Spring naar bijdragen

GeSi

Leden
 • Aantal bijdragen

  210
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

7 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Midden-Limburg
 1. GeSi

  Magneet

  Het omhoog halen van de kist zal niet zo lastig zijn met een goede magneet, maar hoe wordt die weer teruggeplaatst is de vraag die spontaan bij mij opkomt.
 2. GeSi

  Vragen Aanreviewers

  Het nadeel van via via is dat je dus nooit weet wat er wordt gezegd/gevraagd. Persoonlijk zou ik liever rechtstreeks contact hebben als ik een vraag aan een reviewer heb.
 3. Heel sporadisch

 4. Hey Gerard,

  was gisteren nog even op de chat. Was lang geleden. Kom jij er nog wel eens?

 5. Zulu is inderdaad (in Nederland) een uur minder mits we in wintertijd zijn. Tijdens de periode dat we zomertijd hanteren is het zelfs 2 uur minder.
 6. En ook van mijn kant uit iedereen het allerbeste toegewenst in weer een nieuw (geocache)jaar.
 7. GeSi

  Optellen Met Coördinaten

  Helaas is die aanname niet geheel correct. Een graad van het noord (of zuid) deel van een coordinaat heeft altijd dezelfde lengte in meters. Maar een graad in het oost (of west) deel van een coordinaat niet. Daar is de lengte van een graad afhankelijk van hoe noordelijk of zuidelijk je je bevindt.Om een heel extreem voorbeeld te noemen, als je je net onder de noordpool bevindt (N 90graden) dan zal een graad in oostelijk richting millimeterwerk zijn.
 8. GeSi

  Cahe Kaart Voor Curacao

  ik zou voor de zekerheid de rest van het kompas dan ook maar meenemen Maar zonder gekheid, kaarten zijn altijd een leuk extraatje bij het cachen, maar natuurlijk niet perse noodzakelijk.
 9. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  HereIsTom, Als Site-admin van een Apple gerelateerd forum is inmiddels jouw mening wel duidelijk. Maar op geen enkel punt wordt er een zinvolle bijdrage geleverd aan de vraag van de topic starter. Het zou dan ook niet misstaan om je op dit forum aan dezelfde regels te houden dan je van de gebruikers van jouw forum vraagt.
 10. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  Tja gek he dat er bijna geen netbooks meer worden verkocht maar wel heel veel iPads, raar hoor als je toch niks kan met een iPad De hoge verkoopcijfers van de iPad kun je ook verklaren met kuddegedrag. Apple is gewoon erg sterk in marketing, maar dat betekend nog niet dat ze ook voor iedereen het beste produkt leveren.
 11. GeSi

  Gps Software En Windows 7

  GSAk en Mapsource draaien op windows 7, GCT weet ik niet want dat gebruik ik niet.
 12. Bij mij zijn ze wel zichtbaar, en ik maak ook gebruik van Chrome.
 13. Hier zijn ze allemaal gewoon zichtbaar
 14. GeSi

  Challenges

  Al een hoogwerker gehuurd?
 15. Als de schermen je echt zo veel storen, hetgeen vermoedelijk inhoud dat je het programma vaak/veel gebruikt, is ook een andere manier om van de nag schermpjes af te komen. En dat is een licentie aanschaffen. Het feit dat het programma ook gratis te gebruiken is , maar wel met de nag schermen, is eigenlijk gewoon een geste van de maker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...