Spring naar bijdragen

GeSi

Leden
 • Aantal bijdragen

  210
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door GeSi geplaatst

 1. GeSi

  Magneet

  Het omhoog halen van de kist zal niet zo lastig zijn met een goede magneet, maar hoe wordt die weer teruggeplaatst is de vraag die spontaan bij mij opkomt.
 2. GeSi

  Vragen Aanreviewers

  Het nadeel van via via is dat je dus nooit weet wat er wordt gezegd/gevraagd. Persoonlijk zou ik liever rechtstreeks contact hebben als ik een vraag aan een reviewer heb.
 3. Heel sporadisch

 4. Hey Gerard,

  was gisteren nog even op de chat. Was lang geleden. Kom jij er nog wel eens?

 5. Zulu is inderdaad (in Nederland) een uur minder mits we in wintertijd zijn. Tijdens de periode dat we zomertijd hanteren is het zelfs 2 uur minder.
 6. En ook van mijn kant uit iedereen het allerbeste toegewenst in weer een nieuw (geocache)jaar.
 7. GeSi

  Optellen Met Coördinaten

  Helaas is die aanname niet geheel correct. Een graad van het noord (of zuid) deel van een coordinaat heeft altijd dezelfde lengte in meters. Maar een graad in het oost (of west) deel van een coordinaat niet. Daar is de lengte van een graad afhankelijk van hoe noordelijk of zuidelijk je je bevindt.Om een heel extreem voorbeeld te noemen, als je je net onder de noordpool bevindt (N 90graden) dan zal een graad in oostelijk richting millimeterwerk zijn.
 8. GeSi

  Cahe Kaart Voor Curacao

  ik zou voor de zekerheid de rest van het kompas dan ook maar meenemen Maar zonder gekheid, kaarten zijn altijd een leuk extraatje bij het cachen, maar natuurlijk niet perse noodzakelijk.
 9. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  HereIsTom, Als Site-admin van een Apple gerelateerd forum is inmiddels jouw mening wel duidelijk. Maar op geen enkel punt wordt er een zinvolle bijdrage geleverd aan de vraag van de topic starter. Het zou dan ook niet misstaan om je op dit forum aan dezelfde regels te houden dan je van de gebruikers van jouw forum vraagt.
 10. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  Tja gek he dat er bijna geen netbooks meer worden verkocht maar wel heel veel iPads, raar hoor als je toch niks kan met een iPad De hoge verkoopcijfers van de iPad kun je ook verklaren met kuddegedrag. Apple is gewoon erg sterk in marketing, maar dat betekend nog niet dat ze ook voor iedereen het beste produkt leveren.
 11. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  GSAk en Mapsource draaien op windows 7, GCT weet ik niet want dat gebruik ik niet.
 12. Bij mij zijn ze wel zichtbaar, en ik maak ook gebruik van Chrome.
 13. Hier zijn ze allemaal gewoon zichtbaar
 14. GeSi

  Challenges

  Al een hoogwerker gehuurd?
 15. Als de schermen je echt zo veel storen, hetgeen vermoedelijk inhoud dat je het programma vaak/veel gebruikt, is ook een andere manier om van de nag schermpjes af te komen. En dat is een licentie aanschaffen. Het feit dat het programma ook gratis te gebruiken is , maar wel met de nag schermen, is eigenlijk gewoon een geste van de maker.
 16. En het feit dat je samen met Robert een italiaans georienteerde geocaching site in de lucht helpt/houdt heeft natuurlijk niets met je objectiviteit te maken neem ik aan.
 17. GeSi

  Topic Chat Met Clyde

  Alsof er weer een modderschuit is uitgelopen. Aangezien dit topic geen enkele meerwaarde voor (het overgrote deel van) de forumgebruikers heeft zou ik het niet eens erg vinden als ook dit topic spontaan zou verdwijnen.
 18. Misschien had je zelf ook je eigen raad op moeten volgen. Het zal nu altijd zo zijn dat er voor en tegenstanders van genomineerden zijn bij dit soort 'verkiezingen'. En ja het zal ook altijd zo zijn dat mensen die er zeker voor in aanmerking komen nooit genoemd gaan worden.
 19. GeSi

  Dubbel Loggen

  Gebruik het View menu, add remove columns. Je krijgt dan een lijst, en vink daar de "found count" aan. Nu heb je per cache een regel met het aantal keer dat je hem hebt gevonden.
 20. Het begint inderdaad steeds meer op een competitie dan op een ontspannend spelletje te lijken. Blijkbaar is er een groeiend aantal 'cachers' die hun plekje op de ladder belangrijk vinden. En een (klein) deel daarvan wil blijkbaar alle mogelijkheden aangrijpen om maar zo hoog mogelijk te komen. Als ze er gelukkig van worden moeten ze het zeker niet nalaten. En voor degene die zich onder die categorie rekenen, je mag me mailen zodat ik als CO zelf wel even je krabbel in het logboekje van mijn caches zet. Spaart weer een hoop werk
 21. GeSi

  Ipv6 Ondersteuning

  Allemaal leuk en aardig om de servers via ipv6 bereikbaar te krijgen, maar de gebruikers moeten dan ook gebruik van ipv6 maken. En voor zover ik weet worden er door de huidige providers nog geen/weinig ipv6 adressen aan normale gebruikers uitgedeeld.
 22. Hier werkt het nog allemaal als vanouds. De PQ's voor vandaag zijn allemaal binnengekomen (mail ontvangen), en gedownload (via de poagina).
 23. GeSi

  Batterijen

  Ton, HIERBIJ de link naar de oplader die mij uitstekend bevalt. Zitten 8x2500 mHa batterijen bij, een tasje, en ook handig, adopters om de aa te kunnen gebruiken in c en d cel producten. Helaas werkt de link niet.
 24. GeSi

  Reputatiessysteem

  Er zijn geen mensen van andere forums, hooguit mensen die ook op andere forums actief zijn. Maar een deel van de posts van de admins/mods zijn posts die ze niet doen als mod/admin, maar als (mede)gebruiker van dit forum. Hierom zou het logisch zijn om ook aan hun posts een waardering te kunnen geven.
 25. GeSi

  Reputatiessysteem

  Op zich heb ik niet zo veel moeite met het systeem. Maar dan wel voor iedereen dezelfde functionaliteit, dus ook voor de modjes/admins een + en - knopje bij hun posts.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...