Spring naar bijdragen

Attila de Hunt

Leden
 • Aantal bijdragen

  338
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

3 Neutraal

Over Attila de Hunt

 • Verjaardag 05-05-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex legend hcx en iphone 4
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  15 juni 2008
 • Lengtegraad
  5.52559
 • Breedtegraad
  51.59755
 • Twitter
  @AttiladeHunt

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Arnhem
 1. ik bedank Reijer van team Beetle voor zijn jarenlange inzet voor gc.nl. Hij is er mee gestopt.

  1. Wad-Seekers

   Wad-Seekers

   Gestopt. Geoman had hem zonder overleg op de vrijwilligerslijst laten staan. Voor mij hoort hij bij de groep gedumpte teamleden.

 2. Meer dan 14.000 reviews, voorwaar een bijzondere prestatie! Dank voor jullie inzet voor geocachend Nederland, en geniet van jullie hervonden vrije tijd!
 3. Attila de Hunt

  Challenges

  Die Jeremy.... Ik vind het stoer van hem/ze dat zo zo gauw al durven bijsturen: Started → Completed Cache finds and challenge completion counts are now split out. Both are displayed on the logs unless you have not found a Challenge or found a Geocache. In that case the statistics for Challenges/Geocaches won't be shown. (30517) Jeremy Admin, Geocaching
 4. Mijn cache bestaat uit een nette petling, met een schroefdop en een gc-sticker erop. Nou blijkt dat er op de cacheplek inmiddels alleen nog een losse logrol ligt, de petling is weg !!! Het is toch van de pot gerukt dat zelfs petlings geript worden, ik heb er geen goed woord voor over, welke debiel doet nou zoiets, bah!!!
 5. Attila de Hunt

  Kaart Frankrijk Laadt Niet

  Er lijkt al enige tijd iets mis met de Franse geocachingsite : http://www.geocaching-france.com/?page=accueil Op deze website kunt je hiernaartoe linken via 'cachekaarten' en dan 'europa' , maar dat werkt dus niet omdat er met deze site zelf iets mis lijkt te zijn, de verbinding komt niet tot stand. Ik adviseer eenieder die caches wil gaan zoeken in Frankrijk om ze te zoeken via geocaching.com.
 6. Huh, ik ken dat zwijn...! (scusi, offtopic :-) (
 7. Hallo en welkom op ons forum! Vervelend dat het niet lukt.... en om het nog erger te maken, bij mij werkt het gewoon... Ben je wel ingelogd?
 8. Yesss! Vakantie tot 22 augustus!!!

 9. Als je dat zou willen is het, meen ik, tegenwoordig technisch mogelijk om een foundlog te maken waarin je helemaal niets schrijft, gewoon leeg dus. En zo klein mag een logje dus zijn ...
 10. Attila de Hunt

  Te Koop

  Dag Saffier, Deze site werkt anders dan Marktplaats. Als je je GPS wilt verkopen moet je daarvoor een vaste prijs vragen. Loven en bieden is hier niet toegestaan
 11. Nog een tip: til het over de zomer heen en ga eerst zelf in de vakantie enkele tientallen caches zoeken en vinden. Geloof me, dat lost al je vragen op en je zult vanzelf ontdekken hoe je een cacheroute kunt uitzetten.
 12. Ik sluit me aan bij de reacties van Barny, Sanpetev en BFM: dit is geen goed idee. Geocachen is niet bedoeld om met een hele klas tegelijk te doen, en de kans is groot dat de kinderen al dan niet onbedoeld dingen vernielen, meenemen, niet goed wegstoppen, of later nog eens terugkomen om die moooooie coin mee naar huis te nemen. Maak als alternatief een eigen route, ergens door jullie buurt of in het park om de hoek. Kan je creatief aankleden omdat die route niet aan officiele richtlijnen hoeft te voldoen.
 13. Ik ben in de veronderstelling dat de reviewer alleen de caches tweet die hij persoonlijk heeft gereviewd. Ik zie ze niet dubbel voorbij komen.
 14. Dan mis je wel de helft van de caches.... ze worden namelijk door de één òf door de ander gereviewd, niet door beiden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...