Spring naar bijdragen

team keizer

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend, Garmin gps 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  Zoetermeer
 • Interesse
  Geocachen (tja....) Wandelen, kamperen en onze katten.
 1. Een site waar wij het een en ander aan coins en tb's plus aanverwante zaken gekocht hebben is geoswag . Wij waren hier erg tevreden over. Snelle levering, goede service.
 2. team keizer

  Munitiekistje

  om de vorige post compleet te maken; voor de de kleine vragen ze 4 euro en voor de grote 6 euro
 3. team keizer

  Munitiekistje

  Hallo cachemakers, We hebben gemerkt dat het niet altijd even makkelijk is om aan munitiekistjes te komen. Afgelopen weekeinde hebben we bij "de dump" van Herwijnen in de dorpstraat in Zoetermeer nog een aantal munitiekistjes gezien. (er zelf 1 ivm onze andere hobby gekocht) Ze hadden de smalle en de wat bredere staan. Mocht je langsgaan en ze niet direct kunnen vinden, ze hadden er ook nog boven staan. Mocht je interesse hebben, en niet in de buurt wonen, dan kunnen we vast wel iets organiseren. Bv opsturen, verzendkosten zijn dan voor eigen rekening natuurlijk. Stuur een PB en we komen er wel uit.
 4. Wanneer je bijvoorbeeld de lijst met alle caches in jouw omgeving bekijkt dan zie je daarbij een kolom met getallen tussen haakjes (1/2 bijvoorbeeld) Dit geeft de moeilijkheid van 1 ster aan en een terrein van 2 sterren. Bovenaan deze kolom staat (D/T). Je hoeft ze dus niet allemaal aan te klikken.
 5. Hier lukt het nu gelukkig wel weer. Alle logjes weer bij kunnen werken.
 6. team keizer

  Brandnetels

  Hallo allemaal, We hebben er allemaal wel eens mee te maken, brandnetels op de plaats waar de stash ligt. Of ge woon elders in de natuur. Maar met name wanneer ze bij de stash groeien, loop je nogal risico om geprikt te worden. Ik ben benieuwd wat jullie eraan doen wanneer je geprikt bent, welke middeltjes (wellicht van Klazien uut Zalk) of tips jullie hebben om zo snel mogelijk van de irritatie van brandnetels af te zijn. En wanneer je gebruik maakt van planten uit de natuur, hoe herken je die dan? Alvast bedankt!
 7. oke, de baas kwam thuis en heeft hem weer gevonden. is ook een makkelijk formaat voor in de portemonee visitekaart formaat uitleg
 8. Dit zijn beide heel bruikbare linkjes. Wilxlii en Cachemier bedankt alvast. Nu nog een klein verzoekje: wij komen ook regelmatig in het buitenland en cachen daar regelmatig. Weet iemand misschien ook nog een Engelstalige variant?
 9. Ik zoek een handig uit te printen uitleg over geocachen. (evt ook te plastificeren) Zodat wanneer je mensen tegenkomt die willen weten wat je aan het doen bent (boswachter, politie, douane enz.) snappen wat je doet en je dus geen kwaad in de zin hebt. Ik vind het soms erg lastig uitleggen en er is vast iemand die dit goed verwoord heeft. Bestaat er zoiets, en zo ja waar kan ik het vinden? Ik heb hier op het forum al gezocht maar kon er niets over vinden, mocht dat er wel zijn, sorry
 10. Op geocaching.nl kun je een kaart bekijken met daarop stippen die de nieuwste caches weergeven, zelfs maagden zijn erop te vinden. Nu was ik gewoon benieuwd naar de periode dat ze daarop weergegeven worden. Wie weet dit? Alvast bedankt!
 11. Net CI geinstalleerd en het werkt perfect. kunnen we over een week in schotland gewoon alleen tomtom op het dashboard hebben voor een begin wp. Moet de laatste keer rond Cambridge een gek gezicht zijn geweest , tomtom en een garmin etrex op het dashboard. bruine beren BEDANKT
 12. Klik op: show all logs for caches, bugs or benchmarks en dan krijg je alles te zien wat je gelogd hebt.
 13. Oke prima. Mij heeft het wel geholpen om caches in Pisa en Rome te vinden. Meestal heb je wel enig idee waar de plaats ligt waar je naar toe gaat. Alle beetjes helpen.
 14. Eerlijk gezegd vind ik dat niet zo aardig klinken, ik probeer gewoon een beetje te helpen. Als je inzoomt op de kaart staat er gewoon Netherlands hoor. Voor het zoeken naar cahes in een land helpt het wel, al moet je soms nog zoeken naar "all nearby caches".
×
×
 • Nieuwe aanmaken...