Spring naar bijdragen

Veno-ers

Leden
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Veno-ers

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 22-10-1943

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Explorist 100
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2007
 • Lengtegraad
  5.96342
 • Breedtegraad
  52.6776

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Veno-ers

  Merkwaardige Cache?

  Ik kreeg van geocacher Everplaid uit de USA onderstaand mailtje. Het ontgaat mij helemaal wat hij met een geocoin van mij wil doen, die in 2010 voor het laatst door iemand in Begië is opgepikt. Snapt iemand dit verhaal? Ik heb absoluut niet de neiging om hierop in te gaan. De link naar de jpg heb ik nog niet geklikt, want is dat wel vertrouwd? Ik blijf het voorlopig een merkwaardig verhaal vinden. Hello, Veno-ers, I'm building a multicache guided tour of the road between NASA Langley Research Center and Langley speedway in Hampton, Virginia, USA. I'm using old, lost trackables with interesting icons to describe some feature of NASA or the speedway and give clues for finding the next stage (and trackable). I think your missing Alien Compass Rose geocoin ( http://coord.info/TB2KDCV ) would be a great addition to the cache. This screenshot picture gives a rough idea of where I'm going with the cache: http://img.geocaching.com/track/log/d2ecba9b-a196-4fd7-8545-1aa46322b227.jpg . If you are interested, would you please let me know? I would build the coin's tracking number into the cache for discovery and then, as we approach publication, provide you text to add to the trackable's page. I think it would be a wonderful way to resurrect the Alien Compass coin. Sincerely, Doug Simpson Google translate: Ik ben het bouwen van een multicache rondleiding door de weg tussen NASA Langley Research Center en Langley Speedway in Hampton, Virginia, USA. Ik ben met behulp van oude, verloren trackables met interessante pictogrammen om sommige zijn voorzien van NASA of de speedway beschrijven en geven aanwijzingen voor het vinden van de volgende fase (en traceerbare). Ik denk dat uw vermiste Alien Windroos geocoin (http://coord.info/TB2KDCV) zou een geweldige aanvulling op de cache te zijn. Deze screenshot afbeelding geeft een ruw idee van waar ik heen ga met de cache: http://img.geocaching.com/track/log/d2ecba9b-a196-4fd7-8545-1aa46322b227.jpg . Als u geïnteresseerd bent, zou u mij laten weten aub? Ik zou het volgen aantal van de munt in te bouwen in de cache voor de ontdekking en dan, als we de aanpak van publicatie, bieden u de tekst toe te voegen aan de pagina traceerbare's. Ik denk dat het een prachtige manier om de Alien Compass munt herleven zijn.
 2. Ik heb problemen met de Geocache map die je krijgt als je "View larger map" aanklikt. De map staat eerst netjes stil, maar als je met de muis acties erop doet, dan blijft de map (met de legenda) constant op en neer flipperen ( een paar cm). Het houdt ook niet meer op. Ik gebruik Window 7 en Internet Explorer 9, maar hetzelfde gebeurt ook met Google Chrome. Computer herstart helpt ook niet. Herkent iemand, dit probleem en wat is de remedie om het weer normaal te krijgen?
 3. Wij hebben deze serie voor de helft gedaan. Ik vond het tot nu toeeen zeer leerzame en interessante serie over de sluizen in de Dedemsvaart. Het zou zonde zijn als deze serie opgeheven werd. Maar de mensen mogen best eens even wakker geschud worden om wat zinvolle en lezenswaardige logjes te schrijven. We hopen, dat we deze serie nog eens af mogen ronden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...