Spring naar bijdragen

stada

Leden
 • Aantal bijdragen

  212
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over stada

 • Verjaardag 4 december

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1997

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen, Netherlands
 1. Iedereen moet zelf beoordelen of de capriolen die je moet nemen om de cache te vinden, de moeite en het risico waard zijn. Je blijft zelf verantwoordelijk. En laten we het avontuurlijk houden. Straks wordt elk risico uitgebannen en kan elke cache wel gearchiveerd worden.
 2. stada

  problemen bij geocacher.nl?

  De sites zijn weer te bereiken maar ftp-en lukt nog niet, momenteel.
 3. stada

  problemen bij geocacher.nl?

  Inderdaad: 500 Illegal PORT range rejected ! Failed "port".
 4. stada

  problemen bij geocacher.nl?

  Ik had gisteren al problemen. Met ftp was er nog wel op te komen maar nu ook al niet meer. Ik ben momenteel aan het checken of mijn backup van alle foto's compleet was. Nee dus... Ik hoop maar dat er niets verloren is. smilie
 5. stada

  Geocaching op tv

  Ik heb het nu op DVD. Waar kan ik een inleiding vinden om de opname om te zetten in een pc-playable movie?
 6. stada

  Geocaching op tv

  Ik had de links die eerder op deze site stonden op een pers-pagina, willen laten zien aan die tv-mensen maar er kwam een melding dat die pagina er niet meer was, helaas.
 7. Voor alle stad-Groningers: Vanmiddag ben ik samen met een team van OOG TV, een lokale omroep in de stad Groningen, 3 uur op pad geweest. We hebben een kistje (mijn eigen) opgezocht en zijn er opnames van gemaakt voor ca. 8 minuten zendtijd. Aanstaande vrijdag 18 februari om half zes begint het en het wordt een aantal keren herhaald. Ook op de zaterdag erna.
 8. stada

  HULP GEVRAAGD !

  Ook hier leven we met jullie mee Megaheks en Chief. Dick Stada
 9. Van harte beterschap Willem Jou een beetje kennende heb je zeker al zitten broeden op een cache in de tuin van het ziekenhuis. Kan je vanachter het raam kijken.
 10. stada

  zendamateurs en geocaching

  Ik heb ook nog steeds een licentie: PA3GGX De laatste jaren niet actief. Mijn tranceiver is (tijdelijk) verhuisd naar de zolder van mijn zus omdat ik ruimtegebrek kreeg en verhuisde naar een plek waar ik moeilijker een grote antenne kwijt kon. Heb wel in het achterhoofd weer te gaan beginnen maar dat kan best nog jaren duren. Ben begonnen op de 2 meter maar zat later meestal te dx-en op de 80 tot 20 meterband. 73
 11. Wat ik regelmatig hoor is: geoketsjing. Alsof je zo'n kistje moet 'vangen'. (to catch) Zit wel wat in.
 12. stada

  Aanvallende buizerd.

  Ik kom nog even terug op dat bord Wildrooster: Ik zou een poosje geleden erg dankbaar geweest zijn met zo'n bord. Skeelerend langs het IJsselmeer zag ik zo'n rooster pas toen ik er drie meter vanaf was. Vanwege de snelheid was stoppen geen optie. Ik kon nog net een grote sprong maken en kwam precies op het randje weer neer. Omdat ik niet zeker wist of mijn wieltjes zouden blokkeren moest ik me wel laten vallen. En dat was jammer van de geschaafde skeelers. De schaafplekken op mezelf zijn alweer weg. Kortom: er wordt niet alleen gewandeld en gefiets over wegen met van die roosters.
 13. stada

  Brand

  Hopelijk is de virtuele maar fysiek wel aanwezige cache Het Huske op e Slenk er nog.
 14. Ik hoop dat je hebt gesnapt dat je op de kleine fotootjes kan klikken voor een grotere foto. En wat je dan te zien krijgt heb ik niet in hogere resolutie. Of ik zou de papieren foto moeten zoeken en opnieuw scannen. Ik zal de namen die je noemde invullen. Bedankt!
 15. De inmiddels derde serie foto's van de wegwerpcamera in Adders' Paradise zijn ontwikkeld en staan op mijn site. Kies het item foto's en dan derde serie. Als je weet wie er op welke foto staat mag mailen. Dan kan ik de namen erbij zetten. Of klik anders hierop om rechtstreeks op de fotopagina te komen. Alvast bedankt voor je reactie.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...