Spring naar bijdragen

Jorienepien

Leden
 • Aantal bijdragen

  105
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Jorienepien

 • Verjaardag 11-07-1988

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex Vista Cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2006
 • Skype
  Jorienepien
 • Twitter
  Jorienepien

Contact Methods

 • MSN
  jorienepien@live.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Oegstgeest
 • Interesse
  geocachen offcourse, 100%scout, speelt gitaar, zingt graag, naar muziek luisteren en naar optredens gaan (vooral van di-rect en tessa sunniva of beatstad festival)

Recente profielbezoeken

2606 profielweergaven
 1. Jammer, ik denk dat je best n.a.v. dit thema een geocache/wat geocaches kunt neerleggen in Leiden. Er zijn zo ontzettend veel themacaches. Waarom dan niet hierover? Ik zie niet wat daar commercieel aan is, we vragen toch geen geld of toegang of zetten mensen aan iets te doen? Is alleen een nieuwe cache met een thema, meer niet. Maak er niet zo'n big deal van. Ik woon in Oegstgeest en zou er best bij willen helpen en de cache(s) onderhouden. Ik ben alleen niet zo'n ster in cachepagina's maken en geen ervaring met toestemming vragen aan gemeentes bijv. Dus wil dat niet alleen gaan aanpakken. Desnoods maak je een leuk event eromheen, om het glazen huis te bezoeken en de themacache(s) te doen. Ik zie het probleem er niet van. Je kan ook overal om zeuren op dit forum. Mompelt iets met heilige boontjes, grote monden en of topic zeuren ipv antwoorden.. Lekker al die negativiteit, motiverend ook. Ooit gehoord van positieve feedback? Bij een bordspelevent is het dan dus ook commercieel want iedereen wil het spel kopen om te weten hoe het gaat... Of een cache die langs een museum gaat en dat thema heeft, want o jee dan wordt je misschien wel aangezet om museum te bezoeken.. *zucht*
 2. Als er gegarandeerd niets mee gebeurd en evt. schade vergoed wordt ;-) Prima. Als je in de gelegenheid bent om hem hier in Oegstgeest te halen/brengen... Zou fijn zijn. Laat het maar even weten of het nog nodig is. Het is trouwens een garmin etrex vista cx, dus niet erg nieuw.. Maar met kaart en routes kunnen ingeladen worden! Doe maar even een pm sturen om af te spreken.
 3. De ScoutLink geocoin bestellen!

 4. verhuizen naar oegstgeest

 5. even voor mn papa gekeken die heeft een 250W, maar geen recall op het serienummer. heel erg bedankt voor het attenderen!!
 6. ja dat snap ik, maar dan moet je zeker eerst lid worden van facebook voor je dat dan kan uploaden ofzo. Want nu zie ik die optie nergens op de site staan.... Vind dat wel beetje jammer. Al die profielensites wordt je toch horendol van!
 7. sorry, ik kan niet vinden waar ik kan een foto kan plaatsen/uploaden? En mijn engels is ook niet al te best dus heb wel even een guide nodig die vertelt hoe of wat...
 8. Vandaag in de regen toch nog 3 caches kunnen doen. Dat is namens Frankiee en mij dus toch nog 6 euro. Mijn cache is vandaag helaas niet gelopen (of althans nog niet gelogd) Hopen dat er morgen meer animo is.
 9. Je kan ook deze banner in je handtekening zetten, dan zien meer mensen het: [url="http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=15482&pid=249367&st=0entry249367"][img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png][/url] Deze banner kan ik niet in mijn handtekening krijgen... Helaas! Je kan ook proberen om het zonder link te doen, dan krijg je: [img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png] Nee dat werkt ook niet. Krijg de melding dat dynamische plaatjes in de tag niet zijn toegestaan ofzo.. Maar goed, mijn cache doet dus in ieder geval mee; met of zonder banner!
 10. Je kan ook deze banner in je handtekening zetten, dan zien meer mensen het: [url="http://forum.geocaching.nl/index.php?showtopic=15482&pid=249367&st=0entry249367"][img=http://i50.tinypic.com/10dxudl.png][/url] Deze banner kan ik niet in mijn handtekening krijgen... Helaas!
 11. Ik doe ook mee! Zal een euro doneren voor elke cacher die mijn cache gaat lopen. Heb helaas geen tradi, maar een multi van ong. 5 a 6 km. Kom dit weekend dus de multicache Oog voor detail in Abbenes doen om de hulp in Haïti te steunen! Ook zal ik een euro doneren voor elke found van een zelf gevonden cache.. Liefs, Jorien.
 12. foto van dit hert is gemaakt in het Leidse Hout op 20 december 2009.
 13. Jorienepien

  Waarom Ook Tijd Loggen?

  zorgen dat je altijd zelf even papier bij je hebt om op een los papiertje je log te schrijven en in de cache box te doen... mocht hij vol staan! En even in je log (op internet) aangeven dat de cachelegger zijn logrolletje even moet vervangen.
 14. tja het is heel vervelend als je mailt en niks terug hoort weet ik uit ervaring, dus ik probeer zelf altijd de mails wel netjes te beantwoorden. Tot nu toe 1 keer meegemaakt dat ik om een hint werd gevraagd en een mail heb moeten terug sturen dat ik vond dat ze maar opnieuw moesten zoeken. Ze waren met een oude cacheprint dus met de verkeerde foto's aan het zoeken. Ja dan is het logisch dat het niet lukt. En dat was niet van een paar dagen vernieuwd, maar de nieuwe stond al een maand online. Dat is dan misschien gemeen van mij maarja. Toen kreeg ik eigenwijs nog een mail en toen een wat minder "net" mailtje terug gestuurd.... Maar ik probeer dus altijd gewoon netjes en fatsoenlijk iedereen terug te mailen.
 15. dit knopje zie ik staan, maar waar ik dat go to first unread knopje dan moet vinden... ik kijk er vast overheen. Help?!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...