Spring naar bijdragen

westlander

Leden
 • Aantal bijdragen

  86
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door westlander geplaatst

 1. Dat krijg ik inderdaad ook. Gelukkig gaan de meeste mensen nu nog niet cachen. Maar er zijn er wel die een listing willen openen en dat lukt ook niet.
 2. westlander

  Garmin GPS60

  De gpsr is inmiddels verkocht. Draadje mag weg/dicht
 3. westlander

  Garmin GPS60

  Ik heb hier ook nog een gele garmin gps60 liggen. Voor 65 euro mag tie weg.
 4. westlander

  Teken!

  Een anti-gif setje is voor niemand een overbodige luxe. Ik heb vorig jaar een setje met een teken tang en een gif zuigertje met verschillende opzet stukjes gekocht. Koste wel 1 euro 60 bij de Action maar heb m al diverse malen gebruikt.
 5. westlander

  Hooikoorts En Cachen

  Ik heb er ook last van. Via de huisarts (na veel aandringen) Rhinocort gekregen. Ook heb ik Livocab oogdruppels en de blauwe aeurius pillen.Voorde rest heb ik in het hooikoorts 'seizoen' als ik ga cachen altijdeen zonnebril op en een flesje water bij me om mijn ogen uit te spoelen als ze beginnen te jeuken. Ik heb er ook 2 jaar geleden een test voor gedaan.Dat is geen pretje. Ik liep toen 3 dagen lang met een rug vol met prikkende plakkertjes om te kijken waar ik echt alergies voor was. Je kan de 'POLLEN' verwachting ook via sms krijgen. En dan kan je ook nog voordat het "hooikoorts" seizoen begint een inenting halen. Of dit echt werkt weet ik niet(was dit jaar net te laat) maar ga 'm volgend jaar zeker halen. Grtz Westlander
 6. Door dit rondje ben ik aangestoken met het geocache virus. Tijdens dit rondje liep ik nog met Friekje mee. Bij thuiskomst gelijk een account aangemaakt en een paar maanden later dit rondje nog een keer gemaakt onder mijn eigen naam.Hierbij toen Flet ook nog tegen gekomen bij een paar meter bos. Flet jammer dat RB verdwijnt.
 7. westlander

  Log Voorwaarden,

  Eerst 3 flessen whisky soldaat maken,dan een multi van 30 km lopen en daarna met de cache mobiel op je rug de cache loggen?
 8. Ik heb je bijna alleen maar zien posten in dat waardeloze draadje. Alsof daar veel diepgang in zit. Geef me maar een ban als je wilt, je snapt denk ik een draadje levendig houden en onzin niet, sorry, bij deze kap ik met het posten! Als je niet meer op dit forum wil posten hoef je dat toch niet aan te geven. Of wil je soms een vorm van medelijden?
 9. Deze was op Mallorca. Genaamd Punta del Bisbe Het lichtblauwe water in de vorm van een pijl wijst naar de stash locatie.
 10. westlander

  prikstok gezocht

  Ik durf het bijna niet te zeggen maar zo'n rood/witte blinde geleide stok werkt ook uitstekend Bijkomend voordeel is dat deze opgeklapt maar 30a35 cm lang is.
 11. Is er iemand die Capto Squad kent? Zij hebben een cache genaamd Roeispaan. Een tb van mij zit hier al sinds 28 juli 2008 in. Ik heb al een paar keer een mailtje naar deze heren gestuurd maar ik krijg geen antwoord. Ook hebben zij hun laatste cache gevonden op 30 juli 2008. Is er iemand die mij kan helpen mijn tb (en de andere die er inzit) weer op weg te krijgen? Groeten Westlander
 12. Als iedereen die een micro vind(fotorolletje) hem nou eens met de deksel naar onder terug plaatst. Waar geen water in kan komen hoeft ook geen water uit te lopen. En geloof me ik weet waar water in kan komen en waar niet
 13. Wanneer heb je genoeg? Gewoon beginnen en dan maar zien waar je uitkomt! Dan wordt het vanzelf duidelijk.
 14. Ik zou bijna denken dat de oplossing van een cache die ik gister gedaan heb nu in dit draadje staat.
 15. westlander

  Filmkokertjes.

  Ook hier nog zo`n 200 op "voorraad".
 16. Weet iemand toevallig of dit ook op de n80 gaat?
 17. Ben benieuwd naar de datum.Dan wil ik ook wel eens zien hoe een ouwe stomp er nou precies uitziet. Groeten westlander
 18. westlander

  Sinterklaas

  Niet helemaal waar.Eigenlijk liggen de roots van Santa Claus in Nederland. Kijk maar goed naar de naam.Die is in het Engels een beetje verbasterd. Dat ie is overgewaaid klopt wel maar dan wel de andere richting op .(Eigenlijk klopt dit ook niet helemaal want hij is tussen de emigranten op de boot meegegaan )
 19. Friekje jij kijkt zo als altijd overal over heen .Wanneer komt JOU eerste trouwens???? Maar om even terug te komen op het onderwerp: Je ziet het toch boven aan de pagina?En ja ik vind een doosje of een kist ook leuker dan een micro na het eind van een multi.Maar als het een multi van een paar 100 meter betreft kan het weer wel(want dan vind ik het weer geen multi)
 20. Mijn eerste heeft eerst bijna 4 maanden op proef gelegen voordat ik m aanbood.Puur en alleen om erachter te komen dat wat ik wilde ook echt werkte.En niet voor niks gedaan want t werkt.
 21. Hoe je een cache kan vinden zonder aangemeld te zijn?Bijvoorbeeld door eerst met iemand mee te gaan en dan geinfecteerd worden door dit LEUKE spelletje.Vinden hoeft nog niet perse loggen te betekenen.
 22. Als de Euro daalt,passen zij dan ook de prijzen aan?
 23. westlander

  Loggen met voorkennis

  Als je zo goud moet halen...........
 24. Ook ik heb m gehad !! Wat gaat ik hier aan doen ??? Hier zit ik echt niet op te wachten
×
×
 • Nieuwe aanmaken...