Spring naar bijdragen

bapamaci

Leden
 • Aantal bijdragen

  291
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over bapamaci

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 23-12-1957

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin map60cx,Garmin nuvi 250w
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  26 augustus 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Utrecht
 • Interesse
  Fotograferen en natuurlijk geocaching.
  Schietsport.
 1. bapamaci

  Lente

  Ik kan niet wachten tot de lente. Ook bij mij staat s'winters het cachen op een lager pitje.
 2. Voor alle cacher's en hun familie ook vanuit Utrecht fijne feestdagen en een voorspoedig 2010.
 3. Zeker lastig als je er zo aan gewend bent.
 4. bapamaci

  Teken!

  Afgelopen zondag de eerste teek in jaren opgelopen. En dat terwijl ik bijna dagelijks in het bos ben.
 5. bapamaci

  Jagers

  De bossen in Nunspeet en Epe zijn na zonsondergang niet meer toegankelijk. Bekeuring bij overtreding 140- euro De meeste zwijnen afgeschoten???????? tot eind januari 2010 moeten er 2240 zwijnen worden afgeschoten en 1200 edelherten en reeén. En de snelweg kunnen ze niet meer op door het plaatsen van grote wild roosters. De jacht op groot wild mag beginnen na zonsondergang, de jager mag dan 11 uur in zijn hoogzit blijven. De dag erna mag er niet op dezelfde plek gejaagd worden(heeft ook geen zin). Nee dit is niet zielig dit is wildbeheer zou dat niet gebeuren blijven er weing geznde dier
 6. bapamaci

  Flauw.

  Ik begrijp wat je bedoelt en op die manier ben ik het met je eens. Maar er is er toch eerst EEN geweest die een andere cannister neerlegd. En dat hoort niet.Ik beschuldig niemand direct van jij of jij hebt het gedaan. Ik verwijder ook geen logs of i.d. Kan me ook geen ...... scheelen wie het is geweest. Ik geloof dat mijn punt niet helemaal duidelijk is.
 7. bapamaci

  Flauw.

  Ik zie dat het de enige van je drie caches is die geen hint heeft. Misschien is het een idee om er wel een hint bij te geven zodat mensen niet meer zomaar een andere canister gaan neerleggen omdat ze denken overal te hebben gezocht. Kijk eens hoe vaak hij gevonden is zonder hint!!!!! Geen hint betekent niet leg er maar zelf een neer als je hem niet kan vinden . Als dat wel zo werkt,ik heb nog een zak met doosjes liggen . Dus ik kan morgen dan zo op pad lekker makkelijk.
 8. bapamaci

  Flauw.

  Vandaag even wezen kijken maar de cache ligt gewoon op zijn plek. De andere cannister was enkele meters verder bij een boom neergelegd. Dit heeft in mijn ogen niks met hulp te maken maar meer met gemak zucht. Als ik een cache niet kan vinden mail ik de legger met de vraag of het kan zijn dat hij verdwenen is.Helpen met onderhoud doe je bijv. door een berichtje te plaatsen. Maar hier is gewoon een hele nieuwe cannister neergelegd op een plek die in aanmerking kon komen.
 9. bapamaci

  Flauw.

  Ik loop deze cache elke maand na.Dus het onderhoud valt hier buiten. Zou lekker makkelijk zijn als je een cache niet kan vinden om er dan maar een andere vlakbij te leggen. Geen probleem van maken gaan we die kant op?? Als het zo moet dan kan ik beter een zakje filmrolletjes in een park hangen, en op de cache pagina zetten"zoek maar een leuk plekje"
 10. bapamaci

  Flauw.

  Al een paar keer is het gebeurt dat iemand een cache van mij niet kon vinden, en er zelf een nieuw filmrolletje neerlegt.En dan vinden ze hem natuurlijk wel!!!!!! Ik vind dit erg flauw en je belazert alleen jezelf ermee.
 11. Werkt op mijn laptop met vista zonder alle problemen die ik hier lees.
 12. Erg jammer maar ik begrijp de frustratie wel. Heb genoten van de tuitjes en jammer dat ik ze nog niet allemaal gedaan heb. Hopelijk komen er in de toekomst weer tuitjes online. In deze regio weet een ieder als je zegt "het was echt een tuitje "wat er bedoeld werd.
 13. Bedankt XAA ziet er goed uit
 14. bapamaci

  Geocaching met de Nuvi

  Gebruik het sinds kort dankzij deze handleiding.
 15. Ik denk dat het kompas weinig bied. Vergrootglas kan handig zijn als je printje te klein is uitgevallen. Thermometer kan handig zijn voor als ???????????? Fluitje dat is een idee
×
×
 • Nieuwe aanmaken...