Spring naar bijdragen

mindhunters

Leden
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    geko 301
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    1 dag
  1. Mensen, Ontzettend bedankt voor alle tips op mijn probleempje op te lossen. Ik ben er nu uit dankzij jullie. Het was inderdaad het probleem van de explorer die dit veroorzaakte. Ik heb eerst nog gewoon met de windows explorer nog eens geprobeerd te verversen (tip Merlijn-NL) maar dit werkte niet. Heb daarna zoals jullie (Team Firefox) al zeiden een andere browser op mijn computer geinstalleerd. (Mozilla Firefox). En zie . . . inderdaad de kaart komt weer foutloos in beeld. Bedankt voor de hulp. Nu kan ik/kunnen wij eindelijk weer eens zonder irritatie lekker naar die kaart met caches kijken . .
  2. Hallo, Heb inmiddels beide pc's gescand op virussen (Norton Antivirus) en eventuele spyware (Adaware SE) maar hier niets kunnen vinden. Ook heb ik de beeldschermresolutie en/of de kleurkwaliteit op verschillende waarden gehad maar nog steeds zit ik bijna altijd met hetzelfde probleem. De kaart wordt maar voor een klein deel zichtbaar op het scherm (de links voor de verschillende caches zijn wel aan te klikken (ook op het deel van het scherm waar geen kaart te zien is) Ook het leeghalen van de tijdelijke internetbestanden en het verwijderen van cookies geeft geen verandering. De link http://www.geocaching.nl/maps/seek.php?pro...?action=overbnl geeft trouwens wel foutloos de kaart op mijn scherm weer. Weet iemand misschien of ik bij mijn router/modem soms bepaalde poorten moet forwarden of een andere firewall-instelling hier zou moeten veranderen wat mijn probleem zou kunnen verhelpen ? Hoop dat iemand mij hier verder mee kan helpen. Groetjes De Mindhunters
  3. De internetverbinding is voor beide computers hetzelfde. Of de schermresolutie gelijk is weet ik nog niet. Toch blijf ik het vreemd vinden dat de ene keer de kaart wel goed te zien is en een andere keer weer niet. Op een derde computer heb ik trouwens precies hetzelfde probleem. Alleen op mijn laptop heb ik hier nog geen probleem mee gehad. De firewall-instellingen verschillen overigens ook niet van elkaar dus daar zou het ook niet aan kunnen liggen. Ik heb eerder op het forum gelezen dat iemand anders een dergelijk probleem heeft maar ook daar nog geen clou kunnen vinden hoe dit probleempje op te kunnen lossen. Ik hoef het dus begrijp ik niet te zoeken bij JAVA runtime downloads te zoeken ? Als ik wat meer weet laat ik het horen . . .
  4. Hallo, Weet iemand waarom de cache-kaart vaak niet goed wordt ingeladen ? Heb op de ene computer bijna altijd het probleem dat de kaart maar voor een klein stukje te zien is. (Ook overigens wanneer je inzoomt. Dan komt het gebied waar je wilt gaan zoeken helemaal niet in beeld). Heel af en toe laadt de pagina wel goed ? Op een andere computer heb ik er weer geen last van. Heb ook al eerder op het forum gezocht maar daar nog geen antwoord gevonden waar dit probleem vandaan komt. Heeft het misschien iets te maken met een bepaalde JAVA-toepassing die wel of juist niet gedownload moet worden ? Ben er nog steeds niet uit.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...