Jump to content

Team MenM

Leden
 • Content Count

  227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Team MenM

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin CSX60
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 31-3-2006

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. Hier zowel op 4g als op wifi (ziggo) onbereikbaar. :-(
 2. Da's lief van jullie Kikkers :-) Tsja ach... Na zo'n 7 jaar forumbezoek is me wel duidelijk dat sommige mensen niks beters te doen hebben dan zinloze replies plaatsen ;-) MAAR er schijnen nu toch echt serieuze kandidaten te zijn voor onze ooievaar hoor!!
 3. Jaja hij staat nog steeds klaar voor een nieuwe vlucht!! Bij serieuze interesse graag even een pb-tje sturen zodat we eea verder af kunnen handelen.
 4. Niemand in de omgeving West-Brabant?? En omgeving Apeldoorn kunnen we evt. ook brengen ;-)
 5. Voor de duidelijkheid......het bord waar nikki en de coords op staan zijn verwijderbaar en achter het bord te bevestigen. Zelf even een nieuw bord maken en klaar is de ooievaar! Volgens mij staat het ook in het eerste bericht zo toch?
 6. Is wel de bedoeling dat hij als tb de wereld in gaat. Moet er wel eert een kandidaat voor overname zijn!
 7. Hm goed idee Antarctica, TB ondertussen besteld :-) En Casteel, da;s jammer zeg, hij is nl superleuk! :-)
 8. Voor de fanatieke geocachers die een klein cachertje verwachten hebben wij nog een leuke ooievaar staan. Er kan een bord aan bevestigd worden. Wij hadden als tekst: 'Bestemming bereikt' + coördinaten van ons huis en de namen van onze kindjes. Hij is gratis af te halen in Zevenbergen. Foto kan gemaild worden.
 9. Veel sterkte gewenst met het verwerken van dit grote verlies!
 10. Hallo, Vlg mij hebben wij nog ergens een geko 200 liggen. Mag voor 20 eur wat mij betreft weg. Je kan er idd niet zoveel mee, net wat je zegt, coörds invoeren en pijl volgen :-) Laat maar weten of er interesse is, dan ga ik zoeken!! ;-)
 11. Zou het erg goed zijn voor een boom als er een cache in ligt en er klimt 100 man in? Of loopt dat aantal founds wel los met die boomklimcaches....
 12. Sivota weet het weer erg mooi te verwoorden.... Wat willen we idd met de info?? Als geoleaks er niet was dan komt men idd wel via tientallen andere kanalen aan de gewilde info!
 13. Dat is idd een nette actie, maar het zou niet in me opkomen om daar te zoeken als ik hem kwijt zou zijn :-)
×
×
 • Create New...