Spring naar bijdragen

Team MenM

Leden
 • Aantal bijdragen

  227
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Team MenM geplaatst

 1. Team MenM

  Gc.com

  Hier zowel op 4g als op wifi (ziggo) onbereikbaar. :-(
 2. Da's lief van jullie Kikkers :-) Tsja ach... Na zo'n 7 jaar forumbezoek is me wel duidelijk dat sommige mensen niks beters te doen hebben dan zinloze replies plaatsen ;-) MAAR er schijnen nu toch echt serieuze kandidaten te zijn voor onze ooievaar hoor!!
 3. Jaja hij staat nog steeds klaar voor een nieuwe vlucht!! Bij serieuze interesse graag even een pb-tje sturen zodat we eea verder af kunnen handelen.
 4. Niemand in de omgeving West-Brabant?? En omgeving Apeldoorn kunnen we evt. ook brengen ;-)
 5. Voor de duidelijkheid......het bord waar nikki en de coords op staan zijn verwijderbaar en achter het bord te bevestigen. Zelf even een nieuw bord maken en klaar is de ooievaar! Volgens mij staat het ook in het eerste bericht zo toch?
 6. Is wel de bedoeling dat hij als tb de wereld in gaat. Moet er wel eert een kandidaat voor overname zijn!
 7. Hm goed idee Antarctica, TB ondertussen besteld :-) En Casteel, da;s jammer zeg, hij is nl superleuk! :-)
 8. Voor de fanatieke geocachers die een klein cachertje verwachten hebben wij nog een leuke ooievaar staan. Er kan een bord aan bevestigd worden. Wij hadden als tekst: 'Bestemming bereikt' + coördinaten van ons huis en de namen van onze kindjes. Hij is gratis af te halen in Zevenbergen. Foto kan gemaild worden.
 9. Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit grote verlies!
 10. Team MenM

  Simpele Gps Gezocht

  Hallo, Vlg mij hebben wij nog ergens een geko 200 liggen. Mag voor 20 eur wat mij betreft weg. Je kan er idd niet zoveel mee, net wat je zegt, coörds invoeren en pijl volgen :-) Laat maar weten of er interesse is, dan ga ik zoeken!! ;-)
 11. Zou het erg goed zijn voor een boom als er een cache in ligt en er klimt 100 man in? Of loopt dat aantal founds wel los met die boomklimcaches....
 12. Dat is idd een nette actie, maar het zou niet in me opkomen om daar te zoeken als ik hem kwijt zou zijn :-)
 13. Om het 'luie stoel loggen' te voorkomen hebben wij onze 3 earthcaches het archief in gemikt...
 14. Een afwijking van 4 meter stelt natuurlijk niet veel voor. Als de legger zijn kompas niet gekalibreerd had en misschien niet multipele metingen heeft gedaan heb je deze afwijking zo te pakken, en zal de cache nooit precies op het nulpunt liggen. Als je onder een dicht bladerdak zit zal het voor de gps ook lastiger zijn. Probeer gewoon goed te kijken om je heen, en misschien zie je dan een logische verstopplek. Ook kan een hint evt uitkomst brengen. Of een beetje prikken in de grond met een stok tot je evt een 'plok' hoort van een ingegraven kist. Maar ga er in ieder geval niet altijd van uit dat de gps je exact op het nulpunt brengt en dat daar de cache ligt!
 15. Hm maar hier is wel toestemming verleend door de beheerder. Wel vervelend als je dan een prent krijgt, alhoewel het belang van flora en fauna natuurlijk wel voorop staat! Liggen nog wel meer caches in dat gebied en van de logjes wordt je niet veel wijzer. Ben ook benieuwd!
 16. Team MenM

  Juist Of Niet?

  Tsja... Het is 'juist' als er een naam in een logboekje geschreven wordt. Zo zijn nu eenmaal 'de regels' En dat dit doel tegenwoordig op verschillende manieren bereikt kan worden, is voor de legger natuurlijk niet echt leuk, maar niet te voorkomen. Daarnaast kan je dus wel proberen om er zelf zo veel mogelijk aan te doen, zoals overduidelijke spoilerfoto's verwijderen als het niet echt noodzakelijk is, en vragen of loggers ook niet in hun logje willen spoileren. Aan de rest kan je weinig doen ben ik bang...
 17. Team MenM

  Gps Voor Een Kennis

  Hij kan nog €15,- goedkoper als je ff op kieskeurig kijkt :-)Mooi prijsje voor een starter lijkt me!
 18. Team MenM

  Mysteries Op Oregon 450

  Wij gebruiken GSAK hiervoor. Er is een macro waarbij je de veranderde coördinaten (corrected coördinates) meeschrijft naar de beschrijving op je gps. Zo krijg je dus bij de beschrijving je topcoördinaten als cache coördinaten!
 19. Team MenM

  Gps Gezocht

  Wij hebben nog wel een Garmin Geko 201 in de aanbieding. Is wel basic maar 't is maar net wat je eisen zijn...
 20. En dan vanaf pagina 32... topic
 21. Al erg oud nieuws toch?? Zijn al meerdere linkjes voorbij gekomen deze week met dit onderwerp.... Draadje samenvoegen/sluiten??
 22. en ook pagina 123 van teletekst heeft het er op dit moment over...........
 23. Begrijp ik nu goed dat in het 1e bericht de suggestie gewekt wordt dat de cache gemaakt voor de 5000e found van Henri/Hein (K5) op voorhand al Henri/Hein zelf als FTF-fer had?? Zo ja, dan kan ik dit misverstand uit de wereld helpen... Henri/Hein wist zelf pas van de cache op het moment dat hij online kwam, dus hij had NET ZOVEEL tijd om een FTF te scoren als een ander. Dat de puzzel over hem gaat, en er misschien wat meer kennis is, tsja daar kan hij niks aan doen maar de puzzel is door iedereen gewoon op te lossen....
×
×
 • Nieuwe aanmaken...