aan de Noord" zijn ontwikkeld en afgedrukt. Wie herkent zichzelf of herkent een medecacher? Grotere versie van de foto's op: hier mail me eventueel op druiventuin@gmail.com
 10. Volgens mij kun je ze alleen maar zien als je een nieuwe cache wilt aanmaken. Log daarvoor in bij .com en maak vervolgens een nieuwe cache. (rechtsboven). In de edit-pagina zie je bovenaan "attributes staan", klik deze aan. Nu zie je de iconen die .com gebruikt. Uitteraard hoef je niet door te gaan met het aanmelden van je nieuwe cache. Gewoon weer uitloggen.
 11. Adriaan en familie heel veel sterkte toegewenst bij het verwerken van dit verlies. Druiventuin [Leo]
 12. Vreselijk om dit te lezen. Hier in het Rijnmond gebied wordt vanaf nu extra goed opgelet. Morgen wordt er een uitdraai op m'n werk in Vlaardingen opgehangen. Heel veel sterkte voor Mariëlle en Joseph.
 13. Williii en uiteraard ook familie van harte beterschap gewenst met het herstel. Leo (Team Druiventuin)
 14. druiventuin

  Animo

  Lijkt me wel leuk om eens mee te doen.
 15. Schatzoeken met GPS. Al voor de 2e week. Nu op de 24e plaats op http://internet100.nl Geinig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...