Spring naar bijdragen

searchjaunt

Leden
 • Aantal bijdragen

  122
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  12

Waardering in de gemeenschap

38 Uitstekend

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Recente profielbezoeken

2162 profielweergaven
 1. Op zich maakt het wel uit. Vanaf een bepaald aantal caches krijgt de GPS het steeds moeilijker om de gegevens initieel in de interne DB te stoppen en wordt het zoeken in/tonen van de cache lijst zeer stroperig. Men kan het aantal verhogen door minder/geen logs mee te versturen.
 2. Dan is mi de suggestie van Linkalovers de enige oplossing. Exporteren en importeren van GPX bestanden verloopt in principe vlot.
 3. De vraag die me eerst stel is of jullie beide een aparte of dezelfde gc naam (useris) gebruiken. Indien het laatste zou ik een alle corrected coords naar gc.com sturen via GSAK waardoor je in icaching de corrected meteen ter beschikking hebt
 4. Een smartphone kan problematisch zijn in gebieden waar slechte of geen ontvangst is. Geloof dat bestaat en we hebben dat zelfs expliciet gebruik van gemaakt om op een evenement verschillende groepen te laten communiceren zonder moderne middelen. Als organisator van evenementen hebben we in het verleden steeds Kenwood (semi)professionele toestellen gehuurd (kopen = 175€ / stuk x zoveel personen van de organisatie) van Kenwood. Deze werken goed, maar batterijduur (zeker voor gehele dag) en bereik (zeker in zeer bebost, bebouwd of heuvelachtig gebied) kunnen als een beperking gezien worden.
 5. Daar heb ik al een aantal maal geprobeerd om daar verandering in te brengen (gecombineerd met een lange, mooie wandeling en een interessantere eindcache). Veel volk komt daar niet op af wegens de eerder aangehaalde redenen. Ik klaag echter niet omdat degene die komen echt geïnteresseerd zijn en waarderen het feit dat er veel tijd, geld en moeite in gestoken is.
 6. Dat bevestigt alleen mijn stelling. Trouwens, je denk toch niet dat iedereen die onnozele puzzels van een geoart zelf oplost.
 7. Panem et circenses 'We' doen het onszelf in feite aan. Maak een multi van 10 km met een paar eenvoudige WPs en een deftige cache als eindpunt en er zal veel minder volk komen dan t.o.v. van op dezelfde route en afstand met > 50 wegwerp potjes, liefst dan nog in een geo'art'.
 8. searchjaunt

  Geocaching.be

  Een forum is geen enkele garantie om kwalitatieve inhoud. Het gc.com forum is daar het beste voorbeeld van. En dat geldt voor alle soorten forums. Trollen, betweters, clubjes, etc. zitten er trouwens overal. Langs de andere kant vraag ik me af waarom jullie niet meer in de .be forum hebben gepost als dit forum jullie zo dierbaar was.
 9. searchjaunt

  Geocaching.be

  Moderatie was mi niet echt nodig, want er is gewoon geen belangstelling voor. De VZW zelf is daar ook een mooi voorbeeld van. Goede bedoelingen, maar geen enkel commitment. Er was ooit een poging om het Franstalig forum via een alternatief nieuw leven in te blazen, maar dat had zeer weinig succes. Op een bepaald moment was die gehackt en alles is weg.
 10. Er wordt veel aandacht besteed aan Lyme, maar teken encefalitis is ook niet te onderschatten. Dat komt voor in bijna volledig Europa (op BeNeLux en UK na), Rusland en de Baltische staten. Gelukkig kan je je daar wel voor laten inenten.
 11. Lambert coördinaten? http://www.ngi.be/NL/NL4-4.shtm
 12. Interessant leesvoer betreffende het onderwerp
 13. searchjaunt

  Eerste Garmin Kopen

  En de Etrex touch dan?
 14. Dat bevestigt alleen maar mijn initiële stelling,
 15. Ik denk dat ik het al genoeg bewezen heb met mijn caches en events dat het ook anders kan. Ik snap daarom niet wat je me verwijt noch waarom je denkt dat ik je beschuldig van een getallen fetish. Dit gezegd zijnde, sluit ik me aan bij je laatste opmerking.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...