Spring naar bijdragen

Eeden

Leden
 • Aantal bijdragen

  8
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Eeden

 • Rang
  Forum Newby
 • Verjaardag 08-10-1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung Omnia i900
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2009

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Groningen
 1. Een van mijn eerste caches was Marwi 4 De Baggerputtencache (GCP2N4) Ik vond het een heel leuke korte multi. Deze cache deed mij beseffen dat er soms heel mooie stukjes natuur zijn op onverwachte plaatsen. Het was ook een vrij grote cache waar volgens mij altijd wel wat leuks voor de kids in te vinden is.
 2. Ik heb veel progjes getest maar nu gebruik ik eigenlijk alleen GCzII omdat ik daarmee praktisch alles bij de hand heb (en het is nog gratis ook). - beschrijvingen met foto's - logjes - hints - extra WP's - notities (per cache) - inventory (TB's per cache) - kompas En het werkt ook prima samen met Google Maps. (Dat is vooral in de stad heel handig want dan kan je zien dat je bv. niet linksom naar een WP moet lopen maar dat rechtsom veel korter is) Ik haal alle data wel via internet binnen dus een goedkoop internet abonnement is aan te bevelen maar ik heb tenminste geen geklooi met het iedere keer importeren van allerlei dingen. Ik pak gewoon m'n mobiel en kan op pad, klaar. PGCT kende ik nog niet maar ziet er inderdaad wel handig uit, heb ik net gedownload en ga ik de komende tijd eens proberen. Bedankt voor die tip. Eeden777
 3. Eeden

  Waarom Ook Tijd Loggen?

  Nou ... Ok, niks moet natuurlijk. Maar voor de cache eigenaar lijkt het mij wel handig dat er een datum op staat, (ivm het terugvinden of de internetloggers ook echt fisiek gelogt hebben) maar die tijd neemt toch meestal één derde van de ruimte in en het lijkt mij voor de eigenaar prettiger als hij minder vaak zo'n rolletje hoeft te vervangen. En wat doen jullie in het geval van een vol rolletje op een plek waar je niet zo snel weer zal komen? Toch gewoon op internet loggen, of niet?
 4. Eeden

  Waarom Ook Tijd Loggen?

  Ik kwam laatst een paar caches tegen waarvan de logrolletjes praktisch helemaal vol waren. Omdat ik van ver kwam en geen mogelijkheid had snel nog eens terug te komen heb ik nog net op een klein leeg stukje kunnen loggen. Ik snap natuurlijk wel dat het niet altijd goed uitkomt om zo'n rolletje even snel te vervangen, maar ik vroeg me toen wel een ding af: Waarom moet er ook een tijd gelogt worden? Als je dat niet zou doen heb je nl. veel meer ruimte voor logjes en hoeft die logrol ook niet zo vaak vervangen te worden. Ik ben natuurlijk pas nieuw met deze verslaving , dus ik zie het nut van de tijd loggen niet in, maar misschien is er wel een reden. Iemand een idee?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...