Spring naar bijdragen

Ozzy's Team

Leden
 • Aantal bijdragen

  23
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Ozzy's Team

 • Verjaardag 29-03-1981

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin etrex legend
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  oktober 2006

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Geleen
 1. Nou, klinkt mij echt super in de oren dit. Ga de site zo eens bekijken. Ik zoek me echt altijd een ongeluk naar het vinden van caches die voor de kinderen ook interessant zijn. Dit lijkt mij een geweldige oplossing!
 2. So hey, Gefeliciteerd 10000 caches . Zover zijn wij nog lang niet, weet ook niet of wij ooit zover gaan komen. Maar in elk geval super gefeliciteerd. En dat er nog vele mogen volgen. Onze bewondering heb je in elk geval. Ozzy's Team PS: en dan vonden wij het al bijzonder om de 1000 van de oliva's mee te mogen vieren!!
 3. Soms wil het wel eens helpen al wat logjes te lezen, dan weet je ook al snel genoeg of je de hint nodig hebt of niet. Meestal doe ik ze na even gezocht te hebben ter plaatste ontcijferen (ligt ook wel aan de plek woonwijk veel dreuzels enz). Vaak (niet altijd)zegt een hint al genoeg en zie je van ver af al wat de met de hint wordt bedoeld en is zoeken al niet meer nodig. Dat is ook niet altijd even leuk. Mijn mooiste hint "laat je geen rad voor ogen draaien". Hebben ons kapot gezocht maar wel gevonden. Ons draaide het hier toch wel behoorlijk voor ogen!
 4. Haha, kunnen we wel weer gewoon caches uitzoeken, want dan hebben we twee mannen mee die flink kunnen duwen en over hekjes heen tillen. Heb er nu al zin in!
 5. Bedankt voor de reacties. Het blijft goed opletten met welke cache we uitzoeken. Maar ondertussen zijn de kids al een paar keer mee geweest. Lekker hobbelen door de bossen. Maar het is dan wel zo dat we cachen in zuid-limburg. Hier is het soms veel duwen geblazen en valt het soms wat tegen. Maar nu de meiden al iets groter worden kunnen ze ook al tegen wat meer stootjes en bobbels in de bossen. Nu nog een beetje mooier weer en dan kunnen we weer lekker op pad.
 6. Bedankt voor de snelle reactie Wij rijden de meiden rond in een xadventure, iets smaller als de urban jungle dus dat zou makkelijker moeten gaan. Erg veel tijd hebben we niet, maar we willen toch af en toe lekker op pad gaan met ze. Maar alvast bedankt voor de tips, ga zo eens even kijken hoe dat werkt. En inderdaad 1 ster terein moet eigenlijk altijd wel goed te doen zijn.
 7. Hallo allemaal Wij zijn al een aantal jaren actief met het cachen. De laatste tijd even wat minder ivm zwangerschap. Nu hebben wij een prachtige tweeling gekregen en die willen wij natuurlijk mee cachen nemen. En dan natuurlijk met de kinderwagen. Nu mijn vraag: Hoe vindt ik makkelijk caches die goed te doen zijn met de kinderwagen. Of moet ik nu echt alle caches aanklikken en kijken of er het kinderwagen of rolstoel vriendelijk icoontje erbij staat. Graag jullie hulp Ozzy's Team
 8. Zag het vanmorgen ook op de teletekst van L1. Wat een ramp. Wat vinden mensen daar nu leuk aan. Andermans hobby verzieken. Of inderdaad gewoon een kisten verzamelaar? Nu maar hopen dat het snel stopt.
 9. Wij hebben ons vernoemd naar onze hamster (helaas nu in memorain ) en die hebben we weer vernoemd gehad naar Ozzy Osborne. En we loggen meestal met ons 2-en en soms met wat aanhang. Dus vandaar een team er achter gepalkt
 10. Alvast allemaal bedankt voor jullie reactie. Het is me nu allemaal een stukje duidelijker geworden. We gaan het dus nog maar eens proberen. Mocht het nog steeds niet lukken dan schakel ik jullie hulp wel weer in. Ozzy's Team
 11. Sorrie dat was ik er inderdaad vergeten bij te zetten. Wij hebben een garmin etrex legend. Jullie zijn trouwens wel snel met een reactie Ellen
 12. We zijn nu al een tijdje aan het cachen en dat vinden we dan ook nog steeds even leuk, allen de chaches met projecteren en peilen blijven voor ons een groot struikel blok. Omdat we gewoon niet weten hoe dit moet en wat nu eigenlijk het verschil is. Al is ons het projecteren al eens gelukt (dan wel op goed geluk, en alle paadjes uit proberen). Alvast bedankt voor de hulp. Ozzy's Team
 13. Ik ga ook voor de hobby, af en toe eens relaxt een puzzel oplossen. Met mooi weer een lekker stuk wandelen en als cadeau op het einde dan de cache vinden. Dat is toch gewoon hobby.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...