Spring naar bijdragen

highwood blue

Leden
 • Aantal bijdragen

  41
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin gpsmap 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  1 maand
 1. Gebruik deze ook en ik vind m in een woord "top". Heb ook een mag-lite met 4 grote batterijen en heb daarvoor zo'n nieuw soort lamp gekocht a €40. Nu geeft deze inderdaad een berg licht, maar de fenix is gelijkwaardig zo niet beter. En dat op twee x AA batterij...... Gemiddeld verbruik ik met een nachtcache anderhalf setje AA bats. En via E-bay wordt ie vanuit HongKong verstuurd voor €40. Zijn geld dubbel en dwars waard.
 2. Basecamp ziet er voor mij uit als een doorontwikkelde mapsource. Ik heb problemen met de communicatie tussen de gps en mapsource. Dat wist ik ook niet maar ik werd er op gewezen dat deze twee niet meer helemaal samen gaan. Daarom dus basecamp geinstalleerd, en niet mapsource. Maar zoals ik boven al zei, hij staat er wel op.
 3. Is er iemand die toevallig weet dat als je geen mapsource op de pc hebt staan, en je installeerd basecamp, dat mapsource automatisch meegenomen wordt??? Heb namelijk een nieuwe laptop waar ik geen mapsource op geplaatst heb, omdat dit niet meer naar behoren communiseert met de moderne 62 serie, maar kon vanavond vanuit gsak wel iets exporteren naar mapsource, en die werd doodleuk geopend..... Met andere woorden: het is nu ineens op de laptop aanwezig... Wie o wie?
 4. Hallo allen, Bij deze moet ik jullie teleurstellen en melden dat de GPS inmiddels is verkocht. Bij deze bedankt voor de interesse. Mvg Antoine
 5. Aangeboden mijn Garmin GPSmap 60 Csx. Inclusief tas en houder voor op de fiets. Topo benelux, CN en deel duitsland op de kaart. Verkeerd in zeer goede staat, geen kras of slechte plekken aanwezig. €200 of meer is ie wel waard.
 6. highwood blue

  Batterij Laders

  Bij mijn weten zijn batterijen gewoon op na een x aantal maal laden. Bij elke keer dat ze opgeladen worden gaat de kwaliteit achteruit, totdat het gewoon geen doen meer is. Met snelladers schijnt het zo te wezen dat de batterij niet eens helemaal vol komt inderdaad. Zelf gebruik ik Vapex batterijen. http://www.vapextech.nl/ In combinatie met een 30 minuten lader €52 en een beetje. 2900 mAh. en ik ben er uitermate tevreden over, levering is niet de volgende dag maar dat mag de pret niet drukken. 12 stuks voor net geen €12 vind ik een redelijk bedrag. Snellader werkt naar behoren, maar ik twijfel of ik er gestorven batterijen weer mee tot leven kan wekken. Op is op.........
 7. Volgens mij moet dat met launch x image, en dat werkt daar niet mee, heb t net geprobeerd. Althans met de normale Garmins herkent ie ze wel, maar hier dus niet. en met dit programma zent je de iconen over. Ik krijg in het scherm dat ie wel een device gevonden heeft, maar dat ie niet aan bepaalde eisen voldoet. Gaat dus niet lukken ben ik bang.......
 8. highwood blue

  100 Cache Finds Geocoin

  Coins and pins, vandaag besteld, vrijdag in huis. Althans twee keer bij mij. Goede service, super.
 9. Hoe kan ik eigenlijk zien welke software versie er op het apparaat staat??
 10. Ik heb, na een uitstapje naar de oregon, weer een GPSmap 60 CSx aangeschaft. In mijn eerste had ik geloof ik een 2Gb kaartje en nu maar een 4Gb aangeschaft. Echter kon ik, wederom nu ook en dus 2 Gb over, geheel CN9 + topo NL + topo Belgie + geheel topo Duitsland installeren. Ik kom dan uit op net geen 2Gb. Duitsland is bij mij maar ongeveer 495Mb Alles werkt correct.
 11. Een TytnII is en blijft in mijn ogen een veredelde telefoon. Gebruik 'm zelf ook:TomTom in de auto perfect, Garmin Mobile XT in de auto...heel goed. Maar lopen in het bos.....GPS tuner...150 meter verschil, BeeLine GPS....wachten op de pijl etc.etc. Vorige week op de fiets met de Tytn en tomtom aan....ook geen succes, ik ga te langzaam en de tomtom reageert te laat. Nu kan ik wel allerlei trucs gaan uithalen, maar ik ben van mening dat het mijn TELEFOON niet ten goede komt. Voor het ruwe werk gebruik ik 'm, maar voor de fijne nuances toch de Gamin GPSmap.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...