Spring naar bijdragen

geoside

Leden
 • Aantal bijdragen

  47
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door geoside geplaatst

 1. geoside

  Nieuwe Gc Activeren

  Klik hier voor de activeringscode van je coins.
 2. Wij laten de favo's gewoon staan. Eenmaal gegeven, blijft gegeven. Op dat moment vonden we de cache het waard om er een te geven.
 3. GSAK kent de macro Google map v3. Deze laat op de kaart precies zien waar je gecorrigeerde coördinaten uitkomen (tip: zet de nieuwe coördinaten in GSAK wel even vast met waypoint/gecorrigeerde coördinaten. Als je de cachegegevens vernieuwd worden nl. de gecorrigeerde coördinaten overschreven door de oorspronkelijke) . Het beste kun je eerst aanvinken welke caches je op de kaart wilt zien. Daarna met F8 alleen die caches selecteren die je aangevinkt hebt en de macro draaien. Er verschijnt een kaart met daarop de nieuwe positie van je mysteries. Als je deze eerst vast had gezet zie je ook nog een geel driehoekje erbij, wat aangeeft dat het om de aangepaste coördinaten gaat.
 4. geoside

  Kaarten In .img Bestanden

  Ik plaats bij de Garmin Oregon het img bestand gewoon op de SD-kaart in de map 'Garmin'. Kan ook intern in de gps in de map 'Garmin'. Zal niet anders zijn bij de Etrex.
 5. Staat er inderdaad al een tijd op. Wij maken er regelmatig gebruik van.
 6. geoside

  Found It

  Daar ik de Nederlandse versie van Geocaching.com gebruik kan ik jouw stappen niet terugvinden Heb .com even overgezet naar de Nederlandse versie. Ga naar 'Jouw profiel - overzicht'. Aan de rechterkant van die pagina zie je Hallo 'teamnaam' staan. Daaronder vind je 'Jouw publieke profiel'. Dat aanklikken en je komt op de pagina 'Profile for user: ...'. Daar zijn verschillende tabbladen waaronder die voor de statistieken.
 7. geoside

  Found It

  Statistieken kun je zien als je 'your profile - quick view' en daarna 'your public profile' staat aan de rechterkant van de pagina. Je komt dan op een pagina Profile for user terecht met diverse tabbladen. Op een van die tabbladen kun je de statistieken zien.
 8. Een webcam bedienen met je mobiel is bij ons mislukt.
 9. geoside

  Foto Plaatsen Bij Log. Hoe?

  In het kader waar je log staat kun je aan de rechterkant onderin 'Upload Image' vinden. Als je dat aanklikt kom je in een scherm terecht waarmee je foto's kunt uploaden.
 10. geoside

  Bartholo Klomp

  Op geocaching.com is een cacher met de naam Bartholo klikkerdeklik. Hij heeft een tweetal TB's met klompjes eraan. Beiden staan erin als onbekend waar ze nu zijn. Misschien heb je een van die setjes gevonden, echter zonder de bijbehorende TB.
 11. Wij gebruiken windows 7 met gct. Werkt prima .
 12. geoside

  Challenges

  Zag verschillende 'completed' voorbij komen die niet voldeden aan de challenge. Gaat dan dus alleen om de puntjes.
 13. geoside

  Challenges

  Wel vanavond met al die challenges die komen en gaan.
 14. geoside

  Challenges

  Zojuist 3 stemmen uitgebracht. Ben benieuwd naar de reactie van GC.com
 15. Ook wij hebben wel eens last gehad van dit fenomeen (Orgerons 400). Waaraan het ligt weten we niet.
 16. Een handleiding voor het installeren van OSM kaarten vindt je hier
 17. Wij hebben erg genoten van: GC24KJE Davy Jones Heart, multi, nachtcache in Luxemburg met erg leuke waypoints in een pikdonker bos GC1TP8A TOXIC!, multi in Luxemburg. Verrassende waypoints. GC1Z41E 6 days, 7 nights. Heel wat moeten puzzelen voordat we de cache konden loggen. GC26NRF Het zwaard van Berend. Na het oplossen van de puzzel een mooie wandeling. GC204C8 De freule van Grunsfoort. Eerst puzzelen (waarbij de CO hints geeft als je er echt niet meer uit komt), daarna mooie wandeling met pittige wp's. GC2HHV0 De steen van Hent. Eerst puzzelen en daarna een pittige wandeling. GC2DF48 Het zesde zintuig. Verrassende cache. GCT0EN Die grauen wölfe. Pittige puzzel gevolgd door een mooie cache. Absoluut een aanrader. Ook andere caches van deze CO zijn absoluut de moeite waard. GC24DNY Zuiver draaien, tradi. Hele mooie constructie. GC2JMT8 Zuiver lucht, tradi. Hele mooie constructie.
 18. Wij gebruiken GSAK voor het volgende: - databasebeheer caches NL en gevonden caches - bijhouden van de gecorrigeerde coördinaten bij een mysterie. De juiste worden dan in de gps-r geladen - aparte databases voor zakenreizen en vakanties - maken van statistieken GC.com - exporteren naar tomtom en Garmin Nuvi - filteren van caches/gebieden In het begin veel gelezen om alles zo te krijgen zoals we graag wilden. Het online magazine Spoiler (geozine.nl) heeft ons in het begin goed op weg geholpen.
 19. Bij ons zijn ze ook verdwenen. Balen!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...