Spring naar bijdragen

LTeunis

Leden
 • Aantal bijdragen

  998
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over LTeunis

 • Verjaardag 19-06-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 200
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2001

Contact Methods

 • Website URL
  http://lteunis.geocacher.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Onder Breda
 • Interesse
  Alles
 1. Of je krijgt er een als je een coin in de race gooit....
 2. LTeunis

  Banner

  <br> weghalen?
 3. Of gewoon met een usbstickie - sd-kaartje
 4. LTeunis

  Flauw.

  Zo heb ik ook altijd een munitiebox met logboekje in mijn rugzak zitten, voor het geval ik de regular niet kan vinden. Dan log ik hierin en zo heb ik altijd ee nFound. Nu ik er aan denk. Ik moet er onderhoud aan plegen, het boekje is bijna vol. Nee, tuurlijk kan dat niet. Jee, waar zijn we mee bezig? Een eigenaar doet moeite voor een verstopplek en ik kan hem niet vinden dus neem ik maar aan dat hij weg is en dus leg ik er zelf eentje weg? Wat was de essentie van het cachen ook al weer? O ja, je VERSTOPT een rolletje, doosje oid.
 5. LTeunis

  Topo Nl

  Kaarten laden met mapsource gelijk met alle andere kaarten. je maakt dus een nieuwe mapset aan. Meestal op de SD kaart. Kan namelijk errug groot worden.
 6. LTeunis

  Boortoren Cache

  een hitch-hiker, dus niet meer toegestaan. Een afzonderlijke cache (traditional) per locatie wel maar een meereizende is niet meer toegestaan.
 7. LTeunis

  Ervaring Met Gps Huren?

  Bij het beestje met de grote platte staart kan je GPS huren. Bij onze vrienden in Notter en andere dorpjes ook.
 8. Datdeed het hem. Het werkt nu. Zal hem later eens test in het veld. Voor nu de opmerking dat de gevonden en eigen caches ook in de lijst voorkomen ondanks dat ze opties uitgevinkt waren. Zo te zien is kan het een topper worden!
 9. Helaas, geen GPS op de MDA Compact 4 (HTC Diamond)
 10. Ja graag want ik hou niet van dit en de ander houd niet van dat, ga zo maar door en al gauw moeten we gewoon naar het forum om de berichten te zien/lezen. Daar is een forum toch voor?
 11. LTeunis

  inlognaam en wachtwoord

  Er van uitgaande dat je over het forum praat: Wachtwoord kan je wijzigen in je profiel, je nicknaam volgens mij ook maar anders kan een van de moderaters of administrators je daar bij helpen.
 12. Ah, getrapte verkiezingen zoals de eerste kamer :-) De rest: Mee eens. Commentaar wordt in het algemeen ook niet beschouwd als feedback of opbouwende kritiek.
 13. Gekozen? Hoe, wat, wanneer? Nee hoor, daar gaat het niet om. Tenminste niet bij mij. Ook het sluiten, berichten verwijderen of wat dan ook in dien aard niet. Ook ben ik er niet op uit om de zeiken, zeuren zagen en wal al niet meer. Waar ik niet goed tegen kan is het feit dat moderatoren alles mogen zeggen, wat zij vinden altijd (vaak) waar is maar meer nog dat alle opbouwende kritiek, feedback als negatieve input opgepakt wordt. Nogmaals dat is jammer want zo niet bedoeld. Juist bedoeld om dit forum nog beter te maken. Waarom dan niet wegblijven of naar de aangegeven zeikforum gaan? Wel, misschien omdat er een flinke verbondenheid gevoeld wordt. Er zijn aardig wat woorden geschreven in dit draaje en er zat m.i. geen onvertogen woord bij. De meeste starre of zo u wilt negatieve reacties kwamen van het team en dat volgens mij alleen omdat er niet helemaal open naar de berichten gekeken werd. Ik weet als geen ander dat kritiek, ook positief, erg moeilijk te ontvangen is. Ik heb er dagelijks meerdere malen mee te maken zowel als gever als ontvanger. De kunst is om het niet als een dreiging te zien maar als kans of uitdaging. Terwijl ik dit zo schrijf bekruipt mij het gevoel van wat dit allemaal weer teweeg brengt terwijl ik vindt dat ik toch echt niemand tegen de schenen schop. Mijn slot, voor mij is het nu ook klaar.Ik heb in mijn eerdere bericht al aangegeven wat ik bedoel maar voelde nu de drang om het een en ander nogmaals uit een te zetten. Doe ermee wat je wil. Ik ga weer gewoon terug naar het helpen van medecachers die met prangende vragen zitten over van alles en nog wat. En cachen natuurlijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...