Jump to content

geoside

Leden
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About geoside

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 200 en 450t

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 1. Klik hier voor de activeringscode van je coins.
 2. Wij laten de favo's gewoon staan. Eenmaal gegeven, blijft gegeven. Op dat moment vonden we de cache het waard om er een te geven.
 3. GSAK kent de macro Google map v3. Deze laat op de kaart precies zien waar je gecorrigeerde coördinaten uitkomen (tip: zet de nieuwe coördinaten in GSAK wel even vast met waypoint/gecorrigeerde coördinaten. Als je de cachegegevens vernieuwd worden nl. de gecorrigeerde coördinaten overschreven door de oorspronkelijke) . Het beste kun je eerst aanvinken welke caches je op de kaart wilt zien. Daarna met F8 alleen die caches selecteren die je aangevinkt hebt en de macro draaien. Er verschijnt een kaart met daarop de nieuwe positie van je mysteries. Als je deze eerst vast had gezet zie je ook nog een geel driehoekje erbij, wat aangeeft dat het om de aangepaste coördinaten gaat.
 4. Ik plaats bij de Garmin Oregon het img bestand gewoon op de SD-kaart in de map 'Garmin'. Kan ook intern in de gps in de map 'Garmin'. Zal niet anders zijn bij de Etrex.
 5. Staat er inderdaad al een tijd op. Wij maken er regelmatig gebruik van.
 6. Daar ik de Nederlandse versie van Geocaching.com gebruik kan ik jouw stappen niet terugvinden Heb .com even overgezet naar de Nederlandse versie. Ga naar 'Jouw profiel - overzicht'. Aan de rechterkant van die pagina zie je Hallo 'teamnaam' staan. Daaronder vind je 'Jouw publieke profiel'. Dat aanklikken en je komt op de pagina 'Profile for user: ...'. Daar zijn verschillende tabbladen waaronder die voor de statistieken.
 7. Statistieken kun je zien als je 'your profile - quick view' en daarna 'your public profile' staat aan de rechterkant van de pagina. Je komt dan op een pagina Profile for user terecht met diverse tabbladen. Op een van die tabbladen kun je de statistieken zien.
 8. Een webcam bedienen met je mobiel is bij ons mislukt.
 9. In het kader waar je log staat kun je aan de rechterkant onderin 'Upload Image' vinden. Als je dat aanklikt kom je in een scherm terecht waarmee je foto's kunt uploaden.
 10. Op geocaching.com is een cacher met de naam Bartholo klikkerdeklik. Hij heeft een tweetal TB's met klompjes eraan. Beiden staan erin als onbekend waar ze nu zijn. Misschien heb je een van die setjes gevonden, echter zonder de bijbehorende TB.
 11. Wij gebruiken windows 7 met gct. Werkt prima .
 12. Zag verschillende 'completed' voorbij komen die niet voldeden aan de challenge. Gaat dan dus alleen om de puntjes.
 13. Wel vanavond met al die challenges die komen en gaan.
 14. Zojuist 3 stemmen uitgebracht. Ben benieuwd naar de reactie van GC.com
 15. Ook wij hebben wel eens last gehad van dit fenomeen (Orgerons 400). Waaraan het ligt weten we niet.
×
×
 • Create New...