Spring naar bijdragen

Oemoemenoetjes

Leden
 • Aantal bijdragen

  205
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Oemoemenoetjes geplaatst

 1. Tja, doen wij wel. Hadden ze maar geen laarzen moeten worden! Daar hebben we ze voor gekocht, om overal meer door te kunnen lopen. Naderhand natuurlijk wel weer netjes schoonmaken ;-)
 2. Wij zweren bij onze Dubarry's... Ze kosten wat maar dan heb je ook wat!
 3. Is dat niet bij het tabblad algemeen en dan als keuze "heeft gebruikersnotities ja / nee"
 4. Ik heb een aantal foto's van bijzondere caches die ik van de week in Zwitserland heb gedaan. Deze wil ik je wel mailen, als je je mailadres in dm stuurt Hier posten is niet zo handig, moet ik ze eerst verkleinen en daarna stuk voor stuk uploaden.
 5. Een CC database is een database in GSAK waar corrected coordinates in staan. Bijvoorbeeld opgeloste mysteries of eindcoords (met uitwerking) van multies.
 6. Ik ben in het bezit van meerdere cc databases. Ik word hier gelukkig niet door mensen met een fakeaccount over lastig gevallen. Wel weten (wisten) mensen uit onze regio mij te vinden als ze iets nodig hebben. Meestal is het een geval van geven en nemen, maar voor sommige is het alleen maar nemen. Met die mensen ben ik snel klaar Edit: nu ik er over nadenk weet ik niemand te noemen waarvan ik weet dat hij/zij géén cc database heeft. MacDD, nu je het schreef, ben jij de eerste !
 7. Oemoemenoetjes

  Samen Met De Hond Cachen

  Na veel meelezen had ik weer eens zelf wat gepost op dit forum aangezien dit topic een leuk begin had. Nu kan ik het niet laten om toch te laten blijken dat ik het jammer vind dat dit topic weer een heel andere wending heeft gekregen. Misschien kan dit postje het topic weer een andere wending geven. Hierbij een foto van onze cachehond Nalle. Ik ben benieuwd naar jullie cachehonden
 8. Oemoemenoetjes

  Samen Met De Hond Cachen

  Onze hond (Nalle) gaat ook altijd mee op pad. Van te voren proberen uit de cachepagina af te leiden of het toegestaan is om de hond mee te nemen. Het liefst lopen we daarom ook in een bos.Afhankelijk van het (soort) bos laten we hem al dan niet los lopen. Het commando "zoek" is bekend, gaat dan ook zoeken, maar hij heeft niet door wat hij dan moet zoeken Het is al wel een paar keer voorgekomen dat hij de cache vond. Dit is dan meestal het geval als er een plaat boven op ligt, waarvan hij denkt dat hij daaraan moet graven.
 9. Ik ben een zeer tevreden gebruiker van de Dakota20. Ik wilde graag een touchscreen, vandaar dat ik bij dit model uitkwam. Een goede gps voor een, vind ik, goede prijs. De kaarten zijn via OSM allemaal te downloaden. Kan je dit niet, dan zijn er vast mensen die je hierbij willen helpen.
 10. Oemoemenoetjes

  Bogus-Logjes

  Uhhh ik zie dat een log van mij als voorbeeld is gebruikt...al snap ik niet helemaal waarom! Voorbeeld is blijkbaar een Bogus cache, das weer wat anders dan een bogus log
 11. Oemoemenoetjes

  Onbekende Cache

  Wij hebben dit ook wel eens meegemaakt. Toen konden we de cache vinden door een cachenaam van de logrol op .com op te zoeken. Het handigst is om er dan een te hebben die de datum er ook bij heeft geschreven. Mochten er door de die cacher meerdere op een dag zijn gevonden, dan kun je vervolgens een tweede cacher gaan opzoeken. Op deze manier zijn wij er altijd nog uit gekomen
 12. Oemoemenoetjes

  Geokrety.org

  Het is een soort gratis tb. Ik vind ze erg omslachtig om te loggen.. Verder weet ik er niets van
 13. Oemoemenoetjes

  Goodies

  Dat klinkt goed! In oktober zijn we weer in de buurt op vakantie !
 14. Beetje flauw van je man
 15. Oemoemenoetjes

  Abc Code

  Ik ben benieuwd of het gelukt is ? !
 16. Oemoemenoetjes

  Touchscreen

  Heel persoonlijk inderdaad; ik wilde per se een touchscreen, mijn man kocht de nieuwe etrex 30 dus met knopje. Mijn advies; probeer beide uit en kijk wat je bevalt. Ook bij bijvoorbeeld het intypen van nieuwe coördinaten!
 17. Oemoemenoetjes

  Gc Voor Schoolkamp

  Helemaal mee eens. Dan ben je meteen ook van het "probleem" af wat betreft het aanmelden etc. via geocaching.com!
 18. Ik heb inmiddels twee keer via de geocachingshop bestelt; werkt prima!
 19. Ik heb je een dm gestuurd via twitter!
 20. Oemoemenoetjes

  Cache Formulier

  De submitter is in feite je cachepagina. Je kunt de cache ook via de submitter indienen; kijk hiervoor in het tabblad "submit"
 21. Oemoemenoetjes

  Wat is het?

  Nog iets gehoord over je eventuele zeldzame ontdekking?
 22. Vandaag zijn er Goes, Zeeland 3 bootcaches (nu nog loop / schaatscaches) bijgekomen.
 23. Het lijkt mij sterk dat Timland ook daadwerkelijk is weggehaald en ik denk dan ook dat deze "gewoon" te loggen is.
 24. Bij deze multi hebben wij ook veel plezier beleefd aan de puzzeltjes: http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=ffb23220-c30a-4a98-9fe4-5040fc83e413 (Nabij Tiel)
 25. Misschien heb je hier wat aan: klik. Geeft volgens antwoord op je vragen en nog meer dan dat
×
×
 • Nieuwe aanmaken...