Spring naar bijdragen

Merlijn-NL

Leden
  • Aantal bijdragen

    37
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Merlijn-NL

  • Verjaardag 21-09-1950

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Etrex (basic) sinds 10-2005, Mio 168 (10-2004)
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    sinds 2004

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.outshoorn.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    790 mtr 160 gr van OnzichtbareGeheimen?!
  1. Merlijn-NL

    Slagletters

    Kun je niet (goedkope) twee setjes gebruiken. Een van bijv 8 mm voor de HOOFDLETTERS en een van bv 4 mm voor de KLEINE LETTERS ?
  2. Spijt van je nickname? Je kunt altijd deze laten wijzigen. Waar mijn nickname vandaaan komt? Wie was de meester van King Arthur? Een verwijzing naar degene die op de achtergrond een ander beter laat presteren. Mijn beroep is "schoolmeester " en ik hoop als een Merlijn mijn leerlingen beter te laten presteren. Overigens gold dit natuurlijk ook voor mijn eigen kinderen .(nu 30 en 28 jr oud)
  3. Merlijn-NL

    Ranking FTF

    Bij het lezen van diverse logs merk ik dat een gedeelte van de cachers het leuk , spannend vindt om als 1, 2 of 3 een cache te vinden. Is het een idee om hiervan een jaarlijkse ranking te maken? Elk jaar een nieuwe strijd om de eer! Ook nieuwe cachers kunnen dan proberen na een jaar de snelste (?) cacher te blijken.
  4. Merlijn-NL

    Coördinaten in pda

    Volgens mij kan dit niet in destinator 3.0.65 en wel in versie 3.0.75. Op de site van Destinator kun je volgens mij een upgrade halen, mits je Destinator zelf hebt aangeschaft. Heb je deze als MioMap aangeschaft dan heb je volgens mij pech.
  5. Wat denk je van het begrip Geo-chatter? Dit is iemand die wel vaak op het forum te vinden is, maar niet zo vaak in het veld.
  6. Als je het vinkje weghaalt voor : Altijd waarschuwen voordat dit bestand wordt geopend, zeurt Windows niet langer (voor dit programma). Gewoon een snelkoppeling maken en eventueel in je menu zetten.
  7. Merlijn-NL

    Geocaching.EU

    HELEMAAL MEE EENS. Probeer met elkaar een format af te spreken. Maar een kaart en dan via hotspots linken naar de nationale site lijkt me een goed idee.
  8. Sorry, hier werkt alles prima! Misschien even wat druk geweest op de lijn?
  9. Als je toch bezig bent: Ik heb vooral veel plezier gehad aan programma's waarin je kaarten kunt scannen en calibreren. Eerst GPS Trackmacker, later toch overgestapt op OziExplorer. (meer ondersteuning en daardoor makkelijker) Ik moet zeggen dat ik naast de Etrex Euro, soms ook een PDA gebruik om onderweg de kaart nog even te checken, echter vooral als ik op een kruising van wegen sta en Garmin een richting tussen de zijwegen in aanwijst.
  10. Merlijn-NL

    foto's bij log

    Je zou ook kunnen kijken in de instellingen van Internet Explorer (Extra -> Internet-opties-> Geavanceerd-> Multi-Media --> Afbeeldingen weergeven aanvinken?)
  11. Er zullen nu wel 100-den one day flies bij komen! Spijkersmurf geen diepgang? Zojuist een dieptepunt gezien! Laten we met z'n allen lekker gaan cachen en wie weet komen we TB koppensnellers tegen. Mooie anecdote.
  12. Merlijn-NL

    TB in premium cache

    Moeilijk te zeggen. Ze lijken allemaal op elkaar. Zal wel door de kleding komen. en broer
  13. Merlijn-NL

    TB in premium cache

    Ga je toch met de Hummer? <{POST_SNAPBACK}> Heb je de olie- en benzineprijzen gevolgd? Voorlopig staat de H. stil! Zal wel weer veel lopen worden. (Off Topic)
  14. Merlijn-NL

    TB in premium cache

    mmm, Beieren.... Zal wel een flink pak sneeuw liggen. Lastig cachen, lijkt me zo
  15. Geïnspireerd door ammobox? Ongetwijfeld een blooper van deze cacher
×
×
  • Nieuwe aanmaken...