Spring naar bijdragen

Djoekster

Leden
 • Aantal bijdragen

  247
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Alles door Djoekster geplaatst

 1. Ikzelf gebruik Bigdump http://www.ozerov.de/bigdump/ Misschien de moeite waard om eens te proberen?
 2. Ophalen en zeker wat van de geocaching- etiquette proberen mee te geven.
 3. Ik dacht dat je in je Garmin het kon zien aan de vorm vd icoontjes, driehoekjes / vierkantjes/rondjes, welk type GPS systeem je ontvangt. Dit is dus gemengd.
 4. Ik vind het wel jammer dat je eerste post op dit forum gelijk een negatieve lading heeft... Toch geen last van "concurentie" ? http://mar-ine.nl/mar-ine/geocaches/kinder-caches/28-geocaches/kinder-caches Ik persoonlijk vind het wel fijn dat er deze sites zijn, ik heb 3 kids en met deze sites wordt het wat makkelijker zoeken naar leuke uitjes voor hun.
 5. " Vroeger" deed ik alle TB/coins discoveren die ik zelf tegenkwam ( zelfs die in mijn eigen cache gedropt waren ). Nam ze ook altijd mee om verder te reizen maar sinds ik op een event, lijsten heb zien langsvliegen en hele zakken vol met TB's/coins ben ik daarvan "genezen" Ik neem zeker TB's en coins mee om te laten reizen, als ik weet dat ik op korte termijn die ook weer op een goede plek kan droppen. Goede plekken met fatsoenlijk grootte cachebehuizing zijn schaars te vinden. TB's die in een cache liggen die zelden bezocht wordt neem ik zeker mee, andersom zal ik ze daar zeker niet in droppen. ( misschien de concurrentie van een gemeenterace ) Zelf heb ik ook genoeg rondzwerven en ook al genoeg kwijtgeraakt. sommige al kort na de drop in de USA zonder km's gemaakt te kunnen hebben. Dat is het risico van het vak, ik gok dat die kinderen er blij mee zijn. De speciale thema coins die ik heb laat ik ook niet "los" die neem ik mee als ik zulke thema caches bezoek om daar een visit te doen. Hebben ze een eigen verhaal
 6. Bekabeld is altijd beter maar soms niet praktisch uit te rollen, zoals bij mij thuis ( zucht ) voor je mobieltjes en ander modern spul zou je de 5GHz band kunnen gebruiken als je router beide ondersteund. Dit werkt op de korte afstand prima en die band is nog lekker rustig.
 7. eh bah, gewoon opsluiten die lui
 8. Djoekster

  Mijn Eerste Tb

  Tip vd dag, als je een TB / coin kan meenemen en wat kan bijdragen aan diens missie, een leuke log met foto's op de TB/coin pagina ( dus niet op de cache pagina waar je m dropt ) waardeert iedere eigenaar
 9. En tijdens een regenbuitje werkt je touchscreen van je mooie telefoon ook niet echt briljant meer. Ik gebruik voor het "spontane " cachen meestal mijn Samsung S5, zittend in een hufterproof case.... voor de geplande gebruik ik mijn etrex30 omdat ie gewoon lekker robuust is en lang met de batterijen mee gaat. Wat betreft de discussie wat beter werkt, beide hebben tegenwoordig gelijke chips aan boor voor het GPS, verschil zou kunnen zitten in het feit dat sommige GPS ontvangers een wat betere antenne hebben dan wat er in een GSM zit. ( iets met plaatsgebrek, kosten enzo ) nb de etrex30 bevalt mij ook prima
 10. Voor een cache van mij heb ik duidelijke in de hint staan welk item je zeker nodig hebt ( magneet wat "bijna" iedereen standaard bij zich heeft ) Omdat ik vaker merk dat de "snelle" cachers niet eens de moeite nemen om de cachelisting door te lezen heb ik in de hint ook opgenomen waar ze zeker van af moeten blijven ivm eventuele schade wat niet nodig is. Dat wordt dan zeker gelezen
 11. Djoekster

  Favorites

  Ik zie het meer als een nuttige lunchpauze besteding, ik kan ook op mn kont blijven zitten met de bammetjes. Nu is er wat meer beweging wat altijd goed is. En ja je hebt gelijk, kokertjes zijn helemaal niet leuk en krijgen ook zeker geen uitgebreide log van me. Als ik in de vrijetijd ( wat is dat?) toevallig langs een "puntje" kom en heb er tijd voor om te zoeken zal ik het ook niet laten, heb ik geen zin dat blijft ie ook zeker liggen voor misschien de volgende keer Trailtjes heb ik nooit gedaan en weet nu ook zeker dat ik daar zeker niet aan ga beginnen.
 12. Djoekster

  Favorites

  Ik persoonlijk zou ook geen favo's terugpakken van (gearchieveerde) caches. Toen vond ik het verdiend voor die co. En immers liggen iedere keer genoeg lokale kokertjes om weer eens wat favo's te sparen
 13. Vanuit het Brabantse is Ziggo ook niet vooruit te branden.......
 14. Dat vermoeden had ik al door je androidversie... Komt vanzelf goed als je ooit je telefoon gaat vervangen
 15. Let wel, je telefoon moet wel de ANT+ hardware aan boord hebben zoals bijv. de S4 en 5 van Samsung. Dus even uitzoeken voordat je blij wordt van een dode mus.
 16. Die link is vast geclaimd voor de dyslectische medemens maar tegenwoordig is dat wel hoe de mens met elkaar omgaat.
 17. Ik zou nog eens testen na een fabrieksreset / laatste firmware check, anders zou het zo maar een defect kunnen zijn.
 18. Ik heb ook wat lokale coördinaten ingevuld, ben benieuwd wanneer het vlaggetje in zicht komt
 19. Als het echt zijn cache betreft en niet een overblijfsel van een andere (Kan de co zo ondervangen )die iedere keer gevonden wordt, zou ikzelf een NA schrijven. de fatsoensnorm heeft die co toch al overschreven en een NA wordt wel zichtbaar bij de reviewers. Aan hen dan om er iets mee te doen.
 20. Dat is best goed nieuws te noemen. Kost toch een hoop zo'n lancering en de payload erop.
 21. Entree geld vragen mugske? da's vloeken he
 22. Geoleaks klinkt als spelbederf. Dat je samen een puzzel oplost lijkt me prima en doe ik ook, maar een oplossing voor iedereen online zetten is "not done" Inderdaad eindigen de meest spannende kronkelige puzzels in een antiklimax als een potje achter een boom bij een hondenkeutel Dat is dan weer jammer.
 23. De kuddecacher stamtisch's in Rijen zijn wel gezellig en de "lokale" CITO's / vlinderstichting klusjes vind ik ook leuk om te doen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...