Spring naar bijdragen

Rob26

Leden
 • Aantal bijdragen

  9
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Rob26

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 06-10-1958

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Wilderen (Sint-Truiden)
 1. Na deze aanpassingen lijkt mijn probleem opgelost Groeten en van harte dank! Roberke
 2. Ik werk met Windows 7 (64) , Internet Explorer 9 (64) versie 9.0.8112.16421 inclusief updates 9.012 Hoop je hiermee genoeg info te hebben verstrekt anders laat maar weten. Heb net even een poging ondernomen met Google Chrome en daar worden die foto's wel geopend. Wat of waar kan ik dus de instellingen van Internet Explorer aanpassen zodat ik ze ook daar kan bekijken? Alvast dank voor antwoorden Roberke
 3. Ik heb laatst mijn Pc geformateerd en een herinstalatie gedaan van mijn belangrijkste programma's. Nu heb ik het probleem onder "Geocaching.com" dat ik de "Geocache fotogalerij" niet mer kan zien. Even iets meer uitleg: ik kan dus wel de kleine afbeeldingsiconen zien en als je daar op klikt krijg je normaal een grotere afbeelding van het desbetreffende icoon, wel dat vergroten lukt nu niet meer en vroeger dus wel. Wie kan mij helpen met dit probleem? Groeten en alvast van harte dank Roberke
 4. Rob26

  Gps Verspringt Bij Cache-Plaats

  Ik ben de starter van deze topic en dank alvast jullie allen voor alle ideeën en tips, maar. Namiddag ben ik terug naar dezelfde cache-plaats gegaan en net hezelfde gedaan als gisteren en geloof het of niet maar vandaag wees mijn GPS onmiddellijk naar de cache en daar heb ik hem ook zonder afwijking gevonden. Wat dat bladerdek betreft ben ik het volledig eens maar nu zijn er geen bladeren aan de bomen, dus te verwaarlozen zeken omdat het op net dezelfde coördinaten gaat. Wat vandaag mogelijk wel een verschil t.o.v. gisteren is, is de bewolking, vandaag 10/10 bluesky wat gisteren zeker niet zo was. Misschien stof om hierover verder te discussiëren. Die ontvangstdiagram, hoe kom je daaraan, apart progje of vind je dat in elke Garmin GPSmap 60csx?
 5. Ben gisteren opstap geweest en heb acht caches gevonden, hoera. Echter een negende wou maar niet lukken. Bij aankomst op de cache-plaats overgeschakeld op kompasweergave en langzaam naar de richting gestapt. Even gezocht maar niet gevonden en opnieuw gps geraadpleegd en cache zou nu 4 meter de andere richting uitliggen, en opnieuw zelfde ritueel, niet gevonden nieuwe peiling en opnieuw andere richting en afstand. Ik heb mijn Garmin GPSmap 60CSX off/on gezet, kompas gekalibreerd, maar telkens van hot naar her gestuurd en deze cache dan maar achtergelaten. Na deze heb ik er nog 3 gevonden waar de gps mij zonder probleem naar de exacte plaats bracht. En ik moet zeggen dat me dit al 2 maal eerder is overkomen (verspringen van gps) Wie geeft mij advies of tip zodat ik dit kan verhelpen en oplossen? Alvast van harte dank. Rob (Roberke)
 6. Rob26

  Gps Garmin Map 60Cs

  Ik verkoop mijn Garmin GPSmap 60CS die maar weinig is gebruikt en daardoor praktisch geen gebruikssporen vertoond. Scherm is volledig krasvrij en toestel is 100% ok Hij wordt aangeboden met de broekriemklip. Ik ben van Sint-Truiden (België) en je kan me mailen op roberke26@gmail.com Vaste prijs €100 (euro) Dit topic mag gesloten, toestel is verkocht.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...