Spring naar bijdragen

djvdb

Leden
 • Aantal bijdragen

  34
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over djvdb

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 31-05-1981

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Sinds 26 juli 2002

Contact Methods

 • MSN
  djvdbgaard@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Woonplaats
  "Thuis of onderweg. Wie het weet mag het zeggen!!"
 • Interesse
  Geocaching, Scouting en veel verschillende outdoor activiteiten.
 1. Ben al een tijdje niet op dit forum geweest maar, in een ander forum kwam ik dit linkje tegen. Het gaat over hobby's in Lombok. Ik heb gezocht in het forum of dit al gemeld was. (maar niet gevonden) Ik vond het niet heel bijzonder. Maar wel leuk om het te vermelden. Veel kijk plezier. (je hebt wel Quicktime voor nodig)
 2. Dit kan typisch het geval zijn van met een doel domweg achter je pijltje aanlopen. Volgens mij heebt die man zijn instructie boekje niet gelezen. Maar toch is dit een zeer tragisch ongeluk.
 3. djvdb

  Kompas

  Bij het geocachen gebruik ik soms de Recta DS 40. Dit is een vrij kleine kompas, en ideaal voor het schieten van punten.
 4. djvdb

  HULP GEVRAAGD !

  Ik zal een oogje openhouden. Hoewel mijn woonplaats ver Rotterdam of Helmond ligt. Veel sterkte ,Mariëlle en Joseph.
 5. Hoi allemaal, Sinds afgelopen week loop ik opnieuw stage, en dit keer bij "Waterschap Veluwe". En na twee dagen kwam er een collega naar me toe met de vraag van: Wat is dat voor een teken op je pet? (Ik had op dat moment het zwarte type op mijn hoofd.) Daarna aan de praat geraakt en van het een kwam het ander. Vanmorgen kwam hij weer naar me toe met een heel artikel over Geocaching in een Engels outdoor blad. Het gaat over het blad: Trail en het is/was het Augustus editie. Groeten, Dirk-Jan
 6. Ik ben eigenlijk vanaf mijn 15 verslaaft geraakt. (aan scouting) En via Zuurtje en Vunny's aan geocaching geraakt. Zit bij "De Vundelaar" in Twello. Doe daar zelf Pivo's / Stam. Daarnaast ben ik nog leiding bij de Bevers en help met grote activiteiten.
 7. Ziet er wel leuk uit die actie. Alleen jammer dat hij alleen in VS wordt gehouden
 8. djvdb

  Radio 1

  Toen ik dit bericht las heb ik direct de radio aangedaan. En het stukje over geocaching was wel erg leuk en positief!!! Hier kan je het stukje terugluisteren.... Even doorklicken naar archief. Groeten DJvdB
 9. Het was de bedoelling om het allebij te doen maar..... vanwegen het overleiden van Prinses Juliana is de uitzending opgenomen en volgende week zaterdag wordt het uitgezonden. Ik probeer een copy te krijgen van de uitzending. Dan is het misschien mogelijk om het op de site te krijgen.
 10. Dit is misschien iets voor de cachers in de omgeving van Twello. (gem. Voorst) Vorige week werdt ik benaderd door een vriend die meewerkt aan een jongeren radioprogramma bij de LOV. (lokale omroep voorst) Hij wil graag een stukje vertellen over onze hobby!! En heeft onderandere mij gevraagt om daar iets mee te doen. . Nu is het de vraag aan mede cachers in de omgeving om er een klein event van te maken. Zijn er cachers die op zaterdag-avond een paar minuten kunnen missen voor een klein event. Helaas was ik te laat om er een event cache van te maken. Het programma is van 19:00 uur tot 20:00 uur bij de LOV --> N 52 14.396' E 6 06.189' Ik zal proberen om er een MP3-tje te krijgen voor degene die het programma niet kan ontvangen. Djvdb PS: de koffie staat klaar. (of wordt gezet???)
 11. De Cache OPA bij EDE is ook heel goed te doen met de fiets. Aangezien bijna de hele route langs het fietspad ligt.
 12. djvdb

  Hoe kom je aan stafkaarten?

  Misschien is dit ook wel een aanrader om aan stafkaarten te komen van heel Nederland. De ANWB verkoopt al zeker een jaar de "ANWB Topografische atlas Nederland" Dit is geheel legaal, alleen de prijs moet je er wel voor over hebben. Dat is dan € 49,95. Een groot voordeel je hebt geen losse kaarten in je huis/boot/auto of waardan ook liggen. Groeten DJvdB of klik daar --> om meer te weten over de Topografische atlas Nederland
 13. Ik zelf ben al een tijdje opzoek naar een goede PDA waar je genoeg informatie op kunt slaan om een aantal caches te vinden met behulp van de beschrijvingen die gegeven wordt op de site. En daarnaast moet hij ook nog net mijn PC kunnen communiceren. Hebben jullie daar ervaring mee? En zo ja welke gebruiken jullie dan zo al??
 14. Mijn GPS moet ook tegen een stootje kunnen.
 15. Mijn ervaring met deze GPS is goed. Het is een goede GPS voor een handheld en waar je een "Kleine" hoeveelheid kaarten in kwijt kan. Grtn DJvdB
×
×
 • Nieuwe aanmaken...