Spring naar bijdragen

Wuppie1976

Leden
 • Aantal bijdragen

  102
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

18 Goed

Over Wuppie1976

 • Verjaardag 08-11-1976

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 april 2012

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Zeeland (NBr)
 1. Wuppie1976

  Waypoints Iphone

  Hallo Ton, navigeren met je iPhone gaat op zich prima, maar dan is je batterij helaas wel snel leeg. Wij gebruiken tijdens het lopen zowel smartphone als GPS. Deze laatste om te navigeren en de phone om offline de overige gegevens van de cache te bekijken. Wij gebruiken hierbij naar tevredenheid een combinatie van de apps GCbuddy en Geocaching. Zo kunnen we bijna altijd paperless cachen. Overigens complimenten aan Ringeling voor de duidelijke uitleg over het invoeren van de extra/nieuwe WP's in de GC app.
 2. Wuppie1976

  Hulp Gezocht!

  Hallo Rollertje, Prima actie, gewoon hulp vragen, genoeg mensen die je willen en kunnen helpen. En al doende leer je vanzelf snel veel bij! Helaas wonen wij voor een gezamenlijke mulit wat ver uit elkaar, maar hierbij wel een aantal tips waarmee je wellicht zelf wat multi's kunt vinden/doen die passen bij jouw wensen en mogelijkheden: - Kijk goed naar de rating voor moeilijkheid en terrein, deze geven vaak een redelijk goede indicatie. Ook zeggen logs van anderen natuurlijk vaak veel over welke uitdagingen ze onderweg tegenkomen. - Bij sommige multi's zijn vooraf alle coördinaten van wapoints al gegeven en vind je onderweg alleen maar aanwijzingen voor de eindcache of moet je bijvoorbeeld foto's zoeken. Hoef je onderweg niet te rekenen en in te voeren, behalve voor het laatste wapoint. - Selecteer eens op multi's die (ook) geschikt zijn voor kinderen. Vaak niet te lang en te moeilijk en toch een leuke wandeling. - Twijfel je over de lengte van een route, vraag het gewoon vooraf even aan de legger. Veel cacheplezier! Wuppie1976
 3. Ons waren de cachemogelijkheden in en rondom Den Helder ook al opgevallen. Vandaar ook besloten om vanuit het Brabantse in de zomer voor twee weken in Julianadorp te gaan kamperen. Al die nieuwe caches zijn een mooi cadeautje! Wij zullen ons daar zeer zeker gaan vermaken!
 4. Wuppie1976

  Merkwaardige Cache?

  Ik vind het ook een leuk idee, zie er ook het kwaad niet van in om daar je trackable, die toch al kwijt is, voor beschikbaar te stellen.
 5. Yep, maar ook niet alles wat met zorg is gemaakt is lekker... ? Smaken verschillen!
 6. Precies kikkers, helemaal mee eens. Niet iedereen vindt hetzelfde lekker en zelf eet je ook niet iedere dag hetzelfde. Daarom zijn er ook zo veel verschillende restaurants om uit te kiezen. En die blijven allemaal vreedzaam naast elkaar bestaan. Dat blijkt met caches blijkbaar iets ingewikkelder te liggen, jammer hoor!
 7. Ik heb deze vraag enige tijd geleden ook al gesteld, maar toen kwam daarop geen reactie. Hopelijk komt er nu wel iets uit. In het overzicht van events staat er voor de betreffende data vooralsnog ook nog geen event in Volkel of omgeving.
 8. Voor deze optie moet je wel premium member zijn, maar dan kun je een pocket query maken waarbij je onder andere met behulp van icoontjes caches met bepaalde eigenschappen kunt selecteren.
 9. Hallo Pottekijker, Op geocaching.com kun je met het icoontje met de bus wel selecteren op caches met openbaar vervoer dichtbij, maar dat zal niet altijd persé een treinstation zijn. Maar misschien is het een begin. Succes! Wuppie1976
 10. Ik voel me als nieuwkomer ook steeds minder thuis op dit forum. Het maakt bijna niet meer uit wat je vindt of denkt, een negatieve reactie is eerder regel dan uitzondering. En te vaak op de persoon gespeeld. Het heeft zelfs mij al zover gekregen om hier en daar een venijnige reactie terug te geven. En waar gaat het nou om, dat we het er blijkbaar niet over eens kunnen worden dat we het nooit helemaal met elkaar eens zullen zijn! Jammer hoor!
 11. Ik ben benieuwd waar dit draadje heen gaat. Na deze vraag van Diederikus vermoed ik een addertje onder het 'foie gras'. Ach neuh, ik vroeg me alleen af of er al eens iemand goed naar het menu gekeken heeft. Nou, wat mij wel opviel was dat alle gangen zo'n beetje drijven in de alcohol. Een en ander dus misschien maar niet te serieus nemen? ?
 12. Ik ben benieuwd waar dit draadje heen gaat. Na deze vraag van Diederikus vermoed ik een addertje onder het 'foie gras'.
 13. Lieve mensen, alsjeblieft zeg! Is geocaching een hobby met als doel lekker buiten bezig te zijn of wordt het een schrijfwedstrijd... Wederzijds respect staat voorop, maar het feit dat een cacher jouw cache kiest om te gaan lopen/doen zou je toch ook als waardering mogen zien. Niet dat ik iets tegen het idee an sich heb om logjes te kunnen waarderen, maar overdrijven is ook een kunst....
 14. Wuppie1976

  Garmin Etrex 20

  Wij gebruiken naar tevredenheid nu ruim een jaar de etrex 20, met de ontvangst geen problemen! Een klein nadeel vinden wij de joystick. Dat kost wat meer tijd bij het invoeren. Succes met de keuze!
 15. De-fam, wat vervelend! Lukt het nog dat op te lossen voor zaterdag? Heb elders op het forum gelezen dat er voor zaterdag afspraken zijn gemaakt om de SOS-routes te gaan lopen. Succes!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...