Spring naar bijdragen

adrike

Leden
 • Aantal bijdragen

  164
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door adrike geplaatst

 1. Nee, alle plaatsen en alles wordt netjes door ons opgeruimd! Niks viezer dan graaien naar een cache tussen hondenpoep.
 2. Alle zeven want de hond moet toch uitgelaten worden []
 3. adrike

  Ideale Cache Pet

  Gooi maar in mijn pet.............................o nee, dat kan niet want ik draag meestal een cachezonneklep!
 4. adrike

  Ideale Cachepen?

  Tjee wat ouderwets een pen. Wij plakken overal een mega grote sticker op ! Lekker makkelijk en snel klaar.
 5. adrike

  Broncode.

  Het is inderdaad de bron weergeven en dan maar zoeken
 6. adrike

  Log Of Geen Log?

  Dan heb je wel weer een punt
 7. Ik zoek info over hoe je een tb van de ene naar de andere eigenaar overzet.
 8. Gelukt! dank je wel voor de hulp.
 9. Misschien is er al eens een topic geweest over deze vraag maar via de zoekfunctie vond ik niets Ik heb in gsak een found minder dan op geocaching.com. Bestaat er een macro voor om dit te verhelpen of moet ik handmatig alle caches controleren?
 10. adrike

  Fc Geocaching

  Volgens mij zijn hier een paar waarschuwingspuntjesjagers.
 11. adrike

  Garlic Tape

  Welke 1 april grap?????
 12. adrike

  Garlic Tape

  Potverdorie nu alweer uitverkocht.
 13. adrike

  Samen Met De Hond Cachen

  Wij hebben een Husky als cachehond en dan is er geen discussie over loslopen. Altijd aan de lijn want door zijn snuffel/jaaggedrag is hij zo 25 kilometer ver weg. Dan bedenkt hij, Ooo.....ik was met iemand aan het wandelen en dan is er dikke paniek bij hem. (bij zijn baasjes al veel eerder) Dit hebben we een keer meegemaakt en dus nooit meer. Dankzij zijn chip was hij weer snel teruggevonden.
 14. What's on your mind?

 15. De nabestaande, vrienden, bekenden en de desbetreffende chauffeur veel sterkte.
 16. adrike

  Vrienden Maken

  wie wil er vrienden als je kan cachen??
 17. Als je zoek naar rondje de eendracht met geocaching quick in het veld keyword dan krijg je 3 pagina's met caches. Die kan je dan per pagina in gsak zetten. Onderaan de pagina staat check all, dit aan klikken en dan download waypoints aanklikken. Verder wijst het de weg vanzelf. Succes!
 18. Iedereen de allebeste wensen en een mooi 2012
 19. Hoi allemaal Mijn naam is Ingeborg en ik ben leiding bij de scouts van scoutinggroep Shawano's uit lisse. Op vrijdag 18 en zaterdag 19 november hebben wij weekendkamp en willen dan graag gaan geocachen met de scouts (leeftijd tussen de 11 en 15 jaar). Helaas hebben we 1 gsp tekort om alle ploegen een eigen gsp te laten gebruiken. Dus nu zijn we op zoek naar iemand uit de omgeving van Lisse (zh) die aan ons zijn/haar gps willen uitlenen. Het maakt voor ons niet echt uit wat voor gps het is als je maar een route via de computer kan inladen. Onze voorkeur gaat wel uit naar een garmin maar het is niet noodzakelijk. Uiteraard gaat er een leiding mee per ploeg om er op toe te zien dat alle spullen heel blijven en normaal worden gebruikt. Bij terug brengen van de gps zal er een blijk van waardering bij zitten van onze kinderen. groetjes het scouts leiding team.
 20. adrike

  Wat Is Het

  Mep die koekkoek op zijn kop!
 21. Onze naam is zoals van vele een samenvoeging van onze namen. Ad van Aad Ri van Riek Ke van Nike onze Husky die helaas is overleden. We hebben een nieuwe husky en die heet Nuka maar op onze sticker, die we in het logboek plakken, staat een foto van onze eerste husky. Zo cached ze toch nog met ons mee.
 22. Via streetvieuw menig straat hier in de buurt gezien die ze niet gevieuwd hebben tewijl er zelfs vachtwagens mogen rijden. Dus geen betrouwbare info lijkt mij.
 23. adrike

  Centreren Thuis Locatie

  Aha, weer wat geleerd thanks
 24. adrike

  Centreren Thuis Locatie

  Bij ons lukt het ook niet. Al heb ik mijn thuiscoordinaten opnieuw ingevuld dan doet komt hij nog uit bij het meer in amerika Aan de rechter zijkant staat wel: Personalization of the map is currently unavailable. Please try the Geocaching Beta Maps in the meanwhile! Misschien is dat het "probleem"
×
×
 • Nieuwe aanmaken...