Jump to content

westlander

Leden
 • Content Count

  86
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About westlander

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 03/28/1982

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin gps60+60cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  31-05-2007
 • Lengtegraad
  4.16716
 • Breedtegraad
  51.99138

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  `s-Gravenzande
 1. Dat krijg ik inderdaad ook. Gelukkig gaan de meeste mensen nu nog niet cachen. Maar er zijn er wel die een listing willen openen en dat lukt ook niet.
 2. De gpsr is inmiddels verkocht. Draadje mag weg/dicht
 3. Ik heb hier ook nog een gele garmin gps60 liggen. Voor 65 euro mag tie weg.
 4. westlander

  Teken!

  Een anti-gif setje is voor niemand een overbodige luxe. Ik heb vorig jaar een setje met een teken tang en een gif zuigertje met verschillende opzet stukjes gekocht. Koste wel 1 euro 60 bij de Action maar heb m al diverse malen gebruikt.
 5. Ik heb er ook last van. Via de huisarts (na veel aandringen) Rhinocort gekregen. Ook heb ik Livocab oogdruppels en de blauwe aeurius pillen.Voorde rest heb ik in het hooikoorts 'seizoen' als ik ga cachen altijdeen zonnebril op en een flesje water bij me om mijn ogen uit te spoelen als ze beginnen te jeuken. Ik heb er ook 2 jaar geleden een test voor gedaan.Dat is geen pretje. Ik liep toen 3 dagen lang met een rug vol met prikkende plakkertjes om te kijken waar ik echt alergies voor was. Je kan de 'POLLEN' verwachting ook via sms krijgen. En dan kan je ook nog voordat het "hooikoorts" seizoen begint een inenting halen. Of dit echt werkt weet ik niet(was dit jaar net te laat) maar ga 'm volgend jaar zeker halen. Grtz Westlander
 6. Door dit rondje ben ik aangestoken met het geocache virus. Tijdens dit rondje liep ik nog met Friekje mee. Bij thuiskomst gelijk een account aangemaakt en een paar maanden later dit rondje nog een keer gemaakt onder mijn eigen naam.Hierbij toen Flet ook nog tegen gekomen bij een paar meter bos. Flet jammer dat RB verdwijnt.
 7. Eerst 3 flessen whisky soldaat maken,dan een multi van 30 km lopen en daarna met de cache mobiel op je rug de cache loggen?
 8. Ik heb je bijna alleen maar zien posten in dat waardeloze draadje. Alsof daar veel diepgang in zit. Geef me maar een ban als je wilt, je snapt denk ik een draadje levendig houden en onzin niet, sorry, bij deze kap ik met het posten! Als je niet meer op dit forum wil posten hoef je dat toch niet aan te geven. Of wil je soms een vorm van medelijden?
 9. Deze was op Mallorca. Genaamd Punta del Bisbe Het lichtblauwe water in de vorm van een pijl wijst naar de stash locatie.
 10. Ik durf het bijna niet te zeggen maar zo'n rood/witte blinde geleide stok werkt ook uitstekend Bijkomend voordeel is dat deze opgeklapt maar 30a35 cm lang is.
 11. Is er iemand die Capto Squad kent? Zij hebben een cache genaamd Roeispaan. Een tb van mij zit hier al sinds 28 juli 2008 in. Ik heb al een paar keer een mailtje naar deze heren gestuurd maar ik krijg geen antwoord. Ook hebben zij hun laatste cache gevonden op 30 juli 2008. Is er iemand die mij kan helpen mijn tb (en de andere die er inzit) weer op weg te krijgen? Groeten Westlander
 12. Als iedereen die een micro vind(fotorolletje) hem nou eens met de deksel naar onder terug plaatst. Waar geen water in kan komen hoeft ook geen water uit te lopen. En geloof me ik weet waar water in kan komen en waar niet
 13. Wanneer heb je genoeg? Gewoon beginnen en dan maar zien waar je uitkomt! Dan wordt het vanzelf duidelijk.
 14. Ik zou bijna denken dat de oplossing van een cache die ik gister gedaan heb nu in dit draadje staat.
×
×
 • Create New...