Spring naar bijdragen

Spok en Okki

Leden
 • Aantal bijdragen

  5
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Geko 201
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 weken
 1. Ooit aan een drager gedacht? Of in jullie geval dan twee. We hebben nog niet veel gecached sinds zoon er is (8 maanden) vanwege het weer en de voedingen, maar wel veel gewandeld met hem in een drager. Kies dan wel voor een ergonomische (voor zowel jou als kind), dan heb je er heel lang plezier van.
 2. Iedereen bedankt voor de uitgebreide uitleg!! Ik snap het nu een stuk beter (en ben blij dat we de coin hebben laten liggen, we hebben weinig tijd nu op te cachen helaas).
 3. Met de zoekfunctie heb ik helaas geen antwoord kunnen vinden en waarschijnlijk is het een ontzettende newbievraag. Vandaag vonden wij onze tweede cache en erin zat een plastic zakje met enkele munten. 1 munt was een herkenbare geocoin met op papier een opdracht (hij wilde naar Tailand). Verder zaten er nog 3 munten in, kleine muntjes waarvan 1 een gewone 50 eurocent was, en 3 geplastificeerde kaartjes met daarom teksten als: Travelbug enzovoort. Konden we verder geen wijs uit, welk kaartje hoort nu bij welke coin etc? De munt die naar Tailand moet had een nummer (3 letters, 3 cijfers), maar dat nummer bestaat niet? (ik heb het proberen op te zoeken op geocaching.com) Nu zijn er pasgeleden meerdere cachers bij deze cache geweest, misschien kunnen zij iets meer over deze munten vertellen? Het gaat op de cache: De kleuter nummer GCND2R. Iedereen bedankt!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...