Spring naar bijdragen

Lubbie

Leden
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Lubbie geplaatst

 1. Lubbie

  Dubbele Found

  Dit was precies wat ik nodig had. Thanks.
 2. Lubbie

  Dubbele Found

  Ergens heb ik een fout gemaakt door twee keer een cache te loggen maar ik weet niet welke, waarschijnlijk gaat het om een oude cache die ik per abuis weer bezocht heb. Is er een mogelijkheid om eenvoudig te achterhalen om welke cache het gaat? Ik maak gebruik van GSAK, misschien is hier iets mogelijk? Je kunt je voorstellen dat ik geen zin heb om van al mijn gevonden caches alle logjes handmatig te bekijken.
 3. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
 4. Lubbie

  Paperless Cachen

  Hoi MacDD, wat gebruik je samen met jouw Touch voor het paperless cachen ? Op dit moment werk ik paperless d.m .v. gatecacher maar aangezien ik ook een iPod Touch heb lijkt het me wel leuk om deze ook in te zetten. Mijn Touch is niet de nieuwste versie, dus geen camera etc. Groet'n uut Aalt'n van Lubbie.
 5. Sinds kort maak ik gebruik van de Maxpedition Jumbo. Helemaal geweldig, lekker veel vakjes en toch compact. Kijk eens op Klikker de klik . Succes met het beslissen.
 6. Lubbie

  Oprolbare Infuushouder

  Excuses, in mijn spontaniteit er overheen gelezen .
 7. Lubbie

  Oprolbare Infuushouder

  Ze zijn gewoon nog te vinden bij ff klikken . Succes!!
 8. Hoi Hans, Zo omslachtig hoeft het toch niet? Wanneer je POI's of Waypoints aanmaakt in Mapsource kun je toch heel eenvoudig de gegevens direct verzenden naar je 60 CSX via het knopje "Verzenden naar apparaat" in de werkbalk? Voorwaarde is natuurlijk wel dat de GPS verbonden is met je pc . Je kunt je aangemaakte punten natuurlijk beter wel opslaan voor de toekomst. Succes!!
 9. Lubbie

  Zaklamp met groot vermogen

  Hoi Illi, er zijn lampen genoeg op die avond denk ik, als Hans zijn bouwlamp ook nog meebrengt zien ze in Harderwijk de lichtstraal nog @ Illi, Heb je mijn mail ontvangen? Ik krijg steeds weer terugketsers.
 10. De batterijduur verlengen via http://www.dealextre...ls.dx/sku.15048 ? je hebt dan genoeg aan oplaadbare AA batterijen om zo lang te gaan lopen als je wilt. Of met een solarpack als je wilt. Ik werk met beide voor verschillende usb apparaten en het bevalt me prima, ook op de HD2
 11. Je hebt helemaal gelijk met de GC code, bij mij staat hij zelfs in GSAK maar zodra ik doorklik krijg ik de melding "sorry, you cannot view this cache listing until it has been published", vreemd wanneer je bedenkt dat alleengepublishede caches in GSAk kunne staan. Stuur anders een een PM naar de owners de Schippertjes.
 12. Helemaal geweldig, je bent een voorbeeld voor velen. Ik zie het regelmatig gebeuren dat mensen niet de moeite nemen om even een stukje verder op te gaan loggen, resultaat is dan ook regelmatig dat een eindcache door dreuzels gevonden worden. Ga zo door . Veel cache plezier.
 13. Hartelijk welkom terug op het forum Broekies. eens kijken hoeveel mensen er gaan kijken op jullie profiel pagina om te zien wie jullie zijn . Groet'n uut Aalt'n. nog steeds de zelfde tandarts ?
 14. Als er dan ook nog een mooie route langs de Aa-strang aan vooraf gaat en de cache idd in landelijk gebied ligt heb ik er totaal geen moeite mee
 15. Succes Jeroen. Ik heb er alvast alle vertrouwen in Groet'n vanuut de Achterhook.
 16. Lubbie? Al tijdens mijn diensttijd werd Lubbers afgekort tot Lubbie en ook mijn zoons worden al zo aangesproken door kameraden. Keuze was dus gewoon voort laten bestaan van een bijnaam.
 17. Geen enkel probleem, ik gebruik zelf de HD2 samen met Gatecacher naar volle tevredenheid. Complimenten aan Melusine.
 18. Uuuuh, Duits Geocache symbool? Dat dacht ik toch niet... Dat is gewoon een public domain logo (de Leatherman variant) dat is ontworpen als tegenhanger van het bekende geocaching logo met de vier vlakken, omdat dat logo niet vrij gebruikt mag worden. Dat heeft verder niets met Duitsland te maken. Dat ze het daar gebruiken zal best, maar ze zijn niet de enigen en kunnen er zeker geen aanspraak op maken. De combinatie van dat logo met Duitsland is trouwens koren op de molen van mensen waarbij het bepaalde associaties oproept. Mensen die overigens maar het beste uit Hindoeïstische of Boeddhistische landen weg kunnen blijven... Meer weten over de public domain geocaching logo's? Kijk eens hier. 1000 maal excuses voor mijn woorden "Duits Geocache Symbool" ik neem het direct terug. Wat echter wel blijft is het gebruik van het symbool bij o.a. een stash door onze (of als je wilt mijn) Duitse vrienden. Groet vanaf de Nederlands/Duitse grens, Lubbie
 19. Onze buurtjes gebruiken bij het cachen vaak de hoofdletter G waarbij het haakse gedeelte van de letter een plus vormt. G-plus dus oftewel met een beetje verhaspeling Geh-plus, dit is tevens het Duitse Geocache symbool. Het teken wordt dan op de plek van de stash aangebracht. Veel plezier.
 20. Via itunes zijn div. progjes te downloaden maar vaak is dan wel handig om een gps in je toestel te hebben en zoals we weten heeft de touch jammer genoeg geen GPS aan boord . Weet iemand of het mogelijk is een GPS-muisje via blauwetand aan de Ipod-touch te koppelen?
 21. Iedereen fijne feestdagen en een gezond, gelukkig, voorspoedig en cacherijk 2010 toegewenst. Groet'n uut Aalten.
 22. Wel in het bezit van een Touch maar ik gebruik hem nog niet voor het cachen. Ik lees dus ook met belangstelling mee, had er zelf nog niet aan gedacht om hem te gebruiken.
 23. Werk je soms in het onderwijs? Veel erger nog, maar in deze tijden van omvallende banken is het niet verstandig om te vertellen dat ik werk bij .......
 24. Geweldig om te lezen hoeveel plezier de mensen beleven aan het oplossen van mysteries, Of is men echt te verlegen zijn om de makers van die mysteries om een hint te vragen? Zal wel niet want het openlijk vragen naar een site waar men oplossingen kan vinden is blijkbaar geen probleem. Wat is er nou leuker dan in deze herfst/winter maanden je hoofd te breken over een puzzel, ook al doe je er een paar maanden over. Beginnen met oplossen, weg leggen, opnieuw beginnen, weer wegleggen enz. tot er een lichtje gaat branden. Dan heb je tenminste het gevoel dat je een hindernis overwonnen hebt. Mensen die mij om een hint vragen krijgen een aanwijzing en wanneer ze de mysterie dan oplossen hebben ze het gevoel het zelf gedaan te hebben.
 25. Lubbie

  Rekeningrijden

  Hoezo "dan rijden we wel binnendoor" het gaat gelden voor alle wegen binnen Nederland. Een ingebouwde GPS kijkt of het Nederlandse wegen zijn, zo ja dan betaal je. Binnendoor heeft dan dus niet echt meer zin dan nu. Alle km's binnen Nederland zullen belast worden. Daarom is het wel leuk om aan de grens te wonen, anderhalve km verder en ik ben de grens over. Hier werkt de Nederlandse regel dus niet, maar dat dus best wel een keer veranderen (€pa).
×
×
 • Nieuwe aanmaken...