Jump to content

Kleine welp

Leden
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kleine welp

 1. Kan het zijn dat dit probleem weer is opgedoken? Ik kan al enkele dagen niet de nieuwste caches zien op de kaarten van geocaching.nl In dit geval gaat het om alle nieuwe caches, niet die van mijzelf.
 2. Ik denk niet dat het door een update komt. Ik heb zojuist nog eens geprobeert, en op mijn HTC werkt hij nog prima!
 3. Ik weet niet of het mogelijk is, maar het lijkt me van wel. Nu moet ik, als ik zoek op caches in de buurt, elke keer bijvoorbeeld 5000 meter invullen, en zoeken op traditionals. Het zou handig zijn om de instellingen van je laatste zoekopdracht te onthouden. Misschien een ideetje? Ik maak nu al een tijdje gebruik van gatecacher, en ik vind het werkelijk helemaal geweldig!! Complimenten voor dit mooie stukje software.
 4. Heb je iets meer info? Ik merk dit ook af en toe. Ik maak het toevallig net mee bij het toevoegen van een cache via GC code. Telefoon had toevallig even geen internet geloof ik, hij kon niets toevoegen en bleef hier helemaal op hangen. Een andere keer bleef hij hier ook hangen, maar toen drukte ik per ongeluk op Ok i.p.v. Annuleer. Er stond dus alleen GC. Misschien kun je hier iets mee?
 5. Gisteren ook gatecacher op een HTC Diamond 2 geinstalleerd. Ik vind het helemaal geweldig!! Zit echt mooi in elkaar! Alleen heb ik af en toe een probleempje als ik caches filter op Traditionals. Soms geeft hij dan 0 resultaten, terwijl er toch zouden moeten zijn. In elk geval ben ik wel heel erg blij met deze toevoeging. Steeds switchen tussen gps software en browser en pen en papier blijkt toch veel werk. Ik zou zeggen, keep up the good work!!
 6. Ik heb zelf inmiddels ook 2 nano's gevonden. Bij de eerste heb ik best even staan zoeken omdat ik hem niet zag. Totdat daar opeens die extra opvallende 'schroef?' zat GCX985 is ook een nanocache.
 7. Ik moet nog even sparen, want ik wil ook nog altijd een keertje naar Japan toe! Ik vroeg me inderdaad af of hier ook wat te cachen viel, en bij deze weet ik het dus Een vriend van me heeft een travelbug die naar Japan moet, maar dat schiet nog niet zo echt op
 8. Ik heb vandaag eens nRoute geupdate naar versie 2.6.1. In het begin krijg ik al een melding dat afslag voor afslag notificatie uit staat vanwege licenties. Nou erg fijn, op een of andere manier vind ik nergens meer de 'Route to it' functie, ik kan er dus eigenlijk niets mee? Iemand misschien ook al dit ondervonden? ****************************** Grt Jack ****EDITED BY MODERATOR: **** Wil je dat ze geocaching.nl als site gaan sluiten? Dit soort vragen zijn hier uit den boze en zou je, als ik de forumregels zou volgen tot in de puntjes, een ban hebben opgeleverd.
 9. Hmmm Ik wilde net een reactie gaan posten maar ik zie dat het einde van het draadje al nergens meer over gaat... Anyhoe, ik denk dat het niet zo'n vaart loopt met aanslagen door die stafkaarten, nog eventjes en dan gaan ze ook zeiken over muziek die word uitgezonden, bij goede muziek voelen terroristen zich beter en presteren ze meer, zo kun je achter alles wel wat zoeken. Uberhaupt al die #### over die aanslagen etc is gewoon te triest voor woorden, maar goed, ik zal er dan ook geen woorden meer aan vuil maken. Het word eigenlijk wel weer eens tijd om een cache te gaan zoeken
 10. Zerocool en vrouw, gecondoleerd met dit verlies...
 11. Volgens mij gaat het gewoon, ik heb mijn 6e cache in luxemburg gedaan en heb deze zonder problemen kunnen loggen.
 12. Nu zie ik het stukje voor het eerst zelf, mja niet zo mooi voor de cache, binnenkort maar eens een andere cacheplaats zoeken....
 13. Kijk eens naar [ ] misschien fout zijn gebruikt of misschien het vinkje Encrypt this log entry
 14. Gecondoleerd met dit verlies, ik wens je veel sterkte.. Jack
 15. Ik ben kleine welp omdat ik bij scouting welpen leider ben, en aangezien we vaker met enkele scouts gaan cachen ben ik bij deze naam gekomen.
 16. Lijkt me dat dit uitschakelen dan ook wel echt word gedaan als het nodig is, maar eigenlijk is het ook gewoon flauwekul, denk maar eens aan hoeveel mensen en bedrijven etc etc gps gebruiken, dat zijn er nogal wat, zo kun je wel alles gaan uitzetten, denk niet dat het veel nut heeft..
 17. Ja voor het eerst viel me dat 2 dagen geleden ook op, maar inmiddels staat het weer zoals het altijd stond.
 18. Ja inderdaad, ik dacht eerst dat alleen een foto van het punt erop moest, maar ik zal de volgende keer wat meer plaatjes van omgeving etc meeplaatsen.
 19. Ja ik vraag me eigenlijk ook af wat het benchmark nu precies inhoud. Ik heb op het RD meet punt hunting gedeelte van de site gekeken, en later enkele foto's geupload voor punten hier in de buurt. Maar dat is het volgens mij niet..
 20. Ook nog even een reactie, de DIY pagina is idd, erg handig Vergeet alleen steeds mn ww
 21. Dat klinkt niet zo best, ik denk echter dat dat hier in NL nogal meevalt, de caches die ik tot nu toe hier heb gevonden gingen allemaal netjes langs paden etc.. En caches die uitzien als bommen.. Sja...? Ik denk ook dat in Colorado iets meer caches liggen en waarschijnlijk hebben ze daar wel hinder dat er zoveel mensen door de natuurgebieden lopen te zoeken. Ik hoop in elk geval dan dat het bij Colorado blijft...
×
×
 • Create New...