Spring naar bijdragen

Team-Eppie

Leden
 • Aantal bijdragen

  543
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team-Eppie

 • Verjaardag 14-06-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin eTrex Vista HCx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  April 2004
 • Twitter
  @edwincardol

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.edwincardol.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Bovenkarspel
 1. Volgens mij zal je in de bouwmarkt weinig (lees: geen) koperen schroeven vinden. Deze zijn van messing.(een legering). Kortom: schroef vol die boom. Zolang de eigenaar het maar oké vindt. (correct me if i'm wrong)
 2. Tijdje niet aktief geweest. Niets veranderd........ Ik ga weer slapen.
 3. Team-Eppie

  Forum layout instellingen

  Ik vinnut verschrikkelijk... Maar het zal gerust wel wennen. Het is maar een forum tenslotte.
 4. Bovenkarspel meldt zich Present
 5. Van een zeer ervaren cacher heb ik ooit de "regel 1" voor puzzels geleerd. Elke cache in Nederland begint met N5* **.*** E00* **.*** Die ene 5 kan een leidraad zijn bij het vinden van een oplossing
 6. Team-Eppie

  Politie aan de lijn

  Ooit zoiets meegemaakt bij de Knarcache (zie LOG)
 7. Er is vast een slimmere / betere manier, maar ik open dan meestal een willekeurige cache en verander de cachecode in de adresbalk van m'n internetclient. (vergeet daarna niet te enteren :-) )
 8. Héhéhé, als ik kijk naar de lokatie van die smilie vraag ik mij af wat ze daar nog meer hebben. Kijk dan gewoon effe, dan weet je het meteen! Of durf je niet? groetjes GeoVlinder Haha, 1: Zo nieuwsgierig ben ik nou ook weer niet 2: Ik zit op m'n werk, m'n leven wordt een hel als er net een collega achter mij langs loop terwijl ik kijk wat voor smilies ze hebben (dat geloooooooft niemand) (Ja, ik zit hier in een typische mannencultuur waar homosexualiteit misschien geaccepteerd is, maar waar je gegarandeert een paar grappen kan verwachten als je zulke sites bezoekt)
 9. Héhéhé, als ik kijk naar de lokatie van die smilie vraag ik mij af wat ze daar nog meer hebben.
 10. Hmmm, dan heb ik (eindelijk eens) de eer om een draadje weer een beetje on-topic te krijgen.... (voor zolang het duurt ) Ik ben het volledig met de eerste en tweede alinea van deze Quote eens. Een reden waarom ik al een poos niets heb gepost op dit forum. (er zijn nog wat andere redenen maar dan verval ik in hetzelfde gezapige geneuzel als Twin Peaks bedoeld) Voor wat betreft de derde alinea: Zolang er geen forumregels worden overtreden; Bemoei je niet met het draadje en laat het links liggen.
 11. Héhéhé, grappig om te zien dat (bijna) iedereen z'n eigen profiel op gaat zoeken. Je zou veronderstellen dat je dat wel kent....
 12. Als het ontwerp doorgaat willen wij er ook 2 (twee).
 13. Gelezen in een log van Sosabowski GCW05Y (17-12-2006, van The Eagles): GeoGroentje: (waarschijnlijk) een met Geocachen onbekend persoon die meeloopt met door de wol geverfde Geocachers
 14. Ronald en Mumble, Thank you very very much! Veel plezier met het invullen van jullie extra vrije tijd!
 15. Spok en Okki: Als je op de cache pagina rechtsboven kijkt zie je een tabel met als titel : Inventory Daar staat de Geocoin tussen (50 Baths), als je die aanklikt kom je op de Pagina van de coin. Vervolgens kun je daar rechtsboven kiezen voor "Found it? Log it!". Dan heb je die code nodig die op de munt staat Tevens staat er in de beschrijving dat de coin samen met een muntje met een gat erin reist. Wat de rest van de muntjes erbij moet? ik weet het niet. @ Remco en Tamara: Het klopt dat er een Geocoinrace gaande is, maar niet elke munt maakt daar deel vanuit. Sterker nog, de coinrace is gestart om wat meer munten aan het bewegen te krijgen. Zie een Geocoin net als een Travelbug. Vind je hem, dan kun je hem loggen en weer in een andere cache stoppen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...