Spring naar bijdragen

Lubbie

Leden
 • Aantal bijdragen

  111
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Lubbie

 • Verjaardag 09-07-1961

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Montana 650t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005
 • Lengtegraad
  6.35173
 • Breedtegraad
  51.55161

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Aalten

Recente profielbezoeken

3153 profielweergaven
 1. Lubbie

  Dubbele Found

  Dit was precies wat ik nodig had. Thanks.
 2. Lubbie

  Dubbele Found

  Ergens heb ik een fout gemaakt door twee keer een cache te loggen maar ik weet niet welke, waarschijnlijk gaat het om een oude cache die ik per abuis weer bezocht heb. Is er een mogelijkheid om eenvoudig te achterhalen om welke cache het gaat? Ik maak gebruik van GSAK, misschien is hier iets mogelijk? Je kunt je voorstellen dat ik geen zin heb om van al mijn gevonden caches alle logjes handmatig te bekijken.
 3. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst.
 4. Lubbie

  Paperless Cachen

  Hoi MacDD, wat gebruik je samen met jouw Touch voor het paperless cachen ? Op dit moment werk ik paperless d.m .v. gatecacher maar aangezien ik ook een iPod Touch heb lijkt het me wel leuk om deze ook in te zetten. Mijn Touch is niet de nieuwste versie, dus geen camera etc. Groet'n uut Aalt'n van Lubbie.
 5. Sinds kort maak ik gebruik van de Maxpedition Jumbo. Helemaal geweldig, lekker veel vakjes en toch compact. Kijk eens op Klikker de klik . Succes met het beslissen.
 6. Lubbie

  Oprolbare Infuushouder

  Excuses, in mijn spontaniteit er overheen gelezen .
 7. Lubbie

  Oprolbare Infuushouder

  Ze zijn gewoon nog te vinden bij ff klikken . Succes!!
 8. Hoi Hans, Zo omslachtig hoeft het toch niet? Wanneer je POI's of Waypoints aanmaakt in Mapsource kun je toch heel eenvoudig de gegevens direct verzenden naar je 60 CSX via het knopje "Verzenden naar apparaat" in de werkbalk? Voorwaarde is natuurlijk wel dat de GPS verbonden is met je pc . Je kunt je aangemaakte punten natuurlijk beter wel opslaan voor de toekomst. Succes!!
 9. Lubbie

  Zaklamp met groot vermogen

  Hoi Illi, er zijn lampen genoeg op die avond denk ik, als Hans zijn bouwlamp ook nog meebrengt zien ze in Harderwijk de lichtstraal nog @ Illi, Heb je mijn mail ontvangen? Ik krijg steeds weer terugketsers.
 10. De batterijduur verlengen via http://www.dealextre...ls.dx/sku.15048 ? je hebt dan genoeg aan oplaadbare AA batterijen om zo lang te gaan lopen als je wilt. Of met een solarpack als je wilt. Ik werk met beide voor verschillende usb apparaten en het bevalt me prima, ook op de HD2
 11. Je hebt helemaal gelijk met de GC code, bij mij staat hij zelfs in GSAK maar zodra ik doorklik krijg ik de melding "sorry, you cannot view this cache listing until it has been published", vreemd wanneer je bedenkt dat alleengepublishede caches in GSAk kunne staan. Stuur anders een een PM naar de owners de Schippertjes.
 12. Helemaal geweldig, je bent een voorbeeld voor velen. Ik zie het regelmatig gebeuren dat mensen niet de moeite nemen om even een stukje verder op te gaan loggen, resultaat is dan ook regelmatig dat een eindcache door dreuzels gevonden worden. Ga zo door . Veel cache plezier.
 13. Hartelijk welkom terug op het forum Broekies. eens kijken hoeveel mensen er gaan kijken op jullie profiel pagina om te zien wie jullie zijn . Groet'n uut Aalt'n. nog steeds de zelfde tandarts ?
 14. Als er dan ook nog een mooie route langs de Aa-strang aan vooraf gaat en de cache idd in landelijk gebied ligt heb ik er totaal geen moeite mee
 15. Succes Jeroen. Ik heb er alvast alle vertrouwen in Groet'n vanuut de Achterhook.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...