Spring naar bijdragen

Country Mama

Leden
 • Aantal bijdragen

  29
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2006
 • Lengtegraad
  6.06465
 • Breedtegraad
  52.30442
 • Skype
  geen
 • Twitter
  geen

Contact Methods

 • MSN
  geen

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Zwolle
 1. Meestal herken je de echte cachers wel. Ze hebben altijd een GPS bij zich. . Ik stel me meestal ff voor en vraag dan hun cachenaam. Vind ik leuk en vermeld dat dan in de log dat ik ze gesproken heb. Je hebt gauw genoeg door of ze dat willen of niet. Er zijn zelfs cachers die van iedereen foto's maakt. Je komt dan op zijn site. Hij woont in Delft en heet willie wortel, maar dan anders geschreven. Veel cache plezier gewenst en welkom bij deze verslavende hobby.
 2. Wij zijn ook altijd de klos met teken. We smeren ons wel in met Deet, maar dat helpt niet veel. Als we thuis komen douchen met een washand. De teken gaan er vaak wel mee af. Goed bij elkaar kijken of je er een over het hoofd hebt gezien. Laten ons niet weer houden om te cachen. Veel cache plezier gewenst
 3. Ook vanuit Zwolle willen wij ons medeleven betuigen. Wat een vreselijk ongeluk. Ook Marc , als co, sterkte gewenst, maar jij kunt hier niets aan doen.
 4. Kijk maar eens naar de op slot serie in Zwolle. Vooral nummer 11 is zo geweldig in elkaar gezet. Succes.
 5. Country Mama

  Wie Jat Mijn Kokers?

  Het is toch diep triest, dat je niet met je vingers van andermans spullen af kan blijven. Hier een tip voor mensen die nog kokertjes nodig hebben. Ga eens langs een bejaardencentrum. Heel veel mensen krijgen hun tabletten in plastic doosjes met een draai deksel. Hier blijven de logrolletjes ook droog in. Fijne paasdagen voor alle eerlijke cachers.
 6. Ook vanuit Zwolle wens ik jullie een goed en gezond 2012 toe met heeeeel veel cache plezier erbij. Country Mama - Erna -
 7. Joost, je hebt helemaal gelijk. Hoor wie het zegt 2800 caches gedaan en er nog geen een zelf gelegd. Zijn we nog steeds mee bezig. Maar hoe vaak ik deze week caches open en bloot heb zien liggen is niet meer te tellen op 1 hand. Maar ik geloof ook niet dat het alleen door cachers komt. Heb al eens een stuk worst in een cache gezien. Wie bedenkt zo iets. Dat ruiken de dieren ook. Als ik in een cache iets van etenswaren tref haal ik het eruit. Maar of het wat uitmaakt om er een Premium Cache van te maken. Voor die € 24,00 doen ze dan ook niet moeilijk. Iedereen veel cache plezier gewenst, ik zal de caches die open en bloot liggen lekker onderdekken.
 8. Wij hebben een Garmin GPSmap 60CSx en sinds kort ook een Garmin Oregon 450. De eerste is voor ons een ideaal toestel. De oregon moeten we nog ff aan wennen. Zal wel goed komen. Anders gewoon hulp vragen bij andere Oregon gebruikers.We willen wel eens een Wherigo doen.
 9. Wat misschien een optie is voor ons allemaal. Maak gewoon twee berekeningen. Een daarvan zal zeker goed zijn.
 10. Is het niet zo dat je als cacher zelf kunt kiezen wat voor een caches je wilt en kunt doen. Zo hebben wij afgelopen zondag de eerste CARPORTcache gedaan. Kennis gemaakt met de maker. Wij hebben geen carport, maar in de voortuin zou ik het ook niet willen. Leven en laten leven. Gewoon lekker cachen vooral aankomend weekend als het mooi weer wordt
 11. Het kan natuurlijk ook gebeuren dat je de cache hebt gevonden, maar de nano met geen mogelijkheid open wil. Dan gaat er bij ons een mail naar de legger en met zijn goedkeuren wordt er pas op het internet gelogd.
 12. Dit is zeker een felicitatie waard. In juli van dit jaar zijn we uitgewerkt en dan hopen we ook een paar caches neer te leggen. Wij houden je wel aan het werk.
 13. Elke hobby kost geld. Wij zullen de auto daar niet voor laten staan als we willen cachen. Dan hadden we vissen maar als hobby moeten nemen. Kun je op een plek blijven zitten. Deze hobby neemt niemand ons af.
 14. Waar maken jullie je toch zo druk over. Doe gewoon caches die je leuk vindt. Er zijn behalve voortuincaches ook wel oppakkers die nergens op slaan. Moet je eerst langs afwerkplekken voordat je bij een cache bent. Keuze: doen of niet doen. Moet je zelf maar weten toch. Welterusten allemaal. De hoogste tijd om te gaan pitten.
 15. Vanmiddag in het bos bij Raalte gewandeld. Er staan heeeeeeeeel veeeeeeeeeel paddestoelen. Grote, kleine, rode, bruine, gele, enz. GC1Q1TZ Nabij het Raalterwoold. Kijk maar bij de log, daar heb ik foto's bijgevoegd. Leuke wandeltocht. Zou wel laarzen aan doen als het heeft geregend.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...