Spring naar bijdragen

famvandijk

Leden
 • Aantal bijdragen

  61
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  21-06-09

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hoogvliet
 1. He Joost, ga je er helemaal mee stoppen
 2. famvandijk

  Banner

  Heb je dat prog moeten kopen of is er ook een gratis versie van ?
 3. Laatst nog het verhaal gevolgd om jullie caches over te nemen, lezen we nu zo kort daarna al dit vreselijke bericht. Heel veel sterkte de komende tijd om dit verlies te verwerken. Team Roodkapje
 4. Goede ervaringen met Stempelfabrik.de.
 5. Stalken met dagelijkse mail tot ze het helemaal zat zijn hielp bij ons wel. Duurde even maar uiteindelijk was hij opeens weer geplaatst.
 6. famvandijk

  Zaklamp met groot vermogen

  Gisteren met de nachtcache achter Ewoud aangelopen, is zo krachtig dat de vliegtuigen in het park wilde landen.
 7. May Require Wading GC1J17K Niet moeilijk voor de beginner en een beetje anders.
 8. Zou het leuk vinden om onze traditional GC22EMY Dijkje in Rhoon op de lijst te zien. Eenvoudig te benaderen per auto/fiets/lopend in een mooi gebied. Niet moeilijk maar wel leuk verstopt. Team Roodkapje
 9. Dan kan je het best Greasemonkey uitzetten en alleen op de cachepagina aanzetten. Ik heb GCvote geinstaleerd zoals het omschreven is voor "IE7 IE8 installation" dus geen Greasemonkey geinstaleerd.
 10. Nee ik bedoel die in Hide and Seek a cache Neem aan dat het de laatste versie is. Heb wel last van traag internet.
 11. Hallo Ik heb nu GCvote geinstaleerd en dat werkt goed. Alleen doet het volgende probleem zich voor. Op Geocaching.com gaat het invoeren van een plaatsnaam bij ADDRESS niet meer. Dit geeft "foutmelding op de pagina" . Als ik gewoon op GCcode of via google maps zoek lukt dit wel. Echter op de kaart met caches die dan geladen word blijft continue "parsing geocaches" staan. Als je nu 1 bepaalde cache aanklikt op de kaart verdwijnt dit wel. Hoe krijg ik dit weer in orde? Team Roodkapje.
 12. famvandijk

  Jagers

  Gezien de lokatie, oevergebied Oude Maas denk ik dat hem om eenden of konijnen te doen was. Wilde alleen niet zelf het haasje worden. Ze zullen daar best mogen jagen, alleen als ik door de bosjes sluip naar de cache moet je er toch niet aan denken dat ze je voor een prooi aanzien.
 13. famvandijk

  Jagers

  Vanavond met zoon nog leuk een cache gaan doen. Na wat wavepoints gelopen te hebben wilde we net een bos inlopen om te zoeken toen ik een klein "jacht"hondje zag weg rennen. Bijna direct daarna klonk een oorverdovend schot van een jager. We zijn er snel vandoor gegaan. En ontzettend geschrokken. Vorige week kwamen we ook al een wandelende jager tegen. Neem aan dat hun seizoen begonnen is. kijk uit! Zijn hier meer evaringen mee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...