Spring naar bijdragen

Attila de Hunt

Leden
 • Aantal bijdragen

  338
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Attila de Hunt geplaatst

 1. ik bedank Reijer van team Beetle voor zijn jarenlange inzet voor gc.nl. Hij is er mee gestopt.

  1. Wad-Seekers

   Wad-Seekers

   Gestopt. Geoman had hem zonder overleg op de vrijwilligerslijst laten staan. Voor mij hoort hij bij de groep gedumpte teamleden.

 2. Meer dan 14.000 reviews, voorwaar een bijzondere prestatie! Dank voor jullie inzet voor geocachend Nederland, en geniet van jullie hervonden vrije tijd!
 3. Attila de Hunt

  Challenges

  Die Jeremy.... Ik vind het stoer van hem/ze dat zo zo gauw al durven bijsturen: Started → Completed Cache finds and challenge completion counts are now split out. Both are displayed on the logs unless you have not found a Challenge or found a Geocache. In that case the statistics for Challenges/Geocaches won't be shown. (30517) Jeremy Admin, Geocaching
 4. Mijn cache bestaat uit een nette petling, met een schroefdop en een gc-sticker erop. Nou blijkt dat er op de cacheplek inmiddels alleen nog een losse logrol ligt, de petling is weg !!! Het is toch van de pot gerukt dat zelfs petlings geript worden, ik heb er geen goed woord voor over, welke debiel doet nou zoiets, bah!!!
 5. Attila de Hunt

  Kaart Frankrijk Laadt Niet

  Er lijkt al enige tijd iets mis met de Franse geocachingsite : http://www.geocaching-france.com/?page=accueil Op deze website kunt je hiernaartoe linken via 'cachekaarten' en dan 'europa' , maar dat werkt dus niet omdat er met deze site zelf iets mis lijkt te zijn, de verbinding komt niet tot stand. Ik adviseer eenieder die caches wil gaan zoeken in Frankrijk om ze te zoeken via geocaching.com.
 6. Huh, ik ken dat zwijn...! (scusi, offtopic :-) (
 7. Hallo en welkom op ons forum! Vervelend dat het niet lukt.... en om het nog erger te maken, bij mij werkt het gewoon... Ben je wel ingelogd?
 8. Yesss! Vakantie tot 22 augustus!!!

 9. Als je dat zou willen is het, meen ik, tegenwoordig technisch mogelijk om een foundlog te maken waarin je helemaal niets schrijft, gewoon leeg dus. En zo klein mag een logje dus zijn ...
 10. Attila de Hunt

  Te Koop

  Dag Saffier, Deze site werkt anders dan Marktplaats. Als je je GPS wilt verkopen moet je daarvoor een vaste prijs vragen. Loven en bieden is hier niet toegestaan
 11. Nog een tip: til het over de zomer heen en ga eerst zelf in de vakantie enkele tientallen caches zoeken en vinden. Geloof me, dat lost al je vragen op en je zult vanzelf ontdekken hoe je een cacheroute kunt uitzetten.
 12. Ik sluit me aan bij de reacties van Barny, Sanpetev en BFM: dit is geen goed idee. Geocachen is niet bedoeld om met een hele klas tegelijk te doen, en de kans is groot dat de kinderen al dan niet onbedoeld dingen vernielen, meenemen, niet goed wegstoppen, of later nog eens terugkomen om die moooooie coin mee naar huis te nemen. Maak als alternatief een eigen route, ergens door jullie buurt of in het park om de hoek. Kan je creatief aankleden omdat die route niet aan officiele richtlijnen hoeft te voldoen.
 13. Ik ben in de veronderstelling dat de reviewer alleen de caches tweet die hij persoonlijk heeft gereviewd. Ik zie ze niet dubbel voorbij komen.
 14. Dan mis je wel de helft van de caches.... ze worden namelijk door de één òf door de ander gereviewd, niet door beiden.
 15. Waarom wil je dat eigenlijk weten? Is het gewoon dat je dol op statistiekjes bent, of is jouw mening hoe meer hoe beter? Vertel es?
 16. Bij aanmelding wordt er goed opgelet of er niet al een account is op het bewuste ip-adres. Er zijn dus geen 5000 dubbelingen, dat zijn er echt veel en veel minder. Wel is het zo dat een aantal leden van die ruim 20.000 niet meer actief zal zijn. Het inactieve ledenbestand is overigens in 2008 al eens grootscheeps opgeruimd, dus ook dat zal meevallen. Er zijn natuurlijk ook nog een aanzienlijk aantal geocachers die wel een account op geocaching.com hebben, maar niet op geocaching.nl. Om te weten hoeveel cachers er zijn zou je dus eigenlijk moeten weten hoeveel Nederlanders een actief account op geocaching.com hebben.
 17. Net als Keske ben ik benieuwd of ieand weet of een dergelijke app er ook voor iphone/ipod touch is. Ik gebruik nu de officiele groundspeak app maar daar kan ik zelf geen coords op invoeren. Of zie ik iets over het hoofd?
 18. Attila de Hunt

  Een Team Maken

  Dank je Sivota voor deze nuttige toevoeging! Inmiddels wordt er op de helpdesk inderdaad gewerkt aan het aanmaken van een account voor de vriend van Kruijf. En ja, dan sturen we een handleiding voor starters mee! De verwarring is ontstaan omdat wij vroegen onder welke teamnaam we de vriend konden inschrijven en de vriend antwoordde dat hij geen teamnaam had. Nog niet eerder zijn we tegen deze verwarring aangelopen, maar inderdaad kunnen we beter spreken van een nickname, omdat je bij team aan meerdere personen kunt denken, wat natuurlijk lang niet altijd het geval is. Alleen.... is dan de vraag of de term nickname geen verwarring zaaien zal ...
 19. Tja, je hebt 't of je hebt 't niet: humor!
 20. Respect, geweldig uitgevoerde 1 aprilmop!!!
 21. Voor mijn gevoel heb je aangaande dit onderwerp in je post al een oordeel gegeven. Jij vindt het niet netjes. Ik ken cachers die graag op goud jagen en dergelijke logs schrijven juist met de bedoeling om netjes te zijn! Ze loggen direct in het veld met hun mobiel zodat andere eventuele goudjagers weten dat de prijs vergeven is en niet meer uit hoeven te rukken. Zolang daarna een echte log volgt lijkt mij daarmee niets mis, integendeel. Overigens zie ik zelden dat iemand die een FtF gescoord heeft daarna niet nog een nette log schrijft.
 22. Ik begrijp deze laatste opmerking niet, en vind deze ook niet zo op zijn plaats. Het geeft in elk geval geen antwoord op de vraag van de topicstarter. Dus Christoffel, wat vind jij van eartcaches??
 23. Mijn mening over earthcaches: ik hou er niet van en sla ze dan ook het liefst over, tenzij ik erover struikel. Een uitzondering in positieve zin vind ik deze: Fossiele Haaientanden Voldeed helemaal aan mijn drang tot zoeken en vinden, en we gingen nog met een leuke buit naar huis ook !
 24. Weekendje weg zonder de kinderen :-)

×
×
 • Nieuwe aanmaken...