Spring naar bijdragen

Jorienepien

Leden
 • Aantal bijdragen

  105
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Jorienepien geplaatst

 1. Jammer, ik denk dat je best n.a.v. dit thema een geocache/wat geocaches kunt neerleggen in Leiden. Er zijn zo ontzettend veel themacaches. Waarom dan niet hierover? Ik zie niet wat daar commercieel aan is, we vragen toch geen geld of toegang of zetten mensen aan iets te doen? Is alleen een nieuwe cache met een thema, meer niet. Maak er niet zo'n big deal van. Ik woon in Oegstgeest en zou er best bij willen helpen en de cache(s) onderhouden. Ik ben alleen niet zo'n ster in cachepagina's maken en geen ervaring met toestemming vragen aan gemeentes bijv. Dus wil dat niet alleen gaan aanpakken. Desnoods maak je een leuk event eromheen, om het glazen huis te bezoeken en de themacache(s) te doen. Ik zie het probleem er niet van. Je kan ook overal om zeuren op dit forum. Mompelt iets met heilige boontjes, grote monden en of topic zeuren ipv antwoorden.. Lekker al die negativiteit, motiverend ook. Ooit gehoord van positieve feedback? Bij een bordspelevent is het dan dus ook commercieel want iedereen wil het spel kopen om te weten hoe het gaat... Of een cache die langs een museum gaat en dat thema heeft, want o jee dan wordt je misschien wel aangezet om museum te bezoeken.. *zucht*
 2. Als er gegarandeerd niets mee gebeurd en evt. schade vergoed wordt ;-) Prima. Als je in de gelegenheid bent om hem hier in Oegstgeest te halen/brengen... Zou fijn zijn. Laat het maar even weten of het nog nodig is. Het is trouwens een garmin etrex vista cx, dus niet erg nieuw.. Maar met kaart en routes kunnen ingeladen worden! Doe maar even een pm sturen om af te spreken.
 3. De ScoutLink geocoin bestellen!

 4. verhuizen naar oegstgeest

 5. even voor mn papa gekeken die heeft een 250W, maar geen recall op het serienummer. heel erg bedankt voor het attenderen!!
 6. ja dat snap ik, maar dan moet je zeker eerst lid worden van facebook voor je dat dan kan uploaden ofzo. Want nu zie ik die optie nergens op de site staan.... Vind dat wel beetje jammer. Al die profielensites wordt je toch horendol van!
 7. sorry, ik kan niet vinden waar ik kan een foto kan plaatsen/uploaden? En mijn engels is ook niet al te best dus heb wel even een guide nodig die vertelt hoe of wat...
 8. Vandaag in de regen toch nog 3 caches kunnen doen. Dat is namens Frankiee en mij dus toch nog 6 euro. Mijn cache is vandaag helaas niet gelopen (of althans nog niet gelogd) Hopen dat er morgen meer animo is.
 9. Je kan ook deze banner in je handtekening zetten, dan zien meer mensen het: [url="http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=15482&pid=249367&st=0entry249367"][img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png][/url] Deze banner kan ik niet in mijn handtekening krijgen... Helaas! Je kan ook proberen om het zonder link te doen, dan krijg je: [img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png] Nee dat werkt ook niet. Krijg de melding dat dynamische plaatjes in de tag niet zijn toegestaan ofzo.. Maar goed, mijn cache doet dus in ieder geval mee; met of zonder banner!
 10. Je kan ook deze banner in je handtekening zetten, dan zien meer mensen het: [url="http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=15482&pid=249367&st=0entry249367"][img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png][/url] Deze banner kan ik niet in mijn handtekening krijgen... Helaas!
 11. Ik doe ook mee! Zal een euro doneren voor elke cacher die mijn cache gaat lopen. Heb helaas geen tradi, maar een multi van ong. 5 a 6 km. Kom dit weekend dus de multicache Oog voor detail in Abbenes doen om de hulp in Haïti te steunen! Ook zal ik een euro doneren voor elke found van een zelf gevonden cache.. Liefs, Jorien.
 12. foto van dit hert is gemaakt in het Leidse Hout op 20 december 2009.
 13. Jorienepien

  Waarom Ook Tijd Loggen?

  zorgen dat je altijd zelf even papier bij je hebt om op een los papiertje je log te schrijven en in de cache box te doen... mocht hij vol staan! En even in je log (op internet) aangeven dat de cachelegger zijn logrolletje even moet vervangen.
 14. tja het is heel vervelend als je mailt en niks terug hoort weet ik uit ervaring, dus ik probeer zelf altijd de mails wel netjes te beantwoorden. Tot nu toe 1 keer meegemaakt dat ik om een hint werd gevraagd en een mail heb moeten terug sturen dat ik vond dat ze maar opnieuw moesten zoeken. Ze waren met een oude cacheprint dus met de verkeerde foto's aan het zoeken. Ja dan is het logisch dat het niet lukt. En dat was niet van een paar dagen vernieuwd, maar de nieuwe stond al een maand online. Dat is dan misschien gemeen van mij maarja. Toen kreeg ik eigenwijs nog een mail en toen een wat minder "net" mailtje terug gestuurd.... Maar ik probeer dus altijd gewoon netjes en fatsoenlijk iedereen terug te mailen.
 15. dit knopje zie ik staan, maar waar ik dat go to first unread knopje dan moet vinden... ik kijk er vast overheen. Help?!
 16. Jorienepien is de naam die ik overal gebruik, zowel op internet als irl. Dit komt van mijn naam Jorien, waarbij mijn opa en mijn papa mij altijd liefkozend Jorienepien noemden of Jorienepientje. Ben het zo gewend en het klinkt nu wel lekker vertrouwd. Mijn opa is er nu helaas niet meer, maar soms hoor ik hem nog zeggen vanuit zn stoel als ik binnen kwam stappen: Hee daar hebben we onze Jorienepien of heee Jorienepientjee! Vandaar!
 17. Jorienepien

  Inloggen Forum

  Ik ervaar hetzelfde. Heb een laptop en een vaste pc waar ik dagelijks gebruik van maak. Elke keer als ik wissel van pc/laptop dan moet ik weer opnieuw inloggen omdat hij het dan toch niet goed onthoud. Heb cookies e.d. allemaal aan staan en ken genoeg fora waar dit wel kan. Is het niet mogelijk om dat toch voor elkaar te krijgen? :|
 18. Ook ik heb nog even als suggestie een (snelle) poging gedaan.. Ben helaas niet zo handig met tekenen met een muis hihi.. Zie wel veel leuke logo's langs komen! mooi!
 19. Ik heb mijn cache ook niet zelf gelogd. Vind ik niet netjes.
 20. tja je kunt hem maar 1x echt loggen en zien als een found.. daarna wist je hem al te vinden dus ik zeg NOT done om nog eens te loggen. Bij een note kun je ook coins en tb's droppen.
 21. Ik mail de antwoorden en log ook gelijk. In de mail zet ik erbij, ik ga er vanuit dat de gevonden antwoorden juist zijn en dat ik mijn log mag plaatsen. Zo niet, horen we het wel!
 22. Jorienepien

  Hooikoorts En Cachen

  Ik heb ook hooikoorts, dat is nu ongeveer een jaar geleden vastgesteld. Ik kreeg last van steken onderin mn oorschelp, gek genoeg. Ook was ik altijd wel vaak verkouden maarja daar leer je mee leven. Ineens ging toen het kwartje vallen, gezien ik geen lenzen meer mocht dragen door een allergie opbouw en zoiezo al speciale vloeistof had.. Nu dit weer. Even bij de huisarts langs geweest en hij hoefde me niet eens op bloed te prikken, want kon aan mn oren zien dat ik hooikoorts had. Zo zie je maar dat keel-neus-oren met elkaar in verbinding staan. Toch later even bloed laten prikken om te weten welke vormen van hooikoorts bij mij sterk aanwezig zijn: graspollen en huisstofmijt. Echt een goed werkend medicijn heb ik nog niet. Had eerst fluticasonneusspray, nu beclametason neusspray. Ik krijg er veel bloedneuzen van. Nu aan het proberen of het meer helpt als ik er 2 per dag neem en anders nog pilletjes erbij. Het schijnt dat bij mij daarna alleen opereren nog een optie is, maar dat lijkt me wel erg resoluut als ik hoor dat er zoveel verschillende middeltjes zijn!
 23. Jorienepien

  Garmin Communicator probleem

  Mijn gps laadt de coordinaten voor caches ook niet met de garmin plugin. Dit heeft altijd gewerkt tot ik mn laptop dus opnieuw geinstalleerd heb. Er staat xp op, ie7, plugin al opnieuw geinstalleerd. Hij wordt wel herkend en 100% met succes de coords ingeladen zegtie, maar zie ze dus niet in mn gps verschijnen. Het gekke is, dat hij dit selectief wel of niet doet. 2 caches bij mij in de regio paktie wel, maar die in omgeving van de camping dus niet (Cottessen, Zuid Limburg). Hoe kan dit? Waar ligt dit probleem nu aan? Heb naar mijn idee alle suggesties wel geprobeerd.
 24. Jorienepien

  Wat is het?

  Die paddestoel is in ieder geval een stekelzwam. Als ik zoek kom ik op het volgende uit: - Stekelkopamaniet (Amanita solitaria) of heeeeel misschien de: - Entoloma jahnii (deze is echter nog maar 2 keer in Nederland gezien...)
 25. Wat gaaf! Leuk weer eentje in de buurt... Moet je echt de hele route doen om hem te kunnen uitlopen of kun je ook alleen een aantal punten langs? 40 km. fietsen is voor mij lichamelijk onmogelijk... Anders wordt t in stukkies hakken Ga em iig in de gaten houden!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...