Spring naar bijdragen

Merlijn-NL

Leden
 • Aantal bijdragen

  37
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Merlijn-NL geplaatst

 1. Merlijn-NL

  Slagletters

  Kun je niet (goedkope) twee setjes gebruiken. Een van bijv 8 mm voor de HOOFDLETTERS en een van bv 4 mm voor de KLEINE LETTERS ?
 2. Spijt van je nickname? Je kunt altijd deze laten wijzigen. Waar mijn nickname vandaaan komt? Wie was de meester van King Arthur? Een verwijzing naar degene die op de achtergrond een ander beter laat presteren. Mijn beroep is "schoolmeester " en ik hoop als een Merlijn mijn leerlingen beter te laten presteren. Overigens gold dit natuurlijk ook voor mijn eigen kinderen .(nu 30 en 28 jr oud)
 3. Merlijn-NL

  Ranking FTF

  Bij het lezen van diverse logs merk ik dat een gedeelte van de cachers het leuk , spannend vindt om als 1, 2 of 3 een cache te vinden. Is het een idee om hiervan een jaarlijkse ranking te maken? Elk jaar een nieuwe strijd om de eer! Ook nieuwe cachers kunnen dan proberen na een jaar de snelste (?) cacher te blijken.
 4. Merlijn-NL

  Coördinaten in pda

  Volgens mij kan dit niet in destinator 3.0.65 en wel in versie 3.0.75. Op de site van Destinator kun je volgens mij een upgrade halen, mits je Destinator zelf hebt aangeschaft. Heb je deze als MioMap aangeschaft dan heb je volgens mij pech.
 5. Wat denk je van het begrip Geo-chatter? Dit is iemand die wel vaak op het forum te vinden is, maar niet zo vaak in het veld.
 6. Als je het vinkje weghaalt voor : Altijd waarschuwen voordat dit bestand wordt geopend, zeurt Windows niet langer (voor dit programma). Gewoon een snelkoppeling maken en eventueel in je menu zetten.
 7. Merlijn-NL

  Geocaching.EU

  HELEMAAL MEE EENS. Probeer met elkaar een format af te spreken. Maar een kaart en dan via hotspots linken naar de nationale site lijkt me een goed idee.
 8. Sorry, hier werkt alles prima! Misschien even wat druk geweest op de lijn?
 9. Als je toch bezig bent: Ik heb vooral veel plezier gehad aan programma's waarin je kaarten kunt scannen en calibreren. Eerst GPS Trackmacker, later toch overgestapt op OziExplorer. (meer ondersteuning en daardoor makkelijker) Ik moet zeggen dat ik naast de Etrex Euro, soms ook een PDA gebruik om onderweg de kaart nog even te checken, echter vooral als ik op een kruising van wegen sta en Garmin een richting tussen de zijwegen in aanwijst.
 10. Merlijn-NL

  foto's bij log

  Je zou ook kunnen kijken in de instellingen van Internet Explorer (Extra -> Internet-opties-> Geavanceerd-> Multi-Media --> Afbeeldingen weergeven aanvinken?)
 11. Er zullen nu wel 100-den one day flies bij komen! Spijkersmurf geen diepgang? Zojuist een dieptepunt gezien! Laten we met z'n allen lekker gaan cachen en wie weet komen we TB koppensnellers tegen. Mooie anecdote.
 12. Merlijn-NL

  TB in premium cache

  Moeilijk te zeggen. Ze lijken allemaal op elkaar. Zal wel door de kleding komen. en broer
 13. Merlijn-NL

  TB in premium cache

  Ga je toch met de Hummer? <{POST_SNAPBACK}> Heb je de olie- en benzineprijzen gevolgd? Voorlopig staat de H. stil! Zal wel weer veel lopen worden. (Off Topic)
 14. Merlijn-NL

  TB in premium cache

  mmm, Beieren.... Zal wel een flink pak sneeuw liggen. Lastig cachen, lijkt me zo
 15. Geïnspireerd door ammobox? Ongetwijfeld een blooper van deze cacher
 16. Ik heb enige tijd met mijn PDA en Vito een en ander geprobeerd, maar was niet echt enthousiast. Traag reageren op positieveranderingen enz. Daardoor enige tijd gestopt met cachen. Nu heb ik een eenvoudige Garmin Etrex en een kompas en gebruik in "noodgevallen" de PDA met OziCE. Met deze combinatie kom je een heel eind.
 17. Bij het gebruik van de coordinaten calculator van RDNAP.NL heb je de keus een coordinaat van bv RD om te rekenen naar UTM. Er zijn echter twee varianten UTM (ED50 en ETRS89). Welke gebruikt geocaching.com?
 18. Volgens mij is het een probleem met Explorer. Hiermee heb ik zeer regelmatig hetzelfde probleem(pje). Een klik op de knop refresh (vernieuwen) brengt mij wel de volledige kaart. Met firefox dit probleem nog niet gehad. (zojuist nog eens uitgeprobeerd). Oorzaak? Oplossing is erg Microsoft! Als je auto het niet doet, dan uitstappen, alles afsluiten, opnieuw instappen en nog eens proberen. (overigens spyware verwijder je het best met hitmanpro.nl)
 19. Tuurlijk had ik dat gelezen maar voor de ongeduldigen onder ons Scheelt weer een download.
 20. Misschien een tip? Even de marges vermelden waarmee de handleiding geschreven is? Kan iedereen de bedoelde lay-out zien door deze even in MS-Word aan te passen. Het lijkt me een volledige handleiding, ga hem straks even op mijn gemak lezen.
 21. Merlijn-NL

  Nederlands GC logo

  Beide versies uitbrengen. Kan de hunter zelf bepalen welke versie op welke rugzak, tas, pet of wat dan ook het beste uitkomt. Mooi strak ontwerp!
 22. Ook t-shirts of nu met de winter voor de deur wat warmers. Jammer dat coins er niet bij staan! Is wel een erg hot item op het moment! Maar goed, jullie keus! <{POST_SNAPBACK}> Ik vind persoonlijk dit wel iets. (het zijn oorwarmers) Lekker belangrijk!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...