Spring naar bijdragen

qc1500

Leden
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over qc1500

 • Verjaardag 21-07-1970

Previous Fields

 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  nog niet

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  rozenburg zh
 1. ok ! gevonden. Nu nog even oefenen met schuiven
 2. ik krijg nu bijv: http://www.geocaching-france.com/index.php...amp;wpt=GC1FTB2 Maar er staan geen aanwijzingen, niks. Of kijk ik er overheen?
 3. zo die laatste. Thanks. Ik ga kijken of ik er zo uit kan komen.Bedankt.
 4. Ik heb de zoekfunctie al gebruikt maar kom er niet uit. Ik vind heel veel caches in frankrijk,500+ maar kan nog steeds niet uit vinden waar die liggen. Wij gaan op vakantie en wil gaan cachen. Is er zoiets net als de kaart van nederland, waar je de cachesop kunt zien die in de buurt van je vakantie plek liggen?
 5. ik heb wel een boot. Het resetten van de tripteller is gelukt, super!
 6. Nu een paar weekjes verder en het gaat goed met het pijltje hoor. Kost wel en paar natte sokken maar ach dat mag de pret niet drukken. Het programmeren gaat ook goed. Het enige dat niet lukt is de tripteller op nul te zetten zodat ik kan zien hoeveel ik die dag heb afgelegd. Vandaag de eerste multi gedaan en dat is zeker mijn favoriet.gr!
 7. qc1500

  Vraag om uitleg aan een newbie

  Ik heb er pas 2 gedaan en de 3e niet kunnen vinden. Alle oprapers. In ieder geval een mooie manier om met het fenomeen wat bekender te worden. Ik hoop zeker ook dat multi's uitdagender zijn en uiteindelijk is mijn bedoeling ook lekker kilometers te gaan maken om de cache te vinden. De eerste waren leuk om te oefenen en in te komen. Al had ik het bij de 3e met hijgende mannen in de buurt niet naar mijn zin. Ieder heeft denk ik zijn of haar favorieten. Ik kan nog niet zeggen wat mijn favoriete caches zullen zijn. Het doelloos wandelen had ik wel gezien, dit is een hele mooie aanvulling. Ik heb al veel info van dit forum afgehald en hoop dat zeker nog te doen. groet'n
 8. qc1500

  Vraag om uitleg aan een newbie

  Ook hier een beginneling. Ik heb wel een etrex aangeschaft en vandaag voor het eerst met t apparaat op stap. Bijna tot op de meter nauwkeurig. Eindelijk de cache te pakken waar ik al 5 keer was geweest zonder gps Op de 2e plek hingen iets te veel mannen rond Maareh inderdaad verslavend. Heerlijk buiten en ook nog met een doel. Van dit forum is veel info te vinden en veel behulpzame mensen. Dit gedeelte van het forum is voor newbies...heb je daar niks mee dan zou ik op dit gedeelte niet meer kijken.
 9. Hij is binnen, nu nog instellen
 10. Nogmaals dank voor deze snelle reacties, ik kom wel op meer forums maar hier gaat het echt super! De bestelling is inmiddels de deur uit, zonder topokaart. Als het geocaching tot een verslaving gaat leiden zien we wel weer verder Ik heb trouwens afgelopen week een poging gewaagd zonder, maar na een uurtje rond te hebben gedwaald weer naar huis gegaan. Na een half uur toch weer terug en vervolgens weer niks gevonden.....is dit het begin van de verslaving? Nu maar wachten naast de brievenbus
 11. Ok dat is duidelijk. Ik kan dus zo aan de slag en kan eventueel topo nederland later bij voegen. Dank u allen!
 12. ok dank je wel, maar wat houd dan topo nederland in? Wat geeft dat extra? Thanks!
 13. Ook ik sta op het punt mij in de geocaching wereld te storten. Nu heb ik door op dit forum te zoeken besloten de etrex legend hcx aan te schaffen. Alleen 1 ding is mij niet helemaal duidelijk: kan ik zo aan de slag of moeten er extra kaarten/software gekocht worden? Dit zit er volgens de aanbieder bij: Navigator; USB Interface kabel; Fietsstuursteun adapter; MapSource Trip & Waypoint Manager CD; Polsband; Handboek. Alvast bedankt voor jullie reacties!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...