Jump to content

de Reddertjes

Leden
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About de Reddertjes

 • Rank
  Forum Newby
 • Birthday 02/22/1980

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 60CSx incl. TOPO NL
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 november 2007

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Hoi Allemaal, De hele discussie over de grote van logjes vind ik maar raar. Het gaat toch om de mooie hobby die we hebben en dat is het cachen zelf. Sommige mensen zijn nu eenmaal niet zo creatief en kunnen geen hele verhalen schrijven. Ikzelf kan ook geen grote verhalen schrijven en ben vaak beknopt in mijn logjes. Zo af en toe als ik inspiratie en tijd heb wil ik wel wat langere schrijven. Maar kort gezegd gaat het om het cachen en niet om wat er in de logs wordt geschreven. Groetjes De Reddertjes
 2. Hoi, Wij gebruiken altijd co-input om naar de plaats van bestemming te rijden. Nu wil het zo zijn dat onze pda gisteren gecrashed is. We gebruiken sinds kort ook Windows Vista. En nu krijgen we co-input niet meer geïnstalleerd Weet iemand of het ligt aan Windows Vista en zijn hier dan oplossingen voor. alvast bedank.
 3. Wij willen ervoor zorgen dat we de Garmin 60 Csx, die we hebben gekocht in Amerika, in het Nederlands komt te staan. Alles gaat goed, de patch downloaden, omzetten dmv garpatch, maar dan. Dan is Updater.exe aan de beurt. Hier gaat het fout. Deze start wel op, maar kan geen verbinding krijgen met de 60csx. Deze staat aan, is gekoppelt met de pc dmv usb en de interface staat ingesteld op Garmin (zoals de oplossing staan in de foutmelding). Iemand een oplossing? Kan het probleem zijn dat ik op Windows Vista draai?
 4. Ik lees elke keer in andere draadjes dat er geocachers op zoek zijn naar een cache in het buitenland waar er nog geen gescoord is. Wat wordt hiermee bedoeld, aangezien wij van de zomer een cache in Hong Kong hebben gedaan en wel benieuwd ben of dat voor ons dan ook geldt. Groetjes
 5. Hoi, Wij cachen op het moment met een pda, we hebben vorige week een Garmin 60csx besteld in Amerika, maar dat terzijde. Op die pda staat tomtom en een programmaatje waarmee we internetbestandjes kunnen lezen. Één keer in de week doe we een update met behulp van GSAK. Meestal doen we dan inderdaad een multi en kijken we daarna hoeveel tijd we nog over hebben en zoeken we een paar traditionals die in de buurt liggen of op de weg naar huis. In de tomtom hebben we ze namelijk als poi's ingesteld, zodat we worden wakker geschut als we er bij een in de buurt komen. Ik hoop dat je er wat aan hebt. groetjes en veel plezier met de verslaving.
 6. Hoi, Gelukkig ligt het niet aan mij. We zullen met geduld wachten tot we ons werk kunnen doen.
 7. Hoi allemaal, Ik heb de laatste tijd erg veel problemen met geocaching .com. Niet dat ik de site niet kan openen, dat doet het allemaal en hij is ook niet langzaam ofzo . Maar ik krijg mijn pocket query's allemaal met vertraging . Als ik heb ingesteld dat ik voor donderdag een pocket query wil, dan krijg ik deze op zondag . Hebben meer mensen last van deze vertraging of ben ik de enige. Hetzelfde geldt voor mijn watchlist, deze heb ik gisteren opgezegd en blij berichtjes krijgen van de logjes bij deze cache.
 8. Ik zal dan zeker thuis is kijken, want op mijn werk kan ik volgens mij niet een upgrade doen naar IE 7. Zal is kijken of het lukt. Allemaal, heel erg bedankt. Groetjes Nienke
 9. Om welke cache gaat het? Ik heb geen probleem (tot nu toe). Ik heb het bij alle caches die ik wil uitprinten. Kan misschien aan mijn printerinstellingen op kantoor liggen. Zal thuis is kijken of het daar anders is. Ik weet het anders ook niet.
 10. Hoi, Als ik de caches wil uitprinten dan ontbreekt er elke keer een stukje aan de rechterkant van de pagina. Hebben meer mensen dat of ben ik de enige? Bij sommige puzzels ontbreekt er nu een stukje, dat kan wel eens lastig zijn bij het oplossen ervan . Groetjes Nienke "De Reddertjes"
×
×
 • Create New...