Spring naar bijdragen

fredzuid

Leden
 • Aantal bijdragen

  24
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over fredzuid

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 19-07-1951

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Vista HCx, Garmin Etrex H en Transonic PNA-6000T
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 1995
 • Lengtegraad
  4.34838
 • Breedtegraad
  51.83660

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Rockanje, Nederland
 • Interesse
  mail op fredzuidema@gmail.com
 1. fredzuid

  Vaarwel!

  PN, Ik kan alleen maar zeggen bedankt. Waardeloos had de echte geocaching spirit, ik zal de ontberingen (koud, nat) en de lol en stress bij het oplossen van de puzzels nooit vergeten. In ieder geval heb je het woord WAARDELOOS en nieuwe betekenis gegeven. Fred
 2. Hallo, Het lijkt erop dat mijn nieuwe cache "Vind de Dropzone" ietwat aan de moeilijke kant is. (wat ikzelf helemaal niet had verwacht trouwens). De cache is momenteel al door 6 cachers gevonden maar uit de logs lees ik dat hij erg moeilijk is om op te lossen. Nu weet ik niet goed wat eerlijk is. Ik heb al wat hints op de cachepagina gezet maar denk erover om in de tekst wat meer aanknopingpunten te geven zodat hij wat makkelijker oplosbaar is. Mijn probleem is echter is dit fair tegenover de cachers die hem tot nu toe al hebben gevonden? Of moet ik de moeilijkheidsgraad verhogen van deze cache. Graag wat reacties wat ik ben nieuw in het leggen van caches en weet eigenlijk niet wat done is of niet in deze. Groeten, Fred Zuidema (fredzuid)
 3. Ik heb dit draadje net gelezen en ik weet niet of ik het wel goed begrijp. (zal wel aan mij liggen). Maar de vraag die ik heb is als ik een cache in het buitenland vind die nog door niemand gelogged is, dan is dat een FTF. Kan ik deze FTF dan ook op Geocaching.nl voor de FTF ranking opvoeren? Waarschijnlijk een open deur maar ik weet het echt niet. Groeten, fredzuid
 4. Hallo, Ja ik heb er ook last van. Maar ik heb ontdekt dat het waarschijnlijk in windows zit. Als je namelijk de printvriendelijke versie van de cachebeschrijving afdrukt gebeurt dit regelmatig. Wanneer je dan de windows "print preview" selecteert en speelt met de vergrotingsfactor (daar waar shrink to fit staat), dan komt het bij een paar stappen vergroten of verkleinen ineens weer terug. Moet je maar eens kijken. Dat betekent dat het van de internetsite goed naar beneden is gekomen. Verder weet ik het ook niet maar zo los ik het probleem op. En ja ik heb vaak onderweg pas ontdekt dat het bovenste gedeelte met de coordinaten verdwenen was en behoorlijk staan mopperen. Groeten, Fred Zuidema (fredzuid) P.S. ik zie net dat dit al genoemd was.
 5. Als ik niet te laat ben wil ik ook graag 1 fleece trui XL bestellen. Groeten fredzuid
 6. fredzuid

  Puzzel cache technieken

  @ Allen, Allemaal bedankt voor de reacties en PM's die ik heb ontvangen. Ik zal het eens allemaal op me laten inwerken, er zitten hele goede adviezen bij Hoewel ik het werk in het veld hartstikke leuk vind, lijkt het mij ook een mooi gevoel om de puzzel te doorzien. En ja ik begrijp natuurlijk dat het helemaal niet noodzakelijk is om veel moeilijke puzzels op te lossen om lekker te kunnen geocachen. En ter informatie ik bedoelde caches met difficulty 5. Het is mij ook duidelijk geworden dat het heel belangrijk is om de specialiteit en de denktrand van de cachelegger te kennen. En dat komt natuurlijk pas als je langer aan het geocachen bent. Nogmaals bedankt. Veel plezier met Geocachen, Fred Zuidema (fredzuid)
 7. Hallo allemaal, Ik ben in september dit jaar bij toeval in contact gekomen met Geocaching. En nu ben ik er helemaal aan verslaafd! Ik vind het prachtig, en gelukkig heb ik er ook de tijd voor. Maar wat ik nu zo jammer vind is dat ik tot nu toe nog geen enkele moeilijke puzzelcache heb kunnen oplossen. Bij de meeste zit ik uren naar de beschrijving te kijken en heb ik geen idee hoe te beginnen. Nu is mijn vraag worden deze puzzeltechnieken ook ergens beschreven? Want zolang ik geen clou heb zal ik er nooit een oplossen en er dus ook nooit ervaring in krijgen. Ik weet dat dit een zeer algemene vraag is, maar ieder zetje in de goede richting is heel erg welkom. Al heb ik maar een denkrichting of wat voorbeelden. Alvast bedankt voor een eventuele reactie. Groeten, Fredzuid (een cacher die van moeilijke puzzelcaches radeloos wordt en ze zo graag zou willen oplossen )
×
×
 • Nieuwe aanmaken...